מאפינס ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס ירקות לפסח

מאפינס ירקות

קלים ביותר להכין ואני מתכוונת ממש קלים, לערבב ולתנור זה כל הסיפור ואפילו אין כאן הרבה שמן. שדרוג נהדר לארוחת צהריים ואפילו לארוחת ערב.
מאפינס זהובים רכים וטעימים, מתכון קלאסי פשוט וטעים.

12 מאפינס

מרכיבים:

בטטה גדולה
שני תפוחי אדמה
זוקיני
שני גזרים
כפית שום כתוש
בצל
2 ביצים גדולות
3/4 כוס קמח / 3/4 כוס קמח מצה
3/4 כפית אבקת אפייה
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מזהיב ולהעביר לקערה.

2. לגרד את את הירקות את הזוקיני אין צורך לקלף לצרף לבצל יחד עם שאר המצרכים.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. למלא את השקעים עד הסוף, להכניס לתנור לאפות כ 25 – 30 דקות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יומיים קודם ולשמור במקרר, אפשר להקפיא.

35801 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס ירקות לפסחמאפינס ירקות לפסחמאפינס ירקות לפסח

66
תגובות

  הרשם  
עדכן
רוני

מועדים לשמחה,
האם אפשר להחליף קמח מצה בקמח רגיל?
תודה

עדי

האם אפשר לאפות בתבנית אינגליש קייק? במידה וכן בכמה תבניות ?

קרן

הי ניקי,
מה אפשר במקום ביצים (לתינוק שעוד לא אוכל)? ואיך אפשר להפוך לחמץ? איזה קמח? תודה!

אהובה

שלום לך

האם אפשר לשים את הבצל ללא טיגון

תודה והמשך יום נעים

רותי ועיש

הכנתי היום את מאפינס ירקות הריח משגע אבל הם לא נראים כמו בתמונה חלקים וכאילו שקופים למרות שבדיוק לפי ההוראות . יש לך איזה רעיון שבגללו כך יצא
תודה וחג שמח

גילה עמיאל

חג שמח מה שלומך.
למפינס האלה כוס קצח מצה רשום ואם רוצים לעשות ללא גלוטן מה שמים?

לילך

היי ניקי, חג שמח.
המתכון נראה טוב, האם אפשר להחליף את קמח המצה בקמח תפוחי אדמה?

1 2 3 5