פשטידת כרובית ועדשים אדומות
אני אוהבת כרובית, זה אחד הירקות הכי שווים להחזיק בבית. אין ספור שימושים, לאפות בתנור, לבשל במים, יחד עם בשר טחון, מטוגנת, אפילו לביבות אפויות. דרך אגב יש עוד בגלל זה שווה להחזיק את הכרובית בבית, תמיד אפשר למצוא מה להכין איתה ובדרך כלל זה יהיה קלי קלות
שכחתי לכתוב פשטידה, אז הפעם הלכתי על פשטידה ובשביל הבריאות הוספתי עדשים, קצת ירקות וזה נכנס לתנור.
אינגליש קייק / קוגלהוף קטנה
מרכיבים:
כרובית קטנה מפורקת לפרחים
3 כפות עדשים אדומות
100 ג' קמח (3/4 כוס)
2 גזרים מגורדים
קוטג'
בצל קצוץ
שן שום חתוכה קטן
3 ביצים גדולות
2 כפות שמן בנוסף לטיגון
פלפל שחור גרוס
כפית מלח
הכנות:
1. להרתיח מים ולבשל את הכרובית כ 15 דקות ולקצוץ את הכרובית.
2. להרתיח את העדשים כ 10 דקות ולסנן.
3. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את השום לטיגון קל.
4. לערבב את כל המצרכים להעביר לתבנית משומנת.
5. לאפות כ 40 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
גולשים מכינים וממליצים:
מיכל : "יופי של פשטידה!
כל בני הבית נהנו
תודה!"