לביבות דלעת אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות דלעת אפויות

לביבות דלעת אפויות

אני אוהבת להכין לביבות כל הסוגים כל המינים העיקר שיהיו בלביבות כמה סוגי ירקות, אני מתה על הצבעים היפים. זה מתחסל אצלי הרבה יותר טוב מפשטידות כמו נישנוש טעים אני שמה על השולחן קצת ירקות וראו איזה פלא הצלחת ריקה. מה שיפה בלביבות שאפשר לאכול אותן קרות חמימות והן טעימות בכל מקרה.
הפעם לביבות דלעת ואיזה כיף של לביבות קלות הכנה ויש להן טעם נהדר.

מרכיבים:

600 ג’ דלעת
2 תפוחי אדמה בינוניים
ביצה
3/4 כוס קמח
בצל
כפית שום כתוש
פלפל שחור גרוס
כפית מלח


הכנות:

1. לגרד את הדלעת והתפוח אדמה ולשים בקערה.

2. לשים במחבת חמה 2 כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב ולהוסיף לירקות.

3. להוסיף את שאר המצרכים לקערה ולערבב.

4. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן, ליצור לביבות מעט ללחוץ כדי שיצאו נוזלים, לטגן עד הזהבה משני הצדדים ולהניח על נייר סופג.

5. למי שרוצה לאפות : לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.

6. בשביל לתת הטאצ’ הסופי תגישו עם המטבל הזה הוא חלומי! לפרווה מומלץ להגיש עם טחינה או בלי כלום.

כדאי לדעת ש…
כדאי להרטיב את הידיים לפני שמתחילים להכין את הלביבות מאוד עוזר בהכנת הלביבות, מידי פעם להרטיב אותן שוב. ניתן להכין יום מראש ואפילו יומיים.

15044 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות דלעת אפויותלביבות דלעת אפויותלביבות דלעת אפויותלביבות דלעת אפויות


168
תגובות

  הרשם  
עדכן
אדו

היי,
האם הטמפרטורה של התנור היא בפונקציה של אפיה או טורבו?

אילה

הי ניקי,
האם אפשר להקפיא?

אורנה

שלום ניקי, אני מבקרת תדיר באתר ועושה שימוש במתכונים שלך. רוצה להודות לך. הלביבות דלעת מוצלחות מאד והן הפכו לפריט חובה בתפריט. אני משתמשת בקמח כוסמין מלא. שמה הרבה בצל שהזהבתי וקצת יותר שום. תודה לך.

עינת

תודה .

עינת

היי ניקי

כרגע אופה את הקציצות עם הדלעת
העיניין הוא שהן מזהיבות לאחר 10 דקות כבר אם לא פחות
האם אפשרי להפוך או כדאי להפוך לאחר מספר דקות ולא משך הזמן שרשמת האם זה יהיה אפוי מספיק אם הזהיב אחרי זמן קצר?

עינת

היי ניקי

אני משתמשת בדלעת יפנית זה לא משנה איזו דלעת?

עינת

היי ניקי
אני מכינה עכשיו עם דלורית
כמה כוסות זה יוצא 600 גרם דלורית?

ומה עדיף לדעתך לגרד את הדלורית ותפוח י האדמה האדומים (אדומים מתאים נכון?)

בפומפיה בגס או בדק עדין (קטנים)?

1 10 11 12