קיגל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קיגל

קיגל

קיגל, אצלי קיגל זה אומר שהשבת בדרך, יש תחושה טובה באוויר כל המשפחה ביחד. אני אוהבת את הטעם החזק של הפלפל השחור בקיגל הוא עוקץ אותך בלשון, טעמים חזקים ומאוד טעימים. הלו שבת בדרך…

תבנית 24 / סיר שמתאים לתנור בקוטר קטן

מרכיבים:

400 ג’ איטריות ביצים בינוניות
4 ביצים
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
2 כפות מים
כף סוכר חום
כפית גדושה פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. להכין את האיטריות לפי ההוראות שעל השקית.

2. בינתיים במחבת חמה לשים סוכר ומים לערבב מעט במרכז יופיע כתם קרמל שיגדל כל הזמן מעט להמשיך לערבב כל הזמן, מתי שהסוכר נמס לגמרי והצבע חום חזק הקרמל מוכן. חשוב מאוד לא ללכת לשום מקום זה קורה מהר.
חשוב מאוד לא לגעת הוא רותח!

4. להוסיף לאיטריות שמן סוכר חום ולתבל, להוסיף את הקרמל ולערבב במהירות שהקרמל לא יתקשה, חשוב שהאטריות יהיו חמות, צריך לעבוד במהירות. להוסיף את הביצים ולערבב מהר.

5. לאפות כשעה ב 180 מעלות, אין צורך לכסות.

39942 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

45
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמי

שלום ניקי,
שפכתי את הקרמל על האיטריות והוא התגבש לגושים… מה לעשות? תודה מראש

בלהה קציר

קיגל זה בלי סוכר, מאיטריות עבות, ויש שעושים קיגל מתפוחי אדמה . אז תתקני את עצמך

ליאת

מה עושים עם השמן?

טל

היי ניקי יקרה, יש לך מתכון לקיגל תפוחי אדמה? אם כן אשמח ללמוד ממך גם אותו 🙂 תודה!

אורטל

ניקי שלום האם אטריות דקיקות זה בסדר?