יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

פשטידות פשטידות פרווה

פשטידת קישואים

20 יוני 2012
(Visited 531,096 times, 251 visits today)

פשטידת קישואים

פשטידת קישואים נהדרת היא אפילו פרווה והטעם שלה כזה מעולה שאי אפשר להפסיק לאכול, מומלץ להכין ולהתמכר לטעם הנפלא של הפשטידה, המלצה חמה פשטידה טובה לכל ארוחה. אני אוהבת לחתוך אותה לקוביות להניח על השולחן ולראות את הקוביות נעלמות. עכשיו אפשר להכין עוד פשטידה.

קוגלהוף / תבנית קפיצית קוטר 20 / תבנית סיליקון קוטר 20

מרכיבים:

4 קישואים גדולים – מומלץ להשתמש בזוקיני
2 בצלים
4 כפות שמן בנוסף לשמן של הטיגון
3 ביצים
100 ג’ קמח (3/4 כוס)
כפית א. אפיה
פלפל שחור גרוס
כפית מלאה מלח (קצת יותר מהרגיל)
מעט פירורי לחם

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פשטידת קישואים פרווה

    איזה כיף להכין פשטידה כזאת יפהפייה לשבת, לקח לי 10 דקות והכנסתי אותה תנור, איזה ריחות טובים היו לי במטבח 🙂
    לפעמים נדמה שלהכין פשטידה זה פרוייקט ואני רוצה לומר לכם שזה ממש לא כך בסך 10 דקות בהגזמה ולתנור.
    יוצאת ממש פשטידה עוגה שנפרסת נהדר, תראו כמה שהיא יפה ואפילו הכנתי אותה פרווה.
    אני רוצה לומר לכם שזאת אחת הפשטידות הכי טובות שהכנתי איזה טעם מעלף!
    שוברים את הראש איך לשדרג את ארוחת הערב ? תעצרו הגעתם למקום הנכון, תוך שעה יש פשטידה על השולחן חמה וטעימה.

    תבנית 24 או אינגליש קייק רחבה 33X13

  • פשטידת בטטה מעולה ב 10 דקות הכנה

    איזה כיף של מתכון, התחשק לי להכין פשטידה לארוחת ערב משהו מהיר ושיראה טוב, הבטטות קרצו לי מהשיש כתומות ויפות מה שאני לא אכין איתן משהו ?
    בדקתי יש לי בצל, יש גבינות טובות במקרר, לקח לי 10 דקות לתקתק במהירות את הפשטידה ולהכניס אותה לתנור.
    יש מתכונים שאני מכינה אותם בלי לחשוב בגלל שהם יוצאים כל כך טוב והפשטידה הזאת היא שדרוג נהדר לארוחת ערב, ליד אני מוסיפה ירקות, מרק טוב זה חובה בתקופה הזאת, רגע צריך עוד משהו ?

    אינגליש קייק

  • מאפינס מלוחים

    5 דקות עבודה על השעון, בלי כלים מיותרים הכל בקערה אחת לערבב ולתנור, זה בדיוק כמו שזה נשמע הכי קל בעולם המאפינס יוצאים רכים בדיוק כמו שמאפינס גבינות אמורים לצאת, צבע זהוב משגע.
    אני יודעת שאני אומרת את זה הרבה אבל זה באמת אחד המתכונים הכי קלים שהכנתי, מתכון נהדר וקל הכנה בדיוק כמו שאני אוהבת.

    12 מאפינס

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לחמם מחבת עם שתי כפות שמן, לחתוך את הבצל לקוביות קטנות להוסיף למחבת ולטגן עד שמזהיב, זה לוקח בערך חמש דקות על אש בינונית מידי פעם לערבב.

3. בינתיים לגרד לחתוך את הקצוות של הקישואים ולגרד בחורים הגדולים, אין צורך לקלף רק לשטוף טוב.

4. לשים את כל המצרכים בקערה כולל הבצל ולערבב עד שהכל אחיד.

5. לפזר פירורי לחם בתחתית התבנית ולצקת את הבלילה, מעט לנער את התבנית.

6. לאפות כ 45 – 55 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת וזהובה, מומלץ לבדוק עם קיסם שהפשטידה אכן מוכנה.

מה יותר כיף מלקבל כל בוקר לחמים, מאפים ומוצרי חלב טריים?

כדאי לדעת ש…
בזמנו הייתי מטגנת את הקישואים עם הבצל בהמשך הפסקתי ועכשיו אני מערבבת ישר עם כל המצרכים בלי לטגן, מי שמעדיף לטגן אין בעיה.
נכון שהפשטידה פרווה אבל היא נהדרת לכל אירוח חלבי, מי שבא לו להפוך אותה לחלבית שיוסיף כוס גבינה צהובה מגורדת וגבינה צפתית מעודנת כחצי כוס. כדאי להפחית קצת בכמות המלח.
אי אפשר להמתין עם העיסה מיד להכניס לתנור. ניתן להכין כמה ימים מראש ולשמור במקרר (בטח נראה אם ישאר משהו) ניתן להקפיא.
קישואים כהים גם הולך אין בעיה וזה אפילו עדיף.

פשטידת קישואיםפשטידת קישואים

גולשים מכינים וממליצים:

רוית : “פשטידה פשוט מעולה
פעם שלישית ברציפות שאני מכינה אותה”

יהודית : “הכנתי לכבוד שבת. פיזרתי שומשום מלא עם פירורי הלחם בתחתית וגם דומדום מלא מעל פני הפשטידה. יצא מאוד טעים. עונג שבת!”

רותי “הכנתי את הפשטידה, יצאה מעולה וטעימה.”

אפרת : “הכנתי את הפשטידה לשבת. יצא כל כך טעים ויפה כמו עוגה. פשוט מושלם!”

קריסטינה : ניקי היקרה, עשיתי אתמול! יצא אליפות..
מתכון קליל ביותר וטעים מאוד!!!!
אין עלייך!

סיבל : ניקי בוקר טוב
הכנתי את הפשטידה כמאפינס ויצא מעולה, נראה טוב וחגיגי, חג שמח

ליטל : “יצא אליפות! הכנתי עם קמח תמי (קמח ללא גלוטן)”

רוית : “הפשטידה הזו מככבת אצלי בכל ארוחה משפחתית תמיד יש לה ביקוש ושואלים מראש אם אני מתכוונת להכין אותה. פשוט רציתי לך המון תודה על כל המתכונים המדהימים והקלים שלך!”

nili : “תענוג של פשטידה! מאז שהסרטון עלה (לפני שלושה ימים בערך) לא הפסקתי לחשוב מתי אכין את הפשטידה. אז הכנתי אמש, במוצ”ש והיא פשוט נפלאה. הבוקר כבר לא נשאר פירור. הכנץי בצד לראשונה את מטבל השום שמנת שלך. ליקקנו את האצבעות ממש!”

דור : “חיפשתי פשטידת קישואים קלה להכנה וטעימה ומצאתי!!
הפשטידה פשוטה מאוד להכנה, יוצאת רכה מבפנים וטעימה מאוד!! אני הוספתי גם מעט גבינה צהובה מגורדת ומעט קשקשבל מגורדת..
יצא מושלם!”

מוניה : “היי ניקי, הכנתי את הפשטידה בגירסה טבעונית (כף טחינה גולמית במקום ביצה) ויצא טעים מאוד.
רציתי להודות לך על מתכונית פשוטים וברורים לביצוע ויחד עם זאת נפלאים. כל כך קל להמירן לגירסה המתאימה לחולי צליאק או לטבעונים בלי שיאבד מטעמם הנהדר”

מיכל : “הכנתי כרגע את הפשטידה כמאפינס בכמות כפולה יצא מדהים
הוספתי אגוז מוסקט וגבינת קוטג יצא פשוט מענג
תודה רבה על מתכונים מעולים”

מרים : ade this tonight. It was delicious. Even my kid who didn’t like zucchini said it was tasty. Thanks for another )winner!

ציפי : “פשטידה מעולה ומומלצת. מכינה כבר פעם שנייה כי הקודמת חוסלה:)”

הרשם
עדכן
1.1K Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום וברכה. האם הייתי אמורה לסחוט את הנוזלים של הקישואים? הפשטידה בתנור כבר הרבה זמן ועדיין מבעבעת נוזלים.

ניקי, תודה רבה לך! אני מכינה מתכונים שלך תדיר!

היי ניקי,

אני רוצה להכין את הפשטידה כמאפינס. יש משהו שצריך לשנות בשביל זה? יש חשיבות לגובה התבנית?

תודה מראש ותודה על כל העזרה תמיד

מוצלח ביותר נודיום פינום

ממש טעימה! תודה!

מתכון מצויין הכל נחטף
מעולה לסעודה שלישית…..
תודה רבה

ועוד שאלה, במקום פרורי לחם אפשר לשים קמח מצה? ואם כן – אז כמה?
תודה יקרה וחג שמח

הי ניקי
אפשר להחליף את הקמח בקמח מצה בשביל פסח?