קוגל תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קוגל תפוחי אדמה

קוגל תפוחי אדמה

אחד הדברים שאני הכי אוהבת זה תפוחי אדמה ובמיוחד להכין איתם פשטידות, הריח ההזהבה היפה של הפשטידה כבר עושה חשק לתת ביס. אני מצאתי דרך נחמדה לחיסול פשטידות.
אני משאירה אותה על האי במטבח כל אחד שעובר לוקח פרוסה, אחרי כמה זמן נשארת צלחת ריקה על השולחן. אני את שלי עשיתי תודה רבה.

תבנית קוגלהוף

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה בינוניים
בצל גדול
3 ביצים גדולות
כפית מלח


הכנות:

1. לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מזהיב, לגרד את תפוחי האדמה ולערבב את כל המצרכים, להוסיף עוד 2 כפות שמן.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 40 דקות או עד שמזהיב.

18648 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קוגל תפוחי אדמהקוגל תפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

ריצ’ל : “ניסיתי המון מתכוני קוגל , זו פעם ראשונה שיוצא לי אמיתי !!!”

חפצי : “מאוחר כבר, אבל חייבת להחמיא!
בחיים לא ידעתי שקוגל תפוחי אדמה כזה טעים!!!
הוספתי בטטה אחת ויצא מושלםםםם קל להכנה ומהיר ממש. מומלץ מאודד למי שמחפשת ארוחת ערב “בקטנה” קלה וטעימה בטירוףףף כל מתכון שאני מכינה מהאתר יוצא פגז!! אלפי תודות”

יאיר : “מעולה מעולה.
הכנתי ב2 תבניות אינגליש קייק לשבת.
אחת חוסלה עוד לפני שבת..”


20
תגובות

  הרשם  
עדכן
חן נפתלי

אין במתכון קמח או אבקת אפייה?

סתיו

הי ניקי, האם אפשר להכין את הקוגל יום מראש או שזה פחות מוצלח?