פשטידת פטריות ובצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת פטריות ובצל

פשטידת פטריות ובצל

פעמיים ביומיים הכנתי את הפשטידה הזאת שתבינו כמה התלהבתי ממנה. הראשונה חוסלה מהר וידעתי שיש לי אורחים למחרת אז כמובן שהכנתי אותה שוב. שיניתי את המתכון המקורי בקיצור שידרגתי אותה והיא הרבה יותר טעימה וגם נראית הרבה יותר טוב.
אני אוהבת לשלב פטריות ובצל בפשטידה מבחינתי זה שילוב מנצח בתוספת תפוחי אדמה היא יצאה מדהימה!

תבנית 24

מרכיבים:

5 בצלים בגודל בינוני
2 שיני שום
20 פטריות שמפיניון
2 תפוחי אדמה בינוניים
3 ביצים
120 מ”ל מים (חצי כוס)
130 ג’ קמח (כוס פחות כף)
כפית א. אפייה
פלפל שחור גרוס
כפית מלאה מלח

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחתוך את הבצלים לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הבצלים עד שהם מתחילים להזהיב, לקצוץ את השום להוסיף לטיגון הבצל.

3. לחתוך את הפטריות לקוביות קטנות להוסיף לבצל לטגן כמה דקות ולהוציא לקערה, לגרד את התפוחי אדמה בחורים הגדולים להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לעיסה אחידה.

4. להעביר לתבנית משומנת לאפות כ 45 – 50 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה ויציבה.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר. תוספות למתכון שהוספתי ביצה נוספת, תפוחי אדמה וחבילת פטריות נוספת, הורדתי חצי כוס מים וכף עירית, הפחתתי מהשמן והורדתי 2 כפות פירורי לחם.

46610 צפיות 31 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת פטריות ובצלפשטידת פטריות ובצלפשטידת פטריות ובצל

גולשים מכינים וממליצים:

רינת : “ניקי עכשיו הכנתי ויצא פשוט מדהים!!!!”

יוליה : “ניקוש זה טעיםםם ברמות אחרות.”

סמדר : “ח-ב-ל-ע-ל-ה-ז-מ-ן-!-!-! השתמשתי בבצל ירוק כי לא היתה לי עירית.
חוסל כהרף עין. מכינה עוד אחת – עכשיו! יבורכו הידיים”

אצ’ה : “מעולה,מעולה,מעולה!”

352
תגובות

  הרשם  
עדכן
איריס

היי,
האם אפשר להכין מהעיסה מאפינס? אם כן , אז כמה זמן לאפות?

אפרת

תודה על המתכון- האם אפשר להשתמש בפטריות מקופסת שימורים? במידה וכן מה הכמות? תודה:-)

לירז

היי ניקי יש אפשרות ללא תפוחי אדמה ?

שושי

הי ניקי, ראיתי ששינית את המתכון של הפטריות והבצל. אשמח לקבל את המתכון הקודם כי הוא מאוד מוצלח ובבית אצלי אוהבים אותו מאוד. תודה שושי

מזל

וואווו ועוד הפעם וואוווווו

פז

הי ניקי,
אם אני צריכה לתבנית אינגליש קייק צריך לשנות כמויות? תודה!

יעל

הי ניקי, היה מתכון של פשטידת בצל ופטריות פרווה מאוד מוצלח שהכנתי פעמים רבות. דומה למתכון הזה אבל בלי תפו”א ועם עירית. לאחרונה המתכון נעלם מהאפליציה. יש אפשרות לשחזר אותו?

1 21 22 23