פשטידת פטריות פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת פטריות פרווה

פשטידת פטריות פרווה

אני אומרת את זה הרבה ובכל זאת זה אחד המתכונים הכי קלים שיש אין כאן שום טירחה וההכנה קלי קלות, מה שיפה בפשטידה הזאת שניתן להכין אותה מראש והיא רק משתבחת הטעמים שלה עוד יותר טובים.
פשטידה קלה וטעימה שמשדרגת כל ארוחה, 10 דקות הכנה ולתנור זה כל הסיפור.
איזה כיף לחזור מהעבודה ולדעת שפשטידה כזאת מחכה לך במקרר, תוסיפו סלט וזה מושלם.

אינגליש קייק / תבנית קוטר 18

מרכיבים:

בצל גדול
30 פטריות שמפיניון בגודל בינוני
2 ביצים
4 כפות שמן נוספות
כוס קמח תופח
חצי כוס מים
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, לפרוס את הפטריות לפרוסות דקות ולהוסיף לבצל, לטגן יחד 3 – 4 דקות תוך כדי ערבוב ולהוציא לקערה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. להוסיף את שאר המצרכים ולתבל להעביר לתבנית משומנת.

4. להכניס לתנור ולאפות כ 30 – 40 דקות הפשטידה מזהיבה ומעט מאבדת מהנפח שלה ביציאה מהתנור.

כדאי לדעת ש…
אם רוצים להפוך אות הפשטידה לחלבית את המים אפשר להחליף בשמנת חמוצה 200 ג’, אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר, ניתן להקפיא.

25645 צפיות 30 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת פטריות פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

רותי : “במקרה עברתי כאן ונזכרתי שאני כל הזמן רוצה להחמיא לך על המתכון הזה, כי אני פשוט מכינה אותו המון ותמיד יוצא טעים וממש ממש מהר להכין, כל פעם שאני נתקעת, אפילו שעתיים לפני שבת. ובעלי מאוד אוהב שזה הכי חשוב”

ESTER : ניקי שלום-הכנתי את המתכון..בדיוק כמו שרשמת…אפיתי בתבנית חד פעמית קטנה..ויצא מדהים..קל פשוט ו..טעים לכל הדעות.אל תתיחסי שאלה שלא מפרגנים..הרי אי אפשר לרצות את כולם…נהנת מהמתכונים..יש לציין שהם פשוט קלים להכנה ואין דבר כזה שלא יצליח לך..חן חן ושבת שלום…

רחלי :”פשטידה מעולה. קלת הכנה וקלילה ונהדרת בטעם. דווקא בארוחה חלבית רוויית שמנת כיף שיש מנה קלילה כזו. מומלץ בחום”

255
תגובות

  הרשם  
עדכן
הילה

היי ניקי, האם יש דרך להפוך אותה לנטולת גלוטן?
תודה וחג שמח

Miri

היי ניקי,
כתוב במתכון 30 פטריות- כמה סלסאות זה יוצא?
תודה☺.

רינת

היי היי ניקי תוכלי לציין לכמה מאפינס תספיק הכמות שציינת? תודה רבה

1 14 15 16