פשטידת ברוקולי קלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת ברוקולי קלה

פשטידת ברוקולי קלה

אני שונאת לזרוק אוכל ותמיד נשארות שאריות של חלה מסוף השבוע שאף אחד לא מוכן לאכול.
בנוגע לאוכל יש לי ראש יצירתי וכך נולדה פשטידה נהדרת איך שאנחנו חיסלנו אותה, שני אנשים לא השאירו אפילו פירור מרוב שהיא הייתה טעימה לנו.
כך נפתרה בעיה נוספת מה להכין לארוחת ערב. עכשיו כשלא נשארות שאריות חלה אני מתבאסת .
היא קלאסית לארוחת ערב, סלט ירקות, גבינות לא צריך יותר כלום.

מרכיבים:

8 פרוסות חלה / לחם
2 ראשי ברוקולי
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
3 ביצים
שמנת חמוצה
רבע כוס חלב
פלפל שחור טחון
כפית מלח

הכנות:

1. להרתיח מים ולהמליח, לחתוך את החלק העליון של הברוקלי הפרחים בלבד ולהוסיף אותם למים, לבשל כ 10 דקות.

2. לטגן את הבצל עד שמזהיב.

3. לחתוך את החלה / לחם  לקוביות קטנות ולערבב את כל המצרכים.

4. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 25 דקות.

38646 צפיות 37 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת ברוקולי קלהפשטידת ברוקולי קלהפשטידת ברוקולי קלה

גולשים מכינים וממליצים:

יסכה : “הכנתי את זה היום לצהרים מהר לפני שהלכתי לאולפנה(כן אני לומדת בחופש!!)= יצא מעולה אפילו אחותי הקטנה והבררנית אהבה את זה!!!”

שם : “שבת שלום 🙂 הכנתי היום, החלפתי לבצל סגול וכיסיתי בגבינה צהובה , כולם טרפו!! תודה רבה ניקי :)”

גלי : “יצא נפלא!
הכנתי כבר פעמיים – פעם אחת עם חלה ופעם אחת עם לחם עינן קל (לחם מלא) – בשתי הפעמים יצא טעים וממכר!!
אגב אם זה מעניין ורלוונטי למישהו – החלפתי את החלב בחלב סויה – לא משנה במאום את העובדה שהפשטידה הזו מדהימה!”

70
תגובות

  הרשם  
עדכן
טל

היי ניקי,
אצלי בבית לא מתים על ברוקולי ויש לי במקרר כרובית יפה שרק מחכה שיעשו איתה משהו… נראה לך שאפשר להחליף? זה ילך טוב?
תודה רבה לך 🙂

חיה

ניקי יקרה!

אין שבוע ללא שימוש במתכונים שלך! פשוט מקסים וטעים!!

שאלה- ניתן לעשות את הפשטידה פרווה ע”י הוספת מים ומחמאה במקום החלב והחמאה?

זה עדיין ייצא טעים?

תודה תודה תודה!!

גלי

היי ניקי,
מה שלומך?
הכנתי כבר כמה פעמים והיא יצאה מדהימה!

רציתי לשאול (אנחנו פשוט לא בטוחים שנמצא בסופר) –
במידה ואין ברוקולי טרי, האם ניתן להשתמש בקפוא של סנפרוסט?
אם כן, כמה לשים? שקית שלמה? חצי? (משקל שקית 800 גרם)

אריאלה

הי ניקי
האם אפשר לוותר על העגבניות? מה לשים במקום? תודה!!

yiska

הכנתי את זה היום לצהרים מהר לפני שהלכתי לאולפנה(כן

אני לומדת בחופש!!)= יצא מעולה אפילו אחותי הקטנה

והבררנית אהבה את זה!!!

שם

שבת שלום 🙂 הכנתי היום, החלפתי לבצל סגול וכיסיתי בגבינה צהובה , כולם טרפו!! תודה רבה ניקי 🙂

גלי

תגובות: 22
פרסום תגובה חדשה

גלי | 05.06.2012 – 13:45
היי ניקי,
יצא נפלא!
הכנתי כבר פעמיים – פעם אחת עם חלה ופעם אחת עם לחם עינן קל (לחם מלא) – בשתי הפעמים יצא טעים וממכר!!
אגב אם זה מעניין ורלוונטי למישהו – החלפתי את החלב בחלב סויה – לא משנה במאום את העובדה שהפשטידה הזו מדהימה!

1 2 3 5