פשטידת ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מתכונים לתשעה באב

פשטידת ירקות

אחד הדברים הטעימים שיש, כל ביס תענוג!, מתאימה לכל ארוחה ומתחסלת במהירות, שווה ביותר. זהירות הפשטידה מאוד טעימה.

קוגלהוף
2 אינגליש קייק

מרכיבים:

בטטה בינונית
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
5 כפות שמן
3 גזרים
קישוא (אין צורך לקלף. לסחוט קצת)
2 תפוחי אדמה בינוניים (לסחוט קצת)
3 ביצים
3 כפות שמן
3/4 כוס קמח תופח
חצי גביע קוטג’
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לשים במחבת חמה את השמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא שקוף, להוסיף את השום לטיגון קל.

2. לגרד את כל הירקות לערבב את כל המצרכים ולמלא את התבנית.

3. לחמם את התנור ל 180 מעלות, לאפות כ 50 דקות  או עד שקיסם יוצא נקי.

53397 צפיות 36 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

140
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותם

היי ניקי,
מתי אפשר להוציא את הפשטידה מהתבנית?
הכנתי בתבנית קוגלהוף

סיגל.

היי ניקי מתכון מעולה אהבתי ..רק אם במקום התפו”א, .אפשר עוד 2 בטטות ופטרוזליה או כל ירק ו..מה אפשר לשים במקום קמח בכלל ??

מאיה

הי ניקי האם אפשר בלי קוטג. לתינוק שאלרגי לחלב

אביבה מעודה

הי ניקי מה שלומך ? ראשית חג שמח. שאלונת לגבי המתכון ביצים לארג’ עדיין לשים 3 ? זה לא יותר מידי ?

מורן

היי ניקי, מה אפשר במקום הקוטג’? הכוונה שיהיה פרווה? אפשר מיונז? זה יוצא טעים ? או עדיף גבינה לבנה?

נוי

ניקי שלום, האם מתאים לעשות עם קמח מלא/ כוסמין? אם כן אותה הכמות?
תודה