פשטידת תרד וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פשטידת תרד וגבינות

הכי כיף להכין פשטידות, לערבב הכל בקערה להעביר לתבנית ומשם הדרך קצרה לתנור, תוך כמה דקת מתחיל להתפשט ריח טוב בבית, הפשטידה מזהיבה אח טעים.

אינגליש קייק

זמן הכנה:
כ 45 דקות

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ
4 – 5 כפות שמן
30 ג’ חמאה
2 ביצים
חבילת תרד 300 ג’
3/4 כוס קמח תופח
כוס גבינת עמק מגורדת
כוס גבינת פרמזן מגורדת
שמנת לבישול
פלפל לבן גרוס
מלח

הכנות:

1. להמיס חמאה + שמן, להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא שקוף. במים רותחים ומומלחים לחלוט את התרד כמה דקות, לסנן, לסחוט ולקצוץ.

2. לערבב את כל המצרכים כולל הבצל והתרד. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה.

64105 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 פשטידת תרד וגבינות

גולשים מכינים וממליצים:

מרי : “הפשטידה הכי להיט אצלנו בבית. תמיד הצלחה. אני מכינה אותה גם כשאנחנו מארחים וגם כמאפינס לארוחות ערב שלנו. שולחת אותה כמאפינס לארוחת עשר של הילדים. ללקק את האצבעות!
ואני רגועה שזאת מנה שיש בה ברזל וחלבון בכמות נאה”

מרי : “זאת פשוט פשטידה של אליפות. אני מכינה אותה כמעט בכל אירוע, והפשטידה קוצרת מחמאות. היא מככבת גם בארוחות ערב בבית. צריכת התרד עלתה פלאים ואני שולחת לפעמים גם כמאפינס לארוחות העשר של הילדים. בקיצור – תודה!”

169
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

היי ניקי היקרה. אין לי שמנת לבישול אלא שמנת חמוצה. יש לי רק חמאה,גבינה בולגרית בבית וגבינה לבנה. לוותר נכון? כלומר אין לי לא פרמזן לא עמק ולא שמנת לבישול

אפרת שטראוס

ניקי, הוספתי גבינת כבש במקום פרמז׳ן יצא מוש… הילדים התלהבו מהטעם ואני מסה שהם אוכלים תרד

אורטל

הי ניקי, יש לי גבינה בולגרית שאשמח להשתמש בה.
יש דרך לשלב בפשטדה? הכיצד?

שרון

הי ניקי אני רוצה להכין את הפשטידה עכשיו לעוד כמה ימים. האם עדיף להקפיא לפני האפייה או אחרי האפייה?

אורטל

היי ניקי, רוצה להכין לשבועות. האם אפשר להכין בחמישי ובשישי ובמוצש רק לחמם??? האם יצא טעים?

פנינה

היי ניקי
גיליתי שאין לי שמנת לבישול. מה אפשר לשים במקום?

נטלי

היי ניקי, האם אפשר להחליף את החמאה בשמן? ואם כן, באיזה כמות?