קוגל תפוחי אדמה
מחפשים קוגל תפוחי אדמה מושלם ? תעצרו הכל!! יש פה אחלה מתכון מעולה שווה במשקלו לזהב מתאים לפסח לארוחת ערב או צהריים, הקוגל יוצא שחום זהוב מבחוץ ובפנים רך עסיסי ובמליחות עדינה, פשטידה מושלמת לערב שבת.
מתכון שתמיד קוצר מחמאות תוספת מנה עיקרית ליד החמין שילוב של תפוחי אדמה, בצל וביצים באמת מתכון פשוט שנותן תוצאה נהדרת עושה חשק לתת ביס.
אינגליש קייק
מרכיבים:
4 תפוחי אדמה בינוניים
בצל גדול
60 מ"ל שמן (רבע כוס)
3 ביצים גדולות
כפית מלח מעט יותר
חצי כפית פלפל
הכנות:
1. לחמם תנור ל 190 מעלות.
2. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הבצל על אש בינונית עד שמזהיב ולהעביר לקערה.
3. לגרד את התפוחי אדמה גס לסחוט היטב להוסיף לבצל יחד עם הביצים, שמן ולתבל.
4. לשטח בתבנית למלא עד הסוף לאפות כ 45 – 50 דקות עד השחמה.
גולשים מכינים וממליצים:
ריצ'ל : "ניסיתי המון מתכוני קוגל , זו פעם ראשונה שיוצא לי אמיתי !!!"
חפצי : "מאוחר כבר, אבל חייבת להחמיא!
בחיים לא ידעתי שקוגל תפוחי אדמה כזה טעים!!!
הוספתי בטטה אחת ויצא מושלםםםם קל להכנה ומהיר ממש. מומלץ מאודד למי שמחפשת ארוחת ערב "בקטנה" קלה וטעימה בטירוףףף כל מתכון שאני מכינה מהאתר יוצא פגז!! אלפי תודות"
יאיר : "מעולה מעולה.
הכנתי ב2 תבניות אינגליש קייק לשבת.
אחת חוסלה עוד לפני שבת.."