פשטידת בצל פרווה
מידי פעם מתאים לי לשדרג את ארוחת ערב ופשטידה זאת דרך נהדרת כשרוצים להוסיף משהו נוסף לארוחה.
מה שיפה בפשטידה הזאת שהיא פרווה ואפשר להתאים אותה לכל ארוחה בשרית חלבית.
מבחינתי זאת קסם של פשטידה קלות ההכנה הורסת, לחתוך לטגן ולתנור זה כל הסיפור.
יש לכם 10 דקות ? תכינו לארוחת ערב הפשטידה הזאת, חוויה לאוהבי הבצל נטו בצל בלי שום ירק אחר וכמה שהיא קלה הטעם שלה נהדר. תוסיפו ירקות וגבינות, לחמניות של בית ואל תשכחו לקרוא לי 🙂
תבנית 22
מרכיבים:
4 בצלים גדולים
4 – 5 כפות שמן
3 ביצים L
כוס קמח תופח
3/4 כוס מים
פלפל שחור גרוס
כפית מלח
הכנות:
- 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2.לחצות את הבצלים לחצי ולפרוס לפרוסות דקות, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצלים כמה דקות עד שהם מזהיבים מידי פעם לערבב.
*3. לערבב את כל המצרכים להעביר לתבנית משומנת להכניס לתנור ולאפות 45 דקות, הפשטידה מזהיבה.
כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, במקרר 3 – 4 ימים.
גולשים מכינים וממליצים:
אורית : "תמיד כשאני מכינה את הפשטידה הזאת לארוחת ערב הילדים שלי קוראים בשמחה "יש! פשטידה!"
ניקי, תודה על המתכונים המעולים שלך- פשוטים מצרכים זמינים מגוונים וטעימים. אני נהנית מהאפליקציה כבר הרבה זמן החלטתי שהגיע הזמן לפרגן ולהודות."
שירה : "הכנתי והפשטידה התחסלה! יצאה נורא טעימה!"