מאפינס קישואים
המאפינס האלה זה אחד המתכונים הכי מוצלחים וקלים שהכנתי, ממהרים בא לכם לארגן משהו מהיר וטעים לארוחת ערב ? תפנו 5 דקות לערבב צ'יק צ'אק ולתנור וכעבור שעה יש מאפינס קישואים ריחניים על השולחן.
רגע זה לא הסוף בכל המאפינס יש 2 כפות שמן ולא התבלבלתי מה שעושה אותם נפלאים לשומרי משקל לשדרג את ארוחת הערב למשפחה וזה פרווה כלומר מתאים לכל ארוחה כולל ארוחת צהריים.
רוצים להפגיז באירוח ? זה המתכון בשביל לגרוף מחמאות מפה ועד הודעה חדשה ואל תשכחו איפה ראיתם את המתכון.
*מתכון פרווה *מתאים לקופסת האוכל לארוחת עשר *5 דקות עבודה ולתנור *מתאים לשומרי משקל *לקחת לעבודה *נשנוש מעולה *אפשר להכין יומיים מראש.
8 יחידות
מרכיבים:
400 ג' קישואים (2 קישואים גדולים)
בצל בינוני חתוך קטן
100 ג' קמח (3/4 כוס)
3/4 כפית א. אפייה
2 ביצים
1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
מטבל שמנת:
גביע שמנת חמוצה
כפית שום כתוש
כף נענע קצוצה
כף מיונז
מלח
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. לגרד את הקישואים גס לסחוט היטב ולהוציא את הנוזלים.
3. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד הזהבה להוריד מהאש ולהעביר לקערה להוסיף את הקישואים ושאר המצרכים ולערבב לתערובת אחידה.
4. לשמן את השקעים למלא עד הסוף לאפות כ 35 – 45 דקות, המאפינס מאבדים מעט מהנפח כשהם יוצאים מהתנור.
לערבב את מצרכי המטבל ולהגיש עם המאפינס, אפשר להוסיף כף נענע קצוצה דק
גולשים מכינים וממליצים:
יעל : מעולה,יצא פשוט מעולה, בעלי לא הפסיק להתלהב! תבנית אחת חוסלה כבר בזמן שהשניה היתה בתנור..
מיאמי פלורידה : כל כך טעים!! הכל חוסל … ברשותך ניקי תרשי לי להוסיף ….לא היה לי נענע לכן שמתי את כל הירוקים שהיו לי קישואים , כוסברה , פטרוזיליה ושמיר…. מאוד טעים , עוד מנה למחברת המתכונים 😉 תודה לך !