לביבות קינואה וירקות אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות קינואה אפויות

לביבות קינואה וירקות אפויות

לביבות קינואה וירקות אפויות, מי מפחד מקינואה ? רק צריך לדעת להתעסק איתה והיא יוצאת נהדר, החלטתי להכין ממנה לביבות כן לביבות מקינואה.
לביבות אפויות אבל מפתיעות!  לא בדיוק הסוג שתצפו לפגוש כלביבות זה היה אתגר ואיזה טעימות הן יצאו קצת עדינות אבל שוות! זה נראה מעניין נכון ?

10 לביבות גדולות

מרכיבים:

חצי כוס קינואה
כוס מים רותחים
בצל קטן
בטטה בינונית
גזר
קישוא
ביצה
3 כפות פירורי לחם
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את הקינואה כחצי שעה ולסנן.

2. לקצוץ את הבצל לטגן עד הזהבה להוסיף את הקינואה מים לפלפל ולהמליח, להרתיח להנמיך לכסות ולבשל כ 18 דקות להשאיר מכוסה כ 20 דקות נוספות.

3. לגרד את הירקות לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות מעט לשטח. אפשר להשתמש ברינג קטן ולהעזר בו ליצירת קציצות יותר יפות.

4. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לחמם תנור ל 180 מעלות, לסדר את הקציצות ולאפות כ 30 – 35 דקות או עד שמזהיב להפוך בעדינות ולאפות עוד כ 10 – 15 דקות.

הקציצות עדינות להתייחס אליהן בזהירות.

16946 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות קינואה וירקות אפויות

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : ניקי, רציתי לעדכן אותך שהכנתי את הלביבות והן יצאו מעולה, והגשתי אותן לצד רוטב של טחינה וסילאן וזה השתלב מעולה. ממליצה בחום!

רחלי : הלביבות יצאו מעולות,נחטפות במהירות וממש קלות להכנה.
תודה רבה לך על המתכונים הנפלאים,מרגע ששמעתי עליך אני לא מפסיקה להכין .

אילה : “תשמעי את אלופה!!
הקטנה בת 11 חודשים אכלה
הילדות בנות 8 ו-6 התלקקו
והכנתי היום גם את המרק אפונה (יבשה) בפעם המיליון כי הילדים שלי מטורפים על זה.”

ענבל : “הכנתי עכשיו לצהריים את התפוחי אדמה הקטנים בתנור, פלפלים ובצל בתנור ואת הקציצות:)
הכל יצא מעולה!!”

156
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענת

היי ניקי נראה מעולההה. מה אפשר לשים במקום פרורי לחם?או בכלל לוותר עליהן?תודה

מיכל

הי ניקי,
בהוראות הכנה כתבת להוסיף את הקינואה לבצל ומים..כמה מים? או שהכוונה למים שהשריתי בהם את הקינואה?

תודה רבה!

עינת

ערב טוב ניקי,

האם ניתן להקפיא את הלביבות?

תודה,
עינת

1 8 9 10