פשטידת תרד וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פשטידת תרד וגבינות

הכי כיף להכין פשטידות, לערבב הכל בקערה להעביר לתבנית ומשם הדרך קצרה לתנור, תוך כמה דקת מתחיל להתפשט ריח טוב בבית, הפשטידה מזהיבה אח טעים.

אינגליש קייק

זמן הכנה:
כ 45 דקות

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ
4 – 5 כפות שמן
30 ג’ חמאה
2 ביצים
חבילת תרד 300 ג’
3/4 כוס קמח תופח
כוס גבינת עמק מגורדת
כוס גבינת פרמזן מגורדת
שמנת לבישול
פלפל לבן גרוס
מלח

הכנות:

1. להמיס חמאה + שמן, להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא שקוף. במים רותחים ומומלחים לחלוט את התרד כמה דקות, לסנן, לסחוט ולקצוץ.

2. לערבב את כל המצרכים כולל הבצל והתרד. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה.

64095 צפיות 63 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 פשטידת תרד וגבינות

גולשים מכינים וממליצים:

מרי : “הפשטידה הכי להיט אצלנו בבית. תמיד הצלחה. אני מכינה אותה גם כשאנחנו מארחים וגם כמאפינס לארוחות ערב שלנו. שולחת אותה כמאפינס לארוחת עשר של הילדים. ללקק את האצבעות!
ואני רגועה שזאת מנה שיש בה ברזל וחלבון בכמות נאה”

מרי : “זאת פשוט פשטידה של אליפות. אני מכינה אותה כמעט בכל אירוע, והפשטידה קוצרת מחמאות. היא מככבת גם בארוחות ערב בבית. צריכת התרד עלתה פלאים ואני שולחת לפעמים גם כמאפינס לארוחות העשר של הילדים. בקיצור – תודה!”

169
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

קודם כל תודה על כל המתכונים המדהימים! בזכותך למדתי לבשל (-:
שתי שאלות: כמה שמנת לבישול? הבנתי נכון שאת הבצל אני מטגנת עם החמאה והשמן? אפשר שמן זית נכון?

רחל

עוד משהו,
אפשר להמיר את הרוב של הגבינה צהובה או חלק מזה בקוטג? זה יהיה אותו טעם?

רחל

היי ניקי,
מתכונים מטריפים אחד אחד,,,,,

אין עליך אשת חיל!!!

אהבתי את הרעיון של הפסים לקישוט, איך עושים את זה והאם אפשר לעשות את זה בכל הפשטידות? ואיך זה לא מאבד את הצורה אחרי האפיה?

אריאל

היי ניקי !
קודם כל , יש לך אתר מדהים . מאז שאני מכירה אותו , אני לוקחת את כל המתכונים שלי משם . ואני מרוקאית אסלית שלא מתפשרת על אוכל אם הוא לא מדהים . כך שאת יכולה לקבל את המחמאה הזאת כ… גדולה !
לעניינינו , אפשר להחליף את התרד במשהו אחר ? ברוקולי ? תירס ?

חלי

תודה המתכונים שלך נהדרים אבל בפשטידה יש משהו שאפשר להחליף את הביצים בו לאנשים טבעוניים שלא אוכלים ביצים?

יסכה

הי,
התרד טרי?
אפשר להשתמש בקפוא?

מזל

האם הפשטידה ללא קמח?

1 2 3 11