ערוק – לביבות ירק עיראקיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ערוק - לביבות ירק עיראקיות

ערוק - לביבות ירק עיראקיות

איזה כיף של לביבות תפוחי אדמה, הפטרוזיליה נותנת את הטעם המיוחד שלה, אני אוהבת להגיש אותן חמות בתוך פיתה עם ירקות וטחינה.
לא מרגישים אפילו שהן מתחסלות איזה טעים לאכול אותן חמות ישירות מהמחבת, היי אני רק טועמת נכון ? 🙂 עזבו אותי מאוכל מסובך אוכל פשוט וקל זה אני והכי חשוב זה מכל הלב.

20 לביבות

מרכיבים:

בצל
2 ביצים
4 תפוחי אדמה בינוניים
שליש חבילת פטרוזיליה
4 כפות קמח
2 כפות שמן לעיסה
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לגרד את הירקות, לקצוץ את הפטרוזיליה להעביר לקערה ולהוסיף את כל המצרכים.

2. להכין לביבות לסחוט טוב את הנוזלים, לחמם מחבת עם 3  כפות שמן לטגן את הלביבות עד שהן מזהיבות משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

*3. הלביבות פחות מתאימות לאפייה ועדיף לטגן אותן.

Aruk – iraqi vegetable patties

כדאי לדעת ש…
אפשר לאכול את הלביבות קרות או בטמ”פ החדר, מתאימות לטיולים ופיקניקים, תגישו את המטבל ליד זה חלומי. אפשר להכין יום מראש ולתת חימום קל בתנור, לא ניתן להכין את העיסה מראש, לעבוד מהר כי הירקות מגירים נוזלים.

52925 צפיות 38 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ערוק - לביבות ירק עיראקיותערוק - לביבות ירק עיראקיות

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : “אוףףף טעים מידי! אי אפשר להפסיק לאכול. ניקי אני בחופשת לידה שלא נגמרת חחח וכל המתכונים שלך טעימים מידי ולא עוזרים לבטן שלי לרדת!!!”

134
תגובות

  הרשם  
עדכן
דקלה גבאי

מתה על המתכונים שלך.
המלצה- לשים גם כמון. מוסיף טעם מדהים.

מיטל

אני באמצע טיגון..3 כפות שמן למחבת’לא מעט?

דקלה רוחמה מור

היי ניקי,אפשר עם פירורי לחם במקום הקמח?

אנונימי

צהריים טובים.. אפשר להוסיף גזר? ואבקת אפיה?

מיכל

אין עליך ניקי!!!!!!!!!! כל המשפחה שלי חולה עליך ואנחנו מכינים מתכונים שלך כל הזמן והמתכון הזה פשוט קלע בוללללל

אפי

היי ניקי,
במה ניתן להשתמש כתחליף לביצים?

יעל

יש אפשרות לוותר על הפטרוזיליה? אני בבידוד ולא יכולה לצאת.
כוסברה יבשה יעזור?

1 7 8 9