פשטידת ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מתכונים לתשעה באב

פשטידת ירקות

אחד הדברים הטעימים שיש, כל ביס תענוג!, מתאימה לכל ארוחה ומתחסלת במהירות, שווה ביותר. זהירות הפשטידה מאוד טעימה.

קוגלהוף
2 אינגליש קייק

מרכיבים:

בטטה בינונית
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
5 כפות שמן
3 גזרים
קישוא (אין צורך לקלף. לסחוט קצת)
2 תפוחי אדמה בינוניים (לסחוט קצת)
3 ביצים
3 כפות שמן
3/4 כוס קמח תופח
חצי גביע קוטג’
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לשים במחבת חמה את השמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא שקוף, להוסיף את השום לטיגון קל.

2. לגרד את כל הירקות לערבב את כל המצרכים ולמלא את התבנית.

3. לחמם את התנור ל 180 מעלות, לאפות כ 50 דקות  או עד שקיסם יוצא נקי.

21270 צפיות 34 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

127
תגובות

  הרשם  
עדכן
נילי משעל

היי ניקי אפשר שמנת צמחית לשים בפשטידה ?

שירן

היי, שאלה קטנה… מה הכוונה לסחוט?… (את התפוח אדמה ואת הקישוא)

דנה

היי, אני מעוניינת להקפיא את הפשטידה..האם ניתן להקפיא ככה עם התפוחי אדמה או שלהחליף בירקות אחרים? אם כן לאיזה להחליף? תודה

טליה

במה אפשר להחליף את הקוטג שיהיה פרווה?

אינגה

היי,

הכנתי אתמול והילדים מאוד אהבו, תודה.

שתי שאלות:
1. במרכיבים של המתכון יש 3 כפות שמן ואחר כך גם 5 כפות שמן. איזה הוא הנכון? או שצריך 8 כפות שמן?
2. גירדתי דק את הירקות, ואז לא הייתי בטוחה… מה עדיף בפשטידה זו, לגרד דק או גס?

הודיה

היי, אפשר להכין בלי הקוטג?

חן teu

היי ניקי, מה אפשר לשים במקום אבקת מרק?

1 6 7 8