פשטידת בצל פרווה
יש פשטידות שמלוות אותי כבר שנים היא כל כך טובה שאף פעם לא נמאס ממנה היא מתאימה למגוון ארוחות בגלל שהיא פרווה, אמרתם ארוחת צהריים ? מעולה, מה עם ארוחת ערב ליד גבינות וירקות זה בינגו אי אפשר להפסיק לאכול.
מצרכים שיש לכל אחד בבית ואם אני צריכה לבחור להכין פשטידה אין ספק שזאת פשטידת בצל מנצחת, לפעמים בשביל ארוחה טובה לא צריך להשקיע יותר מידי, הפשטידה כבר בתנור ירקות על השולחן וכל ההתעסקות לוקחת 10 דקות.
תבנית 20 – 22
מרכיבים:
4 בצלים גדולים
4 – 5 כפות שמן
3 ביצים L
כוס קמח תופח
3/4 כוס מים
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח מעט יותר
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות ולשמן את התבנית.
2. לחצות את הבצלים לחצי ולפרוס לפרוסות דקות, לחמם מחבת עם 4 – 5 כפות שמן לטגן את הבצלים כמה דקות עד שהם מזהיבים מידי פעם לערבב.
3. לערבב את כל המצרכים להעביר לתבנית משומנת להכניס לתנור ולאפות 45 דקות, הפשטידה מזהיבה.
כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, במקרר 3 – 4 ימים.
For the recipe in English:
Dairy free onion crustless quiche
גולשים מכינים וממליצים:
אורית : "תמיד כשאני מכינה את הפשטידה הזאת לארוחת ערב הילדים שלי קוראים בשמחה "יש! פשטידה!"
ניקי, תודה על המתכונים המעולים שלך- פשוטים מצרכים זמינים מגוונים וטעימים. אני נהנית מהאפליקציה כבר הרבה זמן החלטתי שהגיע הזמן לפרגן ולהודות."
שירה : "הכנתי והפשטידה התחסלה! יצאה נורא טעימה!"