פשטידת פסטה טונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פשטידת פסטה טונה

פשטידת פסטה טונה, פשטידה יפהפייה טעימה להפליא וקלת הכנה. אני אוהבת להכין אותה בערב עם סלט גדול ליד, תענוג של ארוחה.

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ דק ומטוגן עד הזהבה
200 ג’ פסטה פרפרים – ביסלי – פנה
2 קופסאות טונה מפוררות
100 ג’ רסק עגבניות
2 ביצים
שמנת לבישול
50 ג’ גבינת עמק קצוצה
כף קטשופ
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. להכין את הפסטה לפי ההוראות ולסנן. לערבב את כל המצרכים (חוץ מהגבינת עמק) ולהעביר לתבנית,

2. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 15 דקות, לפזר את הגבינה ולאפות עוד 15 דקות.

12365 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת פסטה טונה

גולשים מכינים וממליצים:

לימור : לא יכולתי לדמיין אפילו איך זה לאכול טונה חמה, אבל בכל זאת הכנתי את המתכון לאור ההמלצות החמות, ואכן היא יצאה מ-ע-ו׳-ל-ה! יש לי 2 קטנטנות בבית ואת תמיד מצילה אותי ברגע האחרון. תודה על המתכון 🙂

איילת : “ניקי, המון תודה על עוד מתכון מצוין!! הפשטידה חוסלה מייד גם על ידי בתי שהיתה בטוחה שלא תאהב אותה

איילה : “כל כך פשוט וכל כך טעים. אחלה ארוחת ערב”


246
תגובות

  הרשם  
עדכן
רננה

האם ניתן להקפיא פשטידת פסטה עם טונה?

שלי

היי ניקי יקרה, הכנתי כמה מתכונים לערב חג שבועות שיתקיים עוד 3 ימים ורציתי המלצתך האם לשמור בהקפאה מיד (הפשרה וחימום בפלטה כי אני שומרת שבת) או עדיף לשמור במקרר עד אז? מדובר בפשטידת פסטה טונה הזאת, קיש בטטה ופטריות, בורקס גבינות ותפוא ובטטה מוקרמים. תודה רבה וחג שמח!!!

1 14 15 16