יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכוני תפוחי אדמה מתכונים לשבועות פשטידות פשטידות חלביות

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות חלבית

13 ינואר 2017
(Visited 26,636 times, 9 visits today)
פשטידת תפוחי אדמה ופטריות חלבית

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות חלבית

כמה שאני אוהבת פשטידות ובמיוחד כשיש בפנים פטריות ותפוחי אדמה זה שילוב נהדר וזה דברים שתמיד יש לי בבית.
זאת פשטידה נהדרת שמוכנה תוך שעה והיא משדרגת את ארוחת הערב,
אני מוסיפה סלט ירקות ואיזה מרק טוב ויש לי ארוחה טובה.
תראו כמה קל לפנק את המשפחה עם אוכל טוב בלי הרבה טירחה 🙂

תבנית 24 / 22

מרכיבים:

3 ביצים גדולות
4 תפוחי אדמה בינוניים
2 בצלים
שן שום
120 מ”ל מים (חצי כוס)
100 ג’ קמח (שלושת רבעי כוס)
3/4 כפית א. אפייה
250 ג’ פטריות שמפיניון
פטרוזיליה
50 ג’ פטה עיזים
80 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • תפוחי אדמה מחורצים בתנור

    איזה מתכון מעולה! תפוחי אדמה אפויים רכים משגעים, מזה פשוט להכנה ומתקבל מעדן, תפוחי אדמה מושלמים לארוחה ואפילו לנישנושים קובייה אחרי קובייה…
    אם אפשר להמליץ תכינו הרבה תמלאו את התבנית כמה שיותר שלא תצטערו שהכל יגמר.
    אין כאן מצרכים כמעט תפוחי אדמה קצת שמן ומלח פלפל. אתם חושבים שנסחפתי ? המתכונים הכי טובים אלו המתכונים עם כלום מצרכים ולמי אין תפוחי אדמה בבית ?  תכינו ותתאהבו זאת תוספת נהדרת ליד מנה עיקרית ומי לא אוהב תפוחי אדמה ?  אני כבר מדמיינת את ארוחת השבת עם ערימת תפוחי אדמה במרכז השולחן איזה יאמי!

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות, שום לקצוץ דק את הפטריות לפרוס לפרוסות, לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הבצל כשתי דקות עד שהוא מזהיב קלות להוסיף את השם לטיגון קצר ולהוציא לקערה.

2. לאותה מחבת להוסיף את הפטריות + כף שמן לטגן שתי דקות על אש גבוהה ולהוסיף לבצל.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לגרד את התפוחי אדמה בפומפייה (חורים גדולים) להוסיף לבצל, לקצוץ 3 – 4 כפות פטרוזיליה ולהוסיף לבצל יחד עם שאר המצרכים.

5. לערבב להעביר את העיסה לתבנית משומנת ולשטח באופן שווה. להכניס לתנור ולאפות כ 45 – 50 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר.

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות חלביתפשטידת תפוחי אדמה ופטריות חלבית

גולשים מכינים וממליצים:

מלכה : “הכנתי בתבנית עגולה יצא מעולה וטעים , גם הילדים מאד אהבו ,דרך אגב יותר טעים בעיני ביום שאחרי – עוד מתכון מנצח ! תודה ניקי”

הרשם
עדכן
37 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום. ניתן להשתמש בקמח חיטה מלאה במקום קמח רגיל? ויש לי תבניות אינגליש קייק ניתן גם להשתמש?

אפשר להקפיא?

הי ניקי, לא הבנתי את השורה שמתחילה ב”לפני השינויים”. באיזה שלב זה מבוצע? תודה

היי ניקי..אם אני רוצה להכפיל את מה להכפיל?

היי ניקי, לא כל כך הבנתי מתי מוסיפים את המים ואת הקמח. תודה

איך תצא הפשטידה אם שכחתי לשים ביצים?
עכשיו בתנור 🙂

היי ניקי
אפשר לעשות בתבנית 28 ולהכפיל כמויות?