מאפינס קישואים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס קישואים

מאפינס קישואים

מאפינס שווים ביותר, קלי הכנה והתוצאה מושלמת וכל כך טעימה. תכינו ותהנו מכל ביס טעים, הם מתחסלים במהירות.

8 מאפינס

מרכיבים:

2 קישואים
בצל בינוני קצוץ
כוס קמח תופח
2 ביצים
כף נענע קצוצה
כפית מלח
פלפל שחור גרוס מלח

מטבל שמנת
גביע שמנת
כף נענע קצוצה
2 כפיות מיונז
פלפל לבן
מלח

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לשים במחבת 2 כפות שמן ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, להעביר לקערה.

3. להוסיף לקערה את כל המצרכים, בסוף לגרד את את הקישואים אין צורך לקלף.

4. לערבב במהירות ולמלא את השקעים, לאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

ניתן להקפיא, המאפינס מאבדים מעט מהנפח כשהם יוצאים מהתנור.

58318 צפיות 35 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : מעולה,יצא פשוט מעולה, בעלי לא הפסיק להתלהב! תבנית אחת חוסלה כבר בזמן שהשניה היתה בתנור..

מיאמי פלורידה : כל כך טעים!! הכל חוסל … ברשותך ניקי תרשי לי להוסיף ….לא היה לי נענע לכן שמתי את כל הירוקים שהיו לי קישואים , כוסברה , פטרוזיליה ושמיר…. מאוד טעים , עוד מנה למחברת המתכונים 😉 תודה לך !

310
תגובות

  הרשם  
עדכן
עופרי

תודה על התגובה המהירה.

עופרי

הי ניקי, לא צריך לשמן את השקעים?

חיה

מה ניתן להכניס למתכון במקום מוצרי החלב שאסור לי?

סוניה

שלום. תודה רבה על כל המתכונים השווים!!!!
יש לי 1 בטטה, 2 גזר וקישוא 1.
יש לך מתכון מתאים למאפינס מהמצרכים האלו?

ולגבי הבצל- אפשר פשוט לגרד אותו לבפנים? בלי לטגן לפני? ואז מה עם השמן?

אפרת

הי ניקי. כמה זה כוס קמח בגרם? ואשמח לדעת איפה יש רשימה של כל הכמויות כי הבנתי שכוס נוזלים זו לא כוס של קמחים הכמויות שונות.זה קצת מבלבל

שולי

הי ניקי, יש לי 2 קישואים וגם בטטה אחת שאותה כבר אידיתי והתינוקת שלי לא אהבה. האם יש לך מתכון עם קישואים ובטטה? או שאולי אפשר להכניס אותה במתכון הזה?

1 18 19 20