מאפינס קישואים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס קישואים

מאפינס קישואים

מאפינס שווים ביותר, קלי הכנה והתוצאה מושלמת וכל כך טעימה. תכינו ותהנו מכל ביס טעים, הם מתחסלים במהירות.

8 מאפינס

מרכיבים:

2 קישואים
בצל בינוני קצוץ
כוס קמח תופח
2 ביצים
כף נענע קצוצה
כפית מלח
פלפל שחור גרוס מלח

מטבל שמנת
גביע שמנת
כף נענע קצוצה
2 כפיות מיונז
פלפל לבן
מלח

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לשים במחבת 2 כפות שמן ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, להעביר לקערה.

3. להוסיף לקערה את כל המצרכים, בסוף לגרד את את הקישואים אין צורך לקלף.

4. לערבב במהירות ולמלא את השקעים, לאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

ניתן להקפיא, המאפינס מאבדים מעט מהנפח כשהם יוצאים מהתנור.

19358 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : מעולה,יצא פשוט מעולה, בעלי לא הפסיק להתלהב! תבנית אחת חוסלה כבר בזמן שהשניה היתה בתנור..

מיאמי פלורידה : כל כך טעים!! הכל חוסל … ברשותך ניקי תרשי לי להוסיף ….לא היה לי נענע לכן שמתי את כל הירוקים שהיו לי קישואים , כוסברה , פטרוזיליה ושמיר…. מאוד טעים , עוד מנה למחברת המתכונים 😉 תודה לך !

280
תגובות

  הרשם  
עדכן
מממ

סליחה על השאלה, מה עושים עפ המטבל? מכניסים לבלילה?

תמר

בוקר טוב
האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין?
תודה רבה ויום טוב

קרן

היי ניקי
האם אפשר להכין בתור פשטידה? ואם כן אז באיזה גודל של תבנית חד פעמי אפשר לעשות?
תודה רבה
ופסח כשר ושמח 🙂

טלי

הי ניקי, זה נראה מעולה! וסופר פיתרון לפסח עם הקמח מצות – תודה על ההצעה בתפריט של השנה!! שאלה לדעתך המומחית: חושבת להכין את המאפינס גם בתפקיד ארוחת בוקר בריאה במהלך החג שאפשר לקחת למשרד, אבל אז אני אצטרך לוותר על המטבל. חולה על קישואים אז נראה שיהיה טעים בכל מקרה, אבל חושבת להוסיף לבלילה קצת קוטג כדי להוסיף קצת חלבון – מה דעתך? אפשרי ואם כן כמה בערך יתאים פה, והם זה ישנה משהו באופן האפיה (פחות או יותר קמח מצה, יותר זמן בתנור). סליחה על שאלות הבורות, יש לי תחושה שאת תמיד יודעת דברים כאלו בחוש, מקווה שתוכלי… קרא עוד »

נחמה

היי ניקי, אנחנו לא משתמשים בקמח מצה, האם אפשר עם קמח תפוחי אדמה? וכמה? או תחליך אחר לקמח? תודה רבה, המתכונים מעולים

ניצה ה

היי ניקי
איך ממירים את מתכון הקישואים שיהיה כשר לפסח?מחליפים בקמח מצה?

נועה כהן

ניקי שלום,
אני מבינה מדוע נשאלת שאלות רבות לגבי אבקת האפיה בנוסף לקמח התופח, כך הדבר רשום במתכון המקורי שלך.. אני כבר מבינה מהתשובות שלך שיש טעות במתכון. ככותבת מתכונים מצטיינת שרבים ורבות מסתמכים עליך ולומדים ממך, כדאי שתתקני את הטעות. תודה רבה!