פשטידת פסטה טונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פשטידת פסטה טונה

פשטידת פסטה טונה, פשטידה יפהפייה טעימה להפליא וקלת הכנה. אני אוהבת להכין אותה בערב עם סלט גדול ליד, תענוג של ארוחה.

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ דק ומטוגן עד הזהבה
200 ג’ פסטה פרפרים – ביסלי – פנה
2 קופסאות טונה מפוררות
100 ג’ רסק עגבניות
2 ביצים
שמנת לבישול
50 ג’ גבינת עמק קצוצה
כף קטשופ
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להכין את הפסטה לפי ההוראות ולסנן. לערבב את כל המצרכים (חוץ מהגבינת עמק) ולהעביר לתבנית,

2. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 15 דקות, לפזר את הגבינה ולאפות עוד 15 דקות.

38535 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת פסטה טונה

גולשים מכינים וממליצים:

לימור : לא יכולתי לדמיין אפילו איך זה לאכול טונה חמה, אבל בכל זאת הכנתי את המתכון לאור ההמלצות החמות, ואכן היא יצאה מ-ע-ו׳-ל-ה! יש לי 2 קטנטנות בבית ואת תמיד מצילה אותי ברגע האחרון. תודה על המתכון 🙂

איילת : “ניקי, המון תודה על עוד מתכון מצוין!! הפשטידה חוסלה מייד גם על ידי בתי שהיתה בטוחה שלא תאהב אותה

איילה : “כל כך פשוט וכל כך טעים. אחלה ארוחת ערב”

275
תגובות

  הרשם  
עדכן
לינוי

צהרים טובים ניקי
אפש להמיר בגבינה בולגרית למעלה? (נגמרה הצהובה).
והאם אוכל להכפיל כמויות? ובאיזה תבנית זה יתאים אחאי ההכפלה.

ילנה ק

היי ניקי, יש מלא פסטה מבושלת. מה הכמות ששווה ל-200 גר פסטה יבשה?

גלי

אפשר לשים אטריות אסם רחבות אין לי פסטה בורג

בתיה

הי ניקי, מתאים להוסיף פה פטריות?

רונה

בוקר טוב ניקי

מנסה לחסוך בקלוריות ואחוזי שומן,שמנת חמוצה תתאים?
תודה

רונה

סיון

הי ניקי,יצא טעים טעים אבל קצת רך.. מנסה להבין איפה טעיתי

תהילה

הכנתי לארוחת שבת בבוקר, היו אצלי אורחים ונהננו כולנו.
ממליצה מאוד!