פשטידת פסטה טונה
אחת הפשטידות הראשונות שהכנתי ואני רוצה לומר לכם שהיא מהממת! יש פה שילוב של מספר מצרכים שהוא יאמי, שמנת, פסטה וטונה שמתערבבים להם יחד מי יכול לומר לא לפשטידה הזאת ?
היא אהובה במיוחד על הילדים ותוך כדי הם מקבלים את מנת החלבון ובטונה יש המון חלבון.
רוצים לסגור את הפינה של ארוחת הערב ? לכו בלב שקט על הפשטידה הזאת, מארחים ורוצים פשטידה שתפיל את האורחים זאת בדיוק הפשטידה הזאת, אפשר להכין אותה יום מראש חימום קל והיא מעולה.
5 דקות על השעון וחיסלנו את הפשטידה, איך נהניתי לראות את התבנית הריקה 🙂
מרכיבים:
בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
200 ג' פסטה פרפרים – ביסלי – פנה
2 קופסאות טונה 160 ג' מפוררות
100 ג' רסק עגבניות (2 כפות)
2 ביצים L
250 מ"ל שמנת לבישול (קופסא)
80 ג' גבינת צהובה מגורדת
כף קטשופ
כפית סוכר
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות ולשמן את התבנית.
2. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל על אש בינונית עד שהוא מזהיב קלות ולהוריד מהאש.
3. להכין את הפסטה לפי ההוראות להעביר לקערה ולהוסיף את שאר המצרכים ומחצית מכמות הגבינה, לשטח בתבנית לפזר את הגבינה שנותרה ולאפות כ 30 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
לימור : לא יכולתי לדמיין אפילו איך זה לאכול טונה חמה, אבל בכל זאת הכנתי את המתכון לאור ההמלצות החמות, ואכן היא יצאה מ-ע-ו׳-ל-ה! יש לי 2 קטנטנות בבית ואת תמיד מצילה אותי ברגע האחרון. תודה על המתכון 🙂
איילת : "ניקי, המון תודה על עוד מתכון מצוין!! הפשטידה חוסלה מייד גם על ידי בתי שהיתה בטוחה שלא תאהב אותה
איילה : "כל כך פשוט וכל כך טעים. אחלה ארוחת ערב"