פריטטה פסטה עם תירס
אתם יודעים שאפשר להכין אוכל נהדר משאריות ? זה לא נשמע הכי טוב אבל לפעמים נשארת לי קצת פסטה, פה ושם יש קצת גבינות בולגרית ואני אפילו מוצאת קצת גבינה צהובה. אפשר לבנות מזה אחלה פשטידה.
הכל נכנס לסיר קטן, משם לתנור תוך 30 דקות פשטידה זהובה על הצלחת. קצת ירקות זהו יש ארוחה על השולחן.
4 מנות
מרכיבים:
200 ג' פסטה
3 ביצים
חצי כוס תירס
2 כפות גבינה לבנה
50 ג' גבינה בולגרית
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
כפית שטוחה מלח
הכנות:
1. להכין את הפסטה לפי ההוראות, לסנן ולהוסיף 2 כפות שמן.
2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש. לטרוף ביצים ואת שאר המצרכים ולערבב עם הפסטה.
3. לשים בסיר 2 כפות שמן לחמן ולהעביר את כל העיסה ולשטח באופן שווה, לטגן כשתי דקות ולהעביר לתנור ל 20 דקות או עד שמתייצב.
4. להמתין כ 5 דקות ולהפוך על צלחת הגשה.