פשטידת קישואים פרווה
איזה כיף להכין פשטידה כזאת יפהפייה לשבת, לקח לי 10 דקות והכנסתי אותה תנור, איזה ריחות טובים היו לי במטבח 🙂
לפעמים נדמה שלהכין פשטידה זה פרוייקט ואני רוצה לומר לכם שזה ממש לא כך בסך 10 דקות בהגזמה ולתנור.
יוצאת ממש פשטידה עוגה שנפרסת נהדר, תראו כמה שהיא יפה ואפילו הכנתי אותה פרווה.
אני רוצה לומר לכם שזאת אחת הפשטידות הכי טובות שהכנתי איזה טעם מעלף!
שוברים את הראש איך לשדרג את ארוחת הערב ? תעצרו הגעתם למקום הנכון, תוך שעה יש פשטידה על השולחן חמה וטעימה.
תבנית 24 או אינגליש קייק רחבה 33X13
מרכיבים:
6 קישואים בגודל בינוני
2 תפוחי אדמה בגודל בינוני
2 בצלים
4 ביצים
2 – 3 כפות שמן (לטיגון)
3 שיני שום
100 ג' קמח (3/4 כוס) + 3/4 כפית א. אפייה
כפית מלאה מלח מעט יותר
פלפל שחור גרוס
הכנות:
1. לחתוך את הבצל והשום לקוביות, לחמם את השמן לטגן את הבצל כ 2 – 3 דקות להוסיף את השום ולטגן עוד 2 דקות.
2. לגרד את הקישואים והתפוחי אדמה רצוי לסחוט אותם ולהוציא נוזלים, לערבב יחד עם שאר המצרכים כולל הבצל והשום ולערבב לעיסה אחידה.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות.
4. להעביר את העיסה לתבנית משומנת לשטח באופן שווה להכניס לתנור ולאפות כ 50 דקות אולי קצת יותר.
For the recipe in English:
Crustless Zucchini Quiche (Dairy-Free)