פשטידת ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מתכונים לתשעה באב

פשטידת ירקות

אחד הדברים הטעימים שיש, כל ביס תענוג!, מתאימה לכל ארוחה ומתחסלת במהירות, שווה ביותר. זהירות הפשטידה מאוד טעימה.

קוגלהוף
2 אינגליש קייק

מרכיבים:

בטטה בינונית
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
5 כפות שמן
3 גזרים
קישוא (אין צורך לקלף. לסחוט קצת)
2 תפוחי אדמה בינוניים (לסחוט קצת)
3 ביצים
3 כפות שמן
3/4 כוס קמח תופח
חצי גביע קוטג’
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לשים במחבת חמה את השמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא שקוף, להוסיף את השום לטיגון קל.

2. לגרד את כל הירקות לערבב את כל המצרכים ולמלא את התבנית.

3. לחמם את התנור ל 180 מעלות, לאפות כ 50 דקות  או עד שקיסם יוצא נקי.

46311 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

140
תגובות

  הרשם  
עדכן
לימור

היי ניקי,
זה בסדר גם לחתוך לקוביות קטנות את כל הירקות במקום לגרד? זה הרבה יותר מהיר וקל לי

אלה

אפשר יוגורט במקום קוטג’?

אביגיל

הי ניקי,
כתוב במתכון 5 כפות שמן ואח”כ 3 כפות שמן. כמה שמן צריך להוסיף לבלילה? אחד מהם מתייחס לטיגון?
תודה, אביגיל

עדי

מה אני עושה אם נתקעתי בלי תפוחי אדמא?

אלינור

היי ניקי,
אפשר להחליף את הקוטג’ בשמנת מתוקה / שמנת לבישול? ואם כן כמה לשים?
תודה 🙂

יונה

האם אפשר לחסוך את הטיגון ולהכניס בצל ושום קצוצים דק יחד עם כל הירקות? (בקטע של בריאות…)

Hadar Gal

היי ניקי, שאלה קטנה: את הבטטה לא צריך להרתיח לפני שמגרדים שתהיה רכה?

1 7 8 9