פשטידת ירקות מעולה
אחת הפשטידות הכי חביבות עליי אני מכינה אותה כבר שנים ומאז שהתחלתי לשמור על המשקל לפחות פעם בשבוע, פשטידה בריאה קלה ומזינה מזכירה את הפשטידות של פעם מלאות בריאות ועם המון ירקות.
מכינים אותה בכלום עבודה יש התעסקות של פחות מ 10 דקות כל השאר התנור אחר הצהריים היא נכנסת לתנור ויש לי פשטידה טובה קלה ומפנקת לארוחת ערב, למדתי אותה בזמנו מאמא שלי ואיך שטעמתי אותה הבנתי שיש כאן מתכון מנצח.
ואפשר להכין אותה פרווה.
*פחות מ 10 דקות התעסקות *בריאה ומזינה *מצרכים שיש לכל אחד בבית *אפשר להכין יומיים מראש *בכל הפשטידה יש 2 כפות שמן *אפשרות לפרווה.
2 אינגליש קייק
תבנית בינונית
מרכיבים:
בטטה בינונית
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן
3 גזרים בינוניים / גדולים מגורדים
קישוא מגורד (אין צורך לקלף לסחוט קצת)
2 תפוחי אדמה בינוניים מגורדים (לסחוט קצת)
3 ביצים
100 ג' קמח רגיל (3/4 כוס)
3/4 כפית א. אפייה
חצי גביע קוטג' (לא חובה)
3/4 כפית פלפל שחור
כפית גדושה מלח
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל והשום כשתי דקות על אש בינונית / גבוהה ולהעביר לקערה.
3. להוסיף את שאר המצרכים לערבב לתערובת אחידה להעביר לתבנית לשטח באופן שווה לאפות כ 50 דקות.