פשטידת מנגולד ותפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פשטידת מנגולד ותפוחי אדמה

פשטידה קלה ואפילו לא משמינה והיא פרווה, 10 דקות הכנה והיא נכנסת לתנור. בינתיים כשהיא בתנור ומרגישים את הריח במטבח מכינים סלט טוב ומי צריך יותר ?

אינגליש קייק / קוגלהוף קטן

זמן הכנה:
כשעה

מרכיבים:

5 עלים גדולים של מנגולד
2 תפוח אדמה בינוניים מגורדים
בטטה מגורדת
3 ביצים
בצל בינוני קצוץ ומטוגן
2 כפות שמן לבלילה
3/4 כוס קמח תופח
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקצוץ את העלים לערבב את כל המצרכים, חום בינוני 180 מעלות בסביבות 45 דקות.

שאלות ותשובות:

אפשר תפוח אדמה במקום הבטטה ? כן
חייבים פטרוזיליה ? מומלץ מאוד לא חייבים
אין לי קמח תופח – אותה כמות קמח רגיל + 3/4 כפית א. אפייה
אפשר להכין מראש ? כן
ניתן להקפיא ? לא
איך מחממים ? מכוסה בתנור על 180 מעלות כ 20 דקות
לא צריך לבשל את העלים ? לא
באיזה חורים מגרדים ? החורים הגדולים
באיזה תבנית הכנת ? סיליקון

48874 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת מנגולד ותפוחי אדמה

121
תגובות

  הרשם  
עדכן
גיתה המקורית

שנה טובה, ניקי היקרה
הכנתי את הפשטידה לחג, כאחד מסימני ראש השנה, ו- וואו! אחת הטעימות!
אפילו הילדים הקטנים והבררנים שלי טרפו!
תודה רבה ושנה טובה ומבורכת.

אדוה

היי הלוואי תעני מהר, לא הבנתי כמה זמן הפשטידה צריכה להיות בתנור, 20 דק’ או 45 דק’ ?

Tal

היי ניקי, מה שלומך?
האם שמים את התנור על טורבו, או על חימום עליון ותחתון? (אני חדשה בבישולים…)

אודליה

היי
האם אפשר לוותר על העלים המנגולד האלה?

עינת

היי ניקי
אפשר לשים כוסברה במקום הפטרוזיליה? נגמר לי

חנה

האם יש אפשרות להכין לליל הסדר עם תחליף לקמח?

עירית

היי ניקי ראיתי שכתבת שאי אפשר להקפיא, רציתי לשאול מדוע?

1 6 7 8