


פשטידת פסטה טונה
פשטידת פסטה טונה, פשטידה יפהפייה טעימה להפליא וקלת הכנה. אני אוהבת להכין אותה בערב עם סלט גדול ליד, תענוג של ארוחה.
מרכיבים:
בצל בינוני קצוץ דק ומטוגן עד הזהבה
200 ג’ פסטה פרפרים – ביסלי – פנה
2 קופסאות טונה מפוררות
100 ג’ רסק עגבניות
2 ביצים
שמנת לבישול
50 ג’ גבינת עמק קצוצה
כף קטשופ
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להכין את הפסטה לפי ההוראות ולסנן. לערבב את כל המצרכים (חוץ מהגבינת עמק) ולהעביר לתבנית,
2. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 15 דקות, לפזר את הגבינה ולאפות עוד 15 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
לימור : לא יכולתי לדמיין אפילו איך זה לאכול טונה חמה, אבל בכל זאת הכנתי את המתכון לאור ההמלצות החמות, ואכן היא יצאה מ-ע-ו׳-ל-ה! יש לי 2 קטנטנות בבית ואת תמיד מצילה אותי ברגע האחרון. תודה על המתכון 🙂
איילת : “ניקי, המון תודה על עוד מתכון מצוין!! הפשטידה חוסלה מייד גם על ידי בתי שהיתה בטוחה שלא תאהב אותה
איילה : “כל כך פשוט וכל כך טעים. אחלה ארוחת ערב”
יצא מעולה! תודה.
אפילו הילד הבררן הסכים לטעום ואהב.
הכנה פשוטה לתוצאה מעולה
זה גאוני , הכנתי עם פסטה רגילה שפשוט חתכתי.
אישתי הייתה סקפטית ולקחה מנה שניה .
ועוד שאלונת בנוסף לשאלה הקודמת.
שמנת מתוקה אפשרי במקום לבישול?