מאפינס קישואים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס קישואים

מאפינס קישואים

מאפינס שווים ביותר, קלי הכנה והתוצאה מושלמת וכל כך טעימה. תכינו ותהנו מכל ביס טעים, הם מתחסלים במהירות.

8 מאפינס

מרכיבים:

2 קישואים
בצל בינוני קצוץ
כוס קמח תופח
2 ביצים
כף נענע קצוצה
כפית מלח
פלפל שחור גרוס מלח

מטבל שמנת
גביע שמנת
כף נענע קצוצה
2 כפיות מיונז
פלפל לבן
מלח

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לשים במחבת 2 כפות שמן ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, להעביר לקערה.

3. להוסיף לקערה את כל המצרכים, בסוף לגרד את את הקישואים אין צורך לקלף.

4. לערבב במהירות ולמלא את השקעים, לאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

ניתן להקפיא, המאפינס מאבדים מעט מהנפח כשהם יוצאים מהתנור.

21456 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : מעולה,יצא פשוט מעולה, בעלי לא הפסיק להתלהב! תבנית אחת חוסלה כבר בזמן שהשניה היתה בתנור..

מיאמי פלורידה : כל כך טעים!! הכל חוסל … ברשותך ניקי תרשי לי להוסיף ….לא היה לי נענע לכן שמתי את כל הירוקים שהיו לי קישואים , כוסברה , פטרוזיליה ושמיר…. מאוד טעים , עוד מנה למחברת המתכונים 😉 תודה לך !

280
תגובות

  הרשם  
עדכן
הודיה

הי ניקי,
אפשר להחליף את הקמח בקוואקר? אם כן בכמה להמיר?
תודה!

רוני

המטבל שמנת הוא כחלק מהבלילה של המאפינס או בצד בנפרד?

איריס

תודה ניקי על מתכונים נהדרים.
לא חסר שמן?

רונית

הי. נראה מעולה. לא צריך לסחוט את הקישואים לפני הכל?

Libby

הי אשמח לתגובה מהירה אם אפשר ניתן להקפיא את הפשטידה ?
ניתן לאפות במולטי קייק סוג של טוסטר ?
אפשר במקום קמח תופח להוסיף אבקת אפיה ?
ממש תודה

קרן

ניקי נתקעתי בלי קמח תופח ובלי אבקת אפייהקמח . שמרים הולך?

נועה

הילדון טרף, תודה

1 16 17 18