


פשטידת טונה
פשטידת טונה, טונה דבר נפלא תמיד יש לי אותה זמינה במזווה הפעם הכנתי פשטידה…
מרכיבים:
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
2 קופסאות טונה מפוררות כל אחת 160 ג’
חבילת פטריות שמפיניון
רסק עגבניות קטן
כף גדושה מיונז
3/4 כוס חלב
כוס גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
3/4 כוס קמח
כפית א. אפיה
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל, לחתוך את הפטריות לקוביות ולהוסיף לבצל לטגן כשלוש דקות ולהוציא לקערה, להוסיף את שאר המצרכים ולתבל.
2. חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת וזהובה.
גולשים מכינים וממליצים:
אריאלה : הכנתי אותה כמה פעמים ותמיד מוצלחת!
שם : פשטידה מעולה!!! קלילה וטעימה, עשיתי כבר המון פעמים ותמיד יצאה טעימה. תודה ניקי 🙂
שם : ניקי, הכנתי את הפשטידה למסיבת חנוכה שבוע שעבר, יצא מעולה!!! תודה 🙂
שם : שלום ניקי,
קראתי את האתר שלך מס’ פעמים וזו הפעם הראשונה שניסיתי להכין את אחד המתכונים. פשטידת הטונה יצאה מצוין, החלפתי את הפיטריות במשהו אחר, אבל ללקק את האצבעות. אני מודה לך וחושבת כבר על המתכון הבא שלך שאנסה. אילנית
היי ניקי.. אפשר לדעתך להוסיף גם כרובית או ברוקולי?
הי ניקי!! נראה מצוין:-) רציתי לדעת האם אפשר להוסיף פלפל אדום מטוגן במקום פטריות?
שלום. אשמח לדעת אם אפשר להמיר את המיונז במשהו אחר. תודה
היי ניקי, פשטידה מוצלחת ביותר. הוספתי תפ”א מבושל ומעוך לפי המלצה שראיתי כאן והחלפתי חלק מהחלב בחצי גביע שמנת חמוצה. תיבלתי בהמון בזיליקום יבש ויצא מעדן. המון תודות.
היי ניקי
כמה מלח לשים?
(אני מכינה לאירוח ולא בא לי לטעות.. 🙂 )
תודה!
היי ניקי,
אם אני רוצה להכין מאפינס, יש משהוא מיוחד לשנות? איזה תחליף לפטריות?
תודה מראש ושבת שלום
פשטידה מעולה, אפשר לוותר על החלב או לשים משהו אחר במקום?