פשטידת פטריות ובצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת פטריות ובצל

פשטידת פטריות ובצל

פעמיים ביומיים הכנתי את הפשטידה הזאת שתבינו כמה התלהבתי ממנה. הראשונה חוסלה מהר וידעתי שיש לי אורחים למחרת אז כמובן שהכנתי אותה שוב. שיניתי את המתכון המקורי בקיצור שידרגתי אותה והיא הרבה יותר טעימה וגם נראית הרבה יותר טוב.
אני אוהבת לשלב פטריות ובצל בפשטידה מבחינתי זה שילוב מנצח בתוספת תפוחי אדמה היא יצאה מדהימה!

תבנית 24

מרכיבים:

5 בצלים בגודל בינוני
2 שיני שום
20 פטריות שמפיניון
2 תפוחי אדמה בינוניים
3 ביצים
120 מ”ל מים (חצי כוס)
130 ג’ קמח (כוס פחות כף)
כפית א. אפייה
פלפל שחור גרוס
כפית מלאה מלח

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחתוך את הבצלים לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הבצלים עד שהם מתחילים להזהיב, לקצוץ את השום להוסיף לטיגון הבצל.

3. לחתוך את הפטריות לקוביות קטנות להוסיף לבצל לטגן כמה דקות ולהוציא לקערה, לגרד את התפוחי אדמה בחורים הגדולים להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לעיסה אחידה.

4. להעביר לתבנית משומנת לאפות כ 45 – 50 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה ויציבה.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר. תוספות למתכון שהוספתי ביצה נוספת, תפוחי אדמה וחבילת פטריות נוספת, הורדתי חצי כוס מים וכף עירית, הפחתתי מהשמן והורדתי 2 כפות פירורי לחם.

53105 צפיות 68 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת פטריות ובצלפשטידת פטריות ובצלפשטידת פטריות ובצל

גולשים מכינים וממליצים:

רינת : “ניקי עכשיו הכנתי ויצא פשוט מדהים!!!!”

יוליה : “ניקוש זה טעיםםם ברמות אחרות.”

סמדר : “ח-ב-ל-ע-ל-ה-ז-מ-ן-!-!-! השתמשתי בבצל ירוק כי לא היתה לי עירית.
חוסל כהרף עין. מכינה עוד אחת – עכשיו! יבורכו הידיים”

אצ’ה : “מעולה,מעולה,מעולה!”

362
תגובות

  הרשם  
עדכן
פנינה

הי ניקי. שוב ושוב תודה על מתכונים מדהימים שכל פעם בעלי אומר לי: אה, ניקי……..
שאלה: איזה גודל תבנית מלבנית- רק מלבנים יש לי.
ועוד שאלה- לא הבנתי מה יותר טוב לפני השינוי או אחרי השינוי- כלומר כמה ביצים?

תמר

היי ניקי,
המתכון כמו שהוא מופיע באתר הוא אחרי השינויים או לפני?

גלית

מושלמת!!!
פעם ראשונה שהכנתי ויצאה יותר ממוצלחת!!
התגובות היו מעולות 🙂

ziva

Printing doesn’t work. Any ideas how to print with out using the printer icon? It is the same case in the English version. Toda.

ח.ב.

שלום, 1. לכמה אנשים מספיקה הפשטידה?
2. אני רואה שלא רשום שמן במתכון וראיתי באחת התגובות ששואלים לגבי השמן, האם יש שמן במתכון?
3. כמו כן לגבי מים, באחת התגובות כתבת לשים כוס מים ובמתכון כתוב חצי כוס… אז יצאתי קצת מבולבלת…

חנה

אפשר לשים פטריות שימורים ??
אם כן כמה קופסאות?

מאירה

היי ניקי, האם צריך לסחןט את תפוחי האדמה או להוסיף אותם עם הנוזלים שלהם?

1 22 23 24