


פשטידת ירקות
אחד הדברים הטעימים שיש, כל ביס תענוג!, מתאימה לכל ארוחה ומתחסלת במהירות, שווה ביותר. זהירות הפשטידה מאוד טעימה.
קוגלהוף
2 אינגליש קייק
מרכיבים:
בטטה בינונית
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
5 כפות שמן
3 גזרים
קישוא (אין צורך לקלף. לסחוט קצת)
2 תפוחי אדמה בינוניים (לסחוט קצת)
3 ביצים
3 כפות שמן
3/4 כוס קמח תופח
חצי גביע קוטג’
פלפל שחור גרוס
כפית מלח
הכנות:
1. לשים במחבת חמה את השמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא שקוף, להוסיף את השום לטיגון קל.
2. לגרד את כל הירקות לערבב את כל המצרכים ולמלא את התבנית.
3. לחמם את התנור ל 180 מעלות, לאפות כ 50 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
77135 צפיות 6 צפיות היום
היי ניקי! הפשטידה יצאה טעימה להפליא, אבל טיפה מתפרקת. במה טעיתי? היא היתה מספיק זמן בתנור. סחטתי נוזלים והקפדתי על ההנחיות. אודה לעצתך. רוצה להכין אותה שוב…
הי ניקי,
שייך להוסיף כוס גבנ”צ מגורדת?
תודה, אביגיל.
אפשר להקפיא את הפשטידה?
היי ניקי, כמה ריץ לשים במקום קוטג’? תודה
היי ניקי,
האם אפשר להשתמש בלקט ירקות קפואים?
תודה!
הי ניקי.הכנתי אתמול ויצאה מעולה! את יכולה להבהיר כמה שמן צריך? 8 כפות בנוסף לטיגון הבצל?
היי ניקי,
אפשר לוותר על הקוטג’ או לשים משהו במקום כדי שיהיה פרווה?