פשטידת כרובית ועדשים אדומות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידות חלביות

פשטידת כרובית ועדשים אדומות

אני אוהבת כרובית, זה אחד הירקות הכי שווים להחזיק בבית. אין ספור שימושים, לאפות בתנור, לבשל במים, יחד עם בשר טחון, מטוגנת, אפילו לביבות אפויות. דרך אגב יש עוד בגלל זה שווה להחזיק את הכרובית בבית, תמיד אפשר למצוא מה להכין איתה ובדרך כלל זה יהיה קלי קלות
שכחתי לכתוב פשטידה, אז הפעם הלכתי על פשטידה ובשביל הבריאות הוספתי עדשים, קצת ירקות וזה נכנס לתנור.

אינגליש קייק  / קוגלהוף קטנה

מרכיבים:

כרובית קטנה מפורקת לפרחים
3 כפות עדשים אדומות
100 ג’ קמח (3/4 כוס)
2 גזרים מגורדים
קוטג’
בצל קצוץ
שן שום חתוכה קטן
3 ביצים גדולות
2 כפות שמן בנוסף לטיגון
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. להרתיח מים ולבשל את הכרובית כ 15 דקות ולקצוץ את הכרובית.

2. להרתיח את העדשים כ 10 דקות ולסנן.

3. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את השום לטיגון קל.

4. לערבב את כל המצרכים להעביר לתבנית משומנת.

5. לאפות  כ 40 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

13719 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת כרובית ועדשים אדומות

פשטידת כרובית ועדשים אדומות

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “יופי של פשטידה!
כל בני הבית נהנו
תודה!”

30
תגובות

  הרשם  
עדכן
מוטי שנאור

הי ניקי, תודה על המתכון, ועל האתר בכלל – כיף לחזור לכאן כל פעם בחיפוש אחר מתכון לשבת. שתי שאלות לי בקשר למתכון הזה
1. לא רשמת מלח/פלפל או תבלינים אחרים – לטעמי לא צריך כאן הרבה – אבל תועיל הנחיה לגבי כמות המלח (אם בכלל).
2. רשמת ״קוטג׳״ – ולא רשמת כמה. גביע שלם (250 גר׳) ??? כמות אחרת? ואם אני רוצה פשטידה פרווה – האם יש לך תחליף מומלץ לקוטג׳?

יראת

היי, האם צריך לשים בבלילה שמן?