פשטידת ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מתכונים לתשעה באב

פשטידת ירקות

אחד הדברים הטעימים שיש, כל ביס תענוג!, מתאימה לכל ארוחה ומתחסלת במהירות, שווה ביותר. זהירות הפשטידה מאוד טעימה.

קוגלהוף
2 אינגליש קייק

מרכיבים:

בטטה בינונית
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
5 כפות שמן
3 גזרים
קישוא (אין צורך לקלף. לסחוט קצת)
2 תפוחי אדמה בינוניים (לסחוט קצת)
3 ביצים
3 כפות שמן
3/4 כוס קמח תופח
חצי גביע קוטג’
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לשים במחבת חמה את השמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא שקוף, להוסיף את השום לטיגון קל.

2. לגרד את כל הירקות לערבב את כל המצרכים ולמלא את התבנית.

3. לחמם את התנור ל 180 מעלות, לאפות כ 50 דקות  או עד שקיסם יוצא נקי.

53677 צפיות 35 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

140
תגובות

  הרשם  
עדכן
מורן

שלום ניקי. אפשר להקפיא את הפשטידה?

לאה

היי ניקי,
בתמונה השלישית יש קוביות לחם שנראות טוב. אפשר מתכון?

נופר

היי ניקי. את הבטטה לגרד נכון?

יונה

פשטידת ירקות – במידה ומעונינים בפשטידת פרווה איזה תחליף יש לגבינה ואם בכלל.
תודה. יונה

עפרה

אפשר בלי קוטג’?

סבטלנה

היי,ניקי
התכוונת שהכמות לפשטדה הזאת מתאימה לקוגלהוף וגם ל2 תבניות אינגליש קייק , או הכוונה או לזה או לזה ?
ועוד שאלה האם ניתן לוותר על הקישוע או להחליף אותו בירק אחר ?
תודה רבה !

מירה סיקרון

היי ניקי,
האם אפשר להפוך את הפשטידה לפרווה?

1 2 3 9