פשטידת פטריות ובצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת פטריות ובצל

פשטידת פטריות ובצל

פעמיים ביומיים הכנתי את הפשטידה הזאת שתבינו כמה התלהבתי ממנה. הראשונה חוסלה מהר וידעתי שיש לי אורחים למחרת אז כמובן שהכנתי אותה שוב. שיניתי את המתכון המקורי בקיצור שידרגתי אותה והיא הרבה יותר טעימה וגם נראית הרבה יותר טוב.
אני אוהבת לשלב פטריות ובצל בפשטידה מבחינתי זה שילוב מנצח בתוספת תפוחי אדמה היא יצאה מדהימה!

תבנית 24

מרכיבים:

5 בצלים בגודל בינוני
2 שיני שום
20 פטריות שמפיניון
2 תפוחי אדמה בינוניים
3 ביצים
120 מ”ל מים (חצי כוס)
130 ג’ קמח (כוס פחות כף)
כפית א. אפייה
פלפל שחור גרוס
כפית מלאה מלח

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחתוך את הבצלים לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הבצלים עד שהם מתחילים להזהיב, לקצוץ את השום להוסיף לטיגון הבצל.

3. לחתוך את הפטריות לקוביות קטנות להוסיף לבצל לטגן כמה דקות ולהוציא לקערה, לגרד את התפוחי אדמה בחורים הגדולים להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לעיסה אחידה.

*4. להעביר לתבנית משומנת לאפות כ 45 – 50 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה ויציבה.

108239 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת פטריות ובצלפשטידת פטריות ובצלפשטידת פטריות ובצל

גולשים מכינים וממליצים:

רינת : “ניקי עכשיו הכנתי ויצא פשוט מדהים!!!!”

יוליה : “ניקוש זה טעיםםם ברמות אחרות.”

סמדר : “ח-ב-ל-ע-ל-ה-ז-מ-ן-!-!-! השתמשתי בבצל ירוק כי לא היתה לי עירית.
חוסל כהרף עין. מכינה עוד אחת – עכשיו! יבורכו הידיים”

אצ’ה : “מעולה,מעולה,מעולה!”

347
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדסה

הי ניקי
עשיתי את הפשטידה… זה לא ממש אינגליש קייק… יצא לי לתבנית גדולה ואפילו אז – ממש עבה.
בכל אופן, שמתי 50 דקות – היתה עדיין נוזלית לגמרי. אחרי עוד 50 דקות – עדיין לא אפויה כמעט…
יש לך רעיון איפה טעיתי ? כי בשאר המתכונים זה בערך אותו הזמן שאת כותבת .
תודה !

ליל

היי ניקי, אפשר פטריות מקופסת שימורים?

רוני

היי, קודם כל תודה על כל המתכונים הקלים בזכותך התחלתי לאפות!! אפשר להשתמש בתבנית חד פעמית מרובעת בנונית?

1 23 24 25