פשטידת כרובית ועדשים אדומות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידות חלביות

פשטידת כרובית ועדשים אדומות

אני אוהבת כרובית, זה אחד הירקות הכי שווים להחזיק בבית. אין ספור שימושים, לאפות בתנור, לבשל במים, יחד עם בשר טחון, מטוגנת, אפילו לביבות אפויות. דרך אגב יש עוד בגלל זה שווה להחזיק את הכרובית בבית, תמיד אפשר למצוא מה להכין איתה ובדרך כלל זה יהיה קלי קלות
שכחתי לכתוב פשטידה, אז הפעם הלכתי על פשטידה ובשביל הבריאות הוספתי עדשים, קצת ירקות וזה נכנס לתנור.

אינגליש קייק  / קוגלהוף קטנה

מרכיבים:

כרובית קטנה מפורקת לפרחים
3 כפות עדשים אדומות
2 גזרים מגורדים
קוטג’
בצל קצוץ
שן שום חתוכה קטן
3 ביצים גדולות
2 כפות שמן בנוסף לטיגון

הכנות:

1. להרתיח מים ולבשל את הכרובית כ 15 דקות ולקצוץ את הכרובית.

2. להרתיח את העדשים כ 10 דקות ולסנן.

3. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את השום לטיגון קל.

4. לערבב את כל המצרכים להעביר לתבנית משומנת.

5. לאפות  כ 40 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

10597 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת כרובית ועדשים אדומות

פשטידת כרובית ועדשים אדומות

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “יופי של פשטידה!
כל בני הבית נהנו
תודה!”

16
תגובות

  הרשם  
עדכן
אתי

עם הכרובית שלי גדולה..אז להכפיל כמויות?
מה את מציעה לעשות?

סיון

הי, צריך מלח, פלפל?

תהילה

כמה קוטג’?