פשטידת פטריות חלבית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת פטריות חלבית

פשטידת פטריות חלבית

עוד פשטידה לאוסף והפעם פטריות. תיהיו נחמדים בבקשה תשתמשו בפטריות טריות הרבה יותר טעים, השילוב של הפטריות והגבינות כאן פשוט טעים. פשטידה קלה טעימה ופשוטה.

קוגלהוף קטנה

מרכיבים:

חבילת פטריות שמפיניון קצוצות
בצל גדול קצוץ דק
2 ביצים גדולות / 3 בינוניות
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
חצי כוס גבינת עיזים מגורדת
שמנת לבישול
כפית שום כתוש
רבע כוס חלב
כוס קמח תופח
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחמם מחבת עם 4 כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, להוסיף את הפטריות לשתי דקות טיגון.

2. להוציא לקערה ולהוסיף את שאר המצרכים, לערבב עד שהכל אחיד.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות להעביר את הבלילה לתבנית משומנת ולאפות כ 30 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת.

32991 צפיות 34 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

סימה : “ניקי, הכנתי לארוחת הערב את הפשטידה הזו אבל במאפינס קטנים כמו שעשית את הפשטידת בצל ירוק. וואו איך זה נטרף! הילדים נשנשו אותם כמו חטיף. גם המבוגרים. טעים ברמות! מומלץ!!”

ליאור : “הכנתי לבראנצ’ יצא מושלם ליקקו את האצבעות
ושוב אין כמוך תודה רבה!”

69
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירן

שאלה כללית – האם את כל הפשטידות שבאתר ובכלל זה גם זו, ניתן להגיש קר? מה הרצוי?

ליאת

הי ניקי, האם אפשר במקום הגבינה הצהובה וגבינת העיזים לשים גבינה בולגרית וגבינת גאודה ?

שולה

טעים טעים. תודה וחג שמח

הדסה

כמה שמנת לבישול? אני צריכה מידה במ”ל כי אני קונה בכמות…
תודה!

אביטל

היי ניקי , אפשר להוסיף גם חציל ?
תודה רבה

מיטל

מה עדיף במקום שמנת לבישול? שמנת מתוקה או גבינה לבנה?
אין לי משהו אחר

אפרת

היי ניקי.הביצים היו לארג’ והקיסם יצא יבש…