פשטידת ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מתכונים לתשעה באב

פשטידת ירקות

אחד הדברים הטעימים שיש, כל ביס תענוג!, מתאימה לכל ארוחה ומתחסלת במהירות, שווה ביותר. זהירות הפשטידה מאוד טעימה.

קוגלהוף
2 אינגליש קייק

מרכיבים:

בטטה בינונית
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
5 כפות שמן
3 גזרים
קישוא (אין צורך לקלף. לסחוט קצת)
2 תפוחי אדמה בינוניים (לסחוט קצת)
3 ביצים
3 כפות שמן
3/4 כוס קמח תופח
חצי גביע קוטג’
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לשים במחבת חמה את השמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא שקוף, להוסיף את השום לטיגון קל.

2. לגרד את כל הירקות לערבב את כל המצרכים ולמלא את התבנית.

3. לחמם את התנור ל 180 מעלות, לאפות כ 50 דקות  או עד שקיסם יוצא נקי.

63637 צפיות 55 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

152
תגובות

  הרשם  
עדכן
נתנאל

הוספתי פי 2 כמות ביצים (מתאמן משקולות) פר אינלגיש קייק ויצא מ-ד-ה-י-ם!
בעיה קטנה – בכל מקום טועמים ומחסלים לי את את הפשטידה …

סימה

פשטידה מעולה! טעימה מאוד! התחסלה במהירות וקצרה מחמאות, תודה ניקי!

הדר

היי ניקי חייב קמח תופח או שאפשרי קמח רגיל?

מיכל

הי נקי, למה הכוונה לסחוט את התפוחי אדמה? איך עושים את זה?

אורית

הי ניקי, אפשר לוותר או למצוא תחליף לקוטז׳? אני רוצה להפוך את הפשטידה לפרווה. והאם מתאים לאפות את הפשטידה במולטיקייק במקום בתנור?

מיכל

שלום, אני רוצה להפוך את הפשטידה לפרווה ואין לי ריצ’. מה אפשר עוד? חלב סויה?

קרן

היי ניקי,
לא הצליח לי… אין לי מושג מה אני עושה לא נכון אבל זה קורה לי רק עם פשטידות ירקות . יש לי מתכון דומה עם קישואים גזר ובצל וגם לא מצליח. יוצא או נא מידי באמצע או אפוי מידי. ניסיתי להנמיך טמפרטורה ולאפות יותר זמן שלא יהיה נא באמצע וזה לא הולך. .. אולי שמתי יותר מידי ירק?יש לך עצה?