פשטידת בצל חלבית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת בצל חלבית

פשטידת בצל חלבית

הפשטידה הזאת מעולה! אחת הפשטידות שהכי נהנתי לאכול. היא קלה ביותר והתוצאה מושלמת. מתאימה לכל אירוח חלבי או סתם כשבא להתפנק עם משהו טעים.

תבנית 20X30

מרכיבים:

5 בצלים גדולים
4 ביצים גדולות
200 ג’ קוטג’
6 כפות קמח
3/4 כפית א. אפייה
50 ג’ חמאה
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ גבינת עיזים מגורדת
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

  1. 1. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לשים במחבת גדולה 5 – 6 כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן תוך כדי ערבוב. להוסיף את החמאה ולהמשיך לטגן עד שהבצל מתחיל להזהיב מעט.

2. לשים בקערה את כל המצרכים, להוסיף את הבצל ולערבב עד שהכל אחיד.

3. להעביר לתבנית משומנת. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 40 דקות או עד שהפשטידה זהובה ויציבה.

4. מומלץ לקרר כמה שעות לפני שחותכים.

92724 צפיות 90 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שמחה : ” אני משתמשת המון באתר שלך ונהנית מהתוצאות באופן יוצא מן הכלל..
היום הכנתי את הפשטידה הזו ואת המעקודה למוצאי צום ט באב וכולם ליקקו את האצבעות!!
יצא מושלםםם! תודה!”

מאיה : “חזרתי להודות לך על פשטידה נהדרת. אהבנו מאוד. תבורכי”

שושנה : “פשטידה נהדרת! קלה להכנה וטעימה להפליא!
תודה לך ניקי! אין כמוך!!”

דנה : “נחשפתי לאתר שלך לפני שנתיים בערך ומאז חוגגת על המתכונים שלך.
עוגת המייפל המדהימה, פסטה וחזה עוף, מרק כתום, פוקאצ’ות , אוזני המן בפורים ויש עוד מלא דוגמאות.
אתמול הכנתי את פשטידת הבצל הזו והיא פשוט טעימה בטירוף.”

דפנה : “ואווווו!!!! וכל מילה נוספת מיותרת!!!!!!!
בעיצומן של הכנות לאירוח בוקר מחר, זו בראש שלי הייתה למבוגרים… עובדת על הזיתים תירס לילדים. בנתיים בן השנה (הסיבה לחגיגה) התעורר רעב אמרתי יאללה מה יכול להיות נציע לו חתיכה….. טרף!!!!!!
ניקי, שאפו”

174
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

אפשר לוותר על שלב טיגון הבצלים?

ליאורה

ניקי יקרה,הכנתי את הפשטידה (הורדתי את החמאה וגבינת העיזים) היה טעים מאוד,הפשטידה חוסלה.
תודה רבה ושנה טובה ומתוקה

מיטל

היי ניקי,
באיזו תבנית עגולה יש להשתמש?
תודה!

אורן

מכיר גרסה קצת שונה, עם פצפוצי אורז. כל שאר המרכיבים פחות או יותר אותו דבר, כמובן עם שינוי בכמויות

אילה

אפשר להקפיא?

Shai

הוספתי נקניק מעושן – יוצא מעולה!

בתיה ירחי

תודה תודה ניקי על המתכונים שלך הנפלאים שמאוד מוצלחים אהבתי וכבר אני מפרגנת על המתכון לפשטידת הגבינה שעושה לי רושם טוב אך נראה לי לוותר על החמאה שזה המון שמן עבורי מה דעתך ?בחמאה יש המון כולסטרול.מחכנ לתשובתך תודה רבה מראש

1 10 11 12