יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מתכונים לשבועות פשטידות פשטידות פרווה

פשטידת פטריות ובצל

22 אוקטובר 2014
(Visited 377,671 times, 5 visits today)

פשטידת פטריות ובצל

הפשטידה הזאת מדהימה! אין כמו השילוב של פטריות ובצל בפשטידה אחת הוספתי תפוחי אדמה שיוסיפו את הטאצ' הסופי ואם לא אמרתי היא אפילו פרווה.
מבחינתי הפשטידה הזאת תוספת מעולה לכל ארוחה ואפילו לארוחת ערב עם ירקות וגבינות ליד, טעימה ומשביעה.
אפשר להכין יום קודם ואם אין לי זמן גם יומיים קודם.
הכי חיים קלים תמצאו 10 דקות זה כל הסיפור תכניסו לתבנית ותנו לתנור לעשות את שלו.
לגלות לכם סוד ? אני יכולה לאכול את הפשטידה הזאת בטמ"פ החדר ואפילו קרה כי אין לי סבלנות לחמם
והיא כל כך טעימה שלא אכפת לי. מסוג המתכונים שחייבים להכין.

תבנית 24

מרכיבים:

5 בצלים בגודל בינוני
2 שיני שום
20 פטריות שמפיניון
2 תפוחי אדמה בינוניים
3 ביצים
120 מ"ל מים (חצי כוס)
130 ג' קמח (כוס פחות כף)
כפית א. אפייה
פלפל שחור גרוס
כפית מלאה מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחתוך את הבצלים לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הבצלים עד שהם מתחילים להזהיב, לקצוץ את השום להוסיף לטיגון הבצל.

3. לחתוך את הפטריות לקוביות קטנות להוסיף לבצל לטגן כמה דקות ולהוציא לקערה, לגרד את התפוחי אדמה בחורים הגדולים להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לעיסה אחידה.

*4. להעביר לתבנית משומנת לאפות כ 45 – 50 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה ויציבה.

Mushroom and onion crustless quiche

פשטידת פטריות ובצל פשטידת פטריות ובצל פשטידת פטריות ובצל

גולשים מכינים וממליצים:

רינת : "ניקי עכשיו הכנתי ויצא פשוט מדהים!!!!"

יוליה : "ניקוש זה טעיםםם ברמות אחרות."

סמדר : "ח-ב-ל-ע-ל-ה-ז-מ-ן-!-!-! השתמשתי בבצל ירוק כי לא היתה לי עירית.
חוסל כהרף עין. מכינה עוד אחת – עכשיו! יבורכו הידיים"

אצ'ה : "מעולה,מעולה,מעולה!"

הרשם
עדכן
551 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן