פשטידת ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מתכונים לתשעה באב

פשטידת ירקות

אחד הדברים הטעימים שיש, כל ביס תענוג!, מתאימה לכל ארוחה ומתחסלת במהירות, שווה ביותר. זהירות הפשטידה מאוד טעימה.

קוגלהוף
2 אינגליש קייק

מרכיבים:

בטטה בינונית
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
5 כפות שמן
3 גזרים
קישוא (אין צורך לקלף. לסחוט קצת)
2 תפוחי אדמה בינוניים (לסחוט קצת)
3 ביצים
3 כפות שמן
3/4 כוס קמח תופח
חצי גביע קוטג’
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לשים במחבת חמה את השמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא שקוף, להוסיף את השום לטיגון קל.

2. לגרד את כל הירקות לערבב את כל המצרכים ולמלא את התבנית.

3. לחמם את התנור ל 180 מעלות, לאפות כ 50 דקות  או עד שקיסם יוצא נקי.

61465 צפיות 86 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

150
תגובות

  הרשם  
עדכן
אוהבת לאפות בזכות ניקי

אפשר להקפיא את הפשטידה?

אסתי

היי ניקי, כמה ריץ לשים במקום קוטג’? תודה

רותם

היי ניקי,
האם אפשר להשתמש בלקט ירקות קפואים?
תודה!

ענת

הי ניקי.הכנתי אתמול ויצאה מעולה! את יכולה להבהיר כמה שמן צריך? 8 כפות בנוסף לטיגון הבצל?

חופית

היי ניקי,
אפשר לוותר על הקוטג’ או לשים משהו במקום כדי שיהיה פרווה?

1 8 9 10