פשטידת תרד וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פשטידת תרד וגבינות

הכי כיף להכין פשטידות, לערבב הכל בקערה להעביר לתבנית ומשם הדרך קצרה לתנור, תוך כמה דקת מתחיל להתפשט ריח טוב בבית, הפשטידה מזהיבה אח טעים.

אינגליש קייק

זמן הכנה:
כ 45 דקות

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ
4 – 5 כפות שמן
30 ג’ חמאה
2 ביצים
חבילת תרד 300 ג’
3/4 כוס קמח תופח
כוס גבינת עמק מגורדת
כוס גבינת פרמזן מגורדת
שמנת לבישול
פלפל לבן גרוס
מלח


הכנות:

1. להמיס חמאה + שמן, להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא שקוף. במים רותחים ומומלחים לחלוט את התרד כמה דקות, לסנן, לסחוט ולקצוץ.

2. לערבב את כל המצרכים כולל הבצל והתרד. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה.

19480 צפיות 31 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 פשטידת תרד וגבינות

גולשים מכינים וממליצים:

מרי : “הפשטידה הכי להיט אצלנו בבית. תמיד הצלחה. אני מכינה אותה גם כשאנחנו מארחים וגם כמאפינס לארוחות ערב שלנו. שולחת אותה כמאפינס לארוחת עשר של הילדים. ללקק את האצבעות!
ואני רגועה שזאת מנה שיש בה ברזל וחלבון בכמות נאה”

מרי : “זאת פשוט פשטידה של אליפות. אני מכינה אותה כמעט בכל אירוע, והפשטידה קוצרת מחמאות. היא מככבת גם בארוחות ערב בבית. צריכת התרד עלתה פלאים ואני שולחת לפעמים גם כמאפינס לארוחות העשר של הילדים. בקיצור – תודה!”


139
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

היי ניקי, האם אפשר להשתמש בתרד טרי? לפי איזה כמות?

עינב

ניקי שבוע טוב, האם במקום פרמז’ן אפשר לשים קוטג’?
האם אפשר להוסיף גם קצת בולגרית מגורדת לבלילה?

עינב

היי ניקי, כמה מאפינס יוצאים מהכמות הזו?
תודה ושבת שלום

מיכל

ניקוש יש במה להחליף גבינה צהובה?

דפנה

ניקי שלום, אם אני משתמשת במדליוני תרד קפואים. מה הכמות הנדרשת ?

1 7 8 9