פשטידת טונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת טונה

פשטידת טונה

פשטידת טונה, טונה דבר נפלא תמיד יש לי אותה זמינה במזווה הפעם הכנתי פשטידה…

מרכיבים:

2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
2 קופסאות טונה מפוררות כל אחת 160 ג’
חבילת פטריות שמפיניון
רסק עגבניות קטן
כף גדושה מיונז
3/4 כוס חלב
כוס גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
3/4 כוס קמח
כפית א. אפיה
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לטגן את הבצל, לחתוך את הפטריות לקוביות ולהוסיף לבצל לטגן כשלוש דקות ולהוציא לקערה, להוסיף את שאר המצרכים ולתבל.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת וזהובה.

14360 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אריאלה : הכנתי אותה כמה פעמים ותמיד מוצלחת!

שם : פשטידה מעולה!!! קלילה וטעימה, עשיתי כבר המון פעמים ותמיד יצאה טעימה. תודה ניקי 🙂

שם : ניקי, הכנתי את הפשטידה למסיבת חנוכה שבוע שעבר, יצא מעולה!!! תודה 🙂

שם : שלום ניקי,
קראתי את האתר שלך מס’ פעמים וזו הפעם הראשונה שניסיתי להכין את אחד המתכונים. פשטידת הטונה יצאה מצוין, החלפתי את הפיטריות במשהו אחר, אבל ללקק את האצבעות. אני מודה לך וחושבת כבר על המתכון הבא שלך שאנסה. אילנית


153
תגובות

  הרשם  
עדכן
אניטה

היי ניקי,

לא כל כך הבנתי מהתשובות אם הכמות מספיקה ל2 אינגלש קייקים או לא? אני צריכה או 2 אינגליש קייק או מלבן בינוני. להכפיל? ואם צריך להכפיל- אז את על המרכיבים? תודה רבה

חדווה לב

נראהפשוט מוצלח וטעים רוצה לנסות להכין. אין לי ניסיון כמעט בתחום המטבח ורציתי לשאול:
האם אפשר להשתמש בקמח תופח? אם כן כמה ? והאם להוסיף אבקת אפיה? כמה

יעל

תודה רבה ניקי על עוד מתכון מעולה!
אני מכינה בלי הגבינה הצהובה כדי שיהיה פרווה וזה יוצא ממש טעים ומיוחד!

הילה

היי ניקי
כל פעם שאני מכינה פשטידות מהמתכונים שלך
הפשטידה נהיית זהובה חצי מהזמן שרשום
אחרי 20 דקות היא נהיית זהובה
האם הגיוני?
היא תהיה בשלה בפנים?

שם *ליאת

היי ניקי, האם אפשר במקום חלב קופסא גבינה לבנה וקופסה קוטג’ כמו בפשטידת פרובנס?

מעיין

היי ניקי 🙂
המתכון נראה מעולה.
הכוונה לטונה בשמן?

1 8 9 10