יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים לחנוכה פשטידות פשטידות פרווה

לביבת תפוחי אדמה גדולה

17 נובמבר 2013
(Visited 8,789 times, 1 visits today)
לביבת תפוחי אדמה גדולה

לביבת תפוחי אדמה גדולה

לפעמים אפשר לחסוך את כל הטרחה, מה להתחיל עכשיו להכין לביבות אחת אחת בא לי משהו קצת שונה לביבת תפוחי אדמה גדולה שתיים שלוש דקות טיגון ואת כל השאר עושה התנור, קלי קלות ויש ארוחה קלה וטעימה.

מחבת טפלון בינונית

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה בינוניים
בצל
1/3 כוס קמח
3 ביצים
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת קישואים פרווה

    איזה כיף להכין פשטידה כזאת יפהפייה לשבת, לקח לי 10 דקות והכנסתי אותה תנור, איזה ריחות טובים היו לי במטבח 🙂
    לפעמים נדמה שלהכין פשטידה זה פרוייקט ואני רוצה לומר לכם שזה ממש לא כך בסך 10 דקות בהגזמה ולתנור.
    יוצאת ממש פשטידה עוגה שנפרסת נהדר, תראו כמה שהיא יפה ואפילו הכנתי אותה פרווה.
    אני רוצה לומר לכם שזאת אחת הפשטידות הכי טובות שהכנתי איזה טעם מעלף!
    שוברים את הראש איך לשדרג את ארוחת הערב ? תעצרו הגעתם למקום הנכון, תוך שעה יש פשטידה על השולחן חמה וטעימה.

    תבנית 24 או אינגליש קייק רחבה 33X13

  • לביבות חצילים וירקות

    היום אני עושה משהו עם אחת אהבות הכי גדולות שלי ואני מתכוונת לחצילים, הכנתי המון דברים עם חצילים, אני הכי אוהבת להכין איתו דברים.
    אף פעם לא הכנתי לביבות עם חצילים ואני לא יודעת למה, יש לחצילים טעם נהדר ושהם אפויים בתנור זה מושלם!
    ברור לי שסלטי חצילים זה מתכון מנצח אבל הייתי נחושה בדעתי להכין לביבות שירגישו טוב את החציל כשאוכלים.
    הוספתי עוד ירקות אם אם כבר מכינים צמחוני אז מכל הלב וזאת הזדמנות נהדרת להכניס ירקות לילדים גם למי שלא אוהב ירקות.
    בא לכם לשדרג את ארוחת ערב או הצהריים ? אולי נישנוש עם ירקות ?
    לכו על לביבות חצילים.

    13 לביבות

  • פשטידת בטטה מעולה ב 10 דקות הכנה

    איזה כיף של מתכון, התחשק לי להכין פשטידה לארוחת ערב משהו מהיר ושיראה טוב, הבטטות קרצו לי מהשיש כתומות ויפות מה שאני לא אכין איתן משהו ?
    בדקתי יש לי בצל, יש גבינות טובות במקרר, לקח לי 10 דקות לתקתק במהירות את הפשטידה ולהכניס אותה לתנור.
    יש מתכונים שאני מכינה אותם בלי לחשוב בגלל שהם יוצאים כל כך טוב והפשטידה הזאת היא שדרוג נהדר לארוחת ערב, ליד אני מוסיפה ירקות, מרק טוב זה חובה בתקופה הזאת, רגע צריך עוד משהו ?

    אינגליש קייק

  • לביבות עדשים אדומות

    לביבות בריאות וקלות הכנה ואפשר אפילו לאפות את הלביבות.
    הפעם הלכתי צעד נוסף קדימה והוספתי עדשים אדומות שזה העדשים שאני הכי אוהבת הטעם שלהן נהדר, ואם כבר לביבות אז שיהיו מספיק ירקות והשילוב עם עדשים מושלם! תתכוננו להתאהב זה יוצא נהדר.
    בדקתי את המקרר עברתי על כל הירקות שיש לי גיליתי שיש לי מספיק כדי להכין לביבות, קלטתי את העדשים במזווה וידעתי שיש לי מתכון נפלא לארוחת ערב. מהרגע שבישלתי את העדשים לקח לי 10 דקות והלביבות הגיעו לשולחן.
    מתכון קל ממצרכים שיש לכל אחד בבית.

    16 לביבות

הכנות:

1. לגרד את תפוחי האדמה, לטגן את הבצל עד שהוא משקיף, לערבב את כל המצרכים.

2. לחמם את המחבת עם 2 – 3 כפות שמן לשטח את הבלילה עם כף באופן שווה מעט להדק.

3. על אש בינונית לטגן עד שהדפנות מזהיבות ואז להעביר לתנור בחום בינוני עד שהלביבה מתייצבת ומזהיבה כ 20 דקות.

4. לחתוך ל 8 משולשים.

לביבת תפוחי אדמה גדולההוגש עם פטריות מוקפצות היה מושלםלביבת תפוחי אדמה גדולה

לביבת תפוחי אדמה גדולה

הרשם
עדכן
72 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי האלופה, יצא שלימותת!! וכ”כ קל וזורם להכנה..!

היי ניקי,
הכנתי את הלביבה לפי ההוראות. יצא מאוד טעים אבל.. היה בתנור מעל שעה, אחרי חצי שעה החלק העליון התחיל להישרף ומבפנים עדיין לא היה מוכן, שמתי נייר כסף והעליתי את חום התנור.
בסופו של דבר הכל התפרק, לא היה ניתן לחתוך. אכלנו עם כפית מהמחבת חחח. ובכלל לא נראה כמו בתמונה למעלה.
מה עשיתי לא טוב? למה לקח לבפנים כל כך הרבה זמן להיות מוכן?

צריך לסחוט את תפוחי האדמה אחרי הגירוד?

מאוד נהנית מהמתכונים המורסמים כאן! מאוד מגוון מבחינת התחומים ההסברים ברורים מאוד !
כל הכבוד ותודה!

הי ניקי,
אם אני רוצה להכין רק במחבת
כמה זמן כל צד?

נראה ממש טוב, אני מתכננת להכין לשבת
באיזה מגרדת את משתמשת? בגס או בדק?
תודה רבה!

היי ניקי שייך להוסיף גם פטריות?