


פשטידת בצל פרווה
זאת אחת הפשטידות הכי קלות שהכנתי בגלל זה אני מכינה אותה המון. כשאני מארחת זאת הפשטידה הראשונה שאני חושבת עליה, היא שידרוג נהדר לארוחת ערב קצת ירקות ליד ואיזה מרק טוב וזאת ארוחה ללקק ת’אצבעות.
תכינו ותהנו מכל ביס טעים.
תבנית 22
מרכיבים:
4 בצלים גדולים
4 – 5 כפות שמן
3 ביצים L
כוס קמח תופח
3/4 כוס מים
פלפל שחור גרוס
כפית מלח
הכנות:
- 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2.לחצות את הבצלים לחצי ולפרוס לפרוסות דקות, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצלים כמה דקות עד שהם מזהיבים מידי פעם לערבב.
*3. לערבב את כל המצרכים להעביר לתבנית משומנת להכניס לתנור ולאפות 45 דקות, הפשטידה מזהיבה.
כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, במקרר 3 – 4 ימים.
גולשים מכינים וממליצים:
אורית : “תמיד כשאני מכינה את הפשטידה הזאת לארוחת ערב הילדים שלי קוראים בשמחה “יש! פשטידה!”
ניקי, תודה על המתכונים המעולים שלך- פשוטים מצרכים זמינים מגוונים וטעימים. אני נהנית מהאפליקציה כבר הרבה זמן החלטתי שהגיע הזמן לפרגן ולהודות.”
שירה : “הכנתי והפשטידה התחסלה! יצאה נורא טעימה!”
אפשר עם בצל סגול במקום?
חוצמזה יש לי בצק מלוח מוכן מה אני יכולה לעשות פרווה
תודה רבה ניקי
כמעט שבת שלום
היי ניקי לתבנית אינגליש קייק בגודל 21*7 גובה 6.5
האם מספיק להכין חצי כמות ?
תודה
בא לי לשים בצל טרי בלי לטגן, יעבוד או פחות?
אין צורך בא. מרק בצל?
ועוד שאלה האם ניתן להוסיף קצת בצל ירוק?
תודה רבה על אתר אליפות!
ארבע חמש כפות שמן לא כולל טיגון הבצל?
היי ניקי יקרה
אם אין קמח תופח כמה א.א לשים?
ואיזו כוס מדידה השתמשת? כוס שקופה חד פעמי או חד פעמי של שתייה חמה? תודה
בשלנית מעולה .הכי פרקטית שיש.תודה.