יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים לביבות אפויות מנות ראשונות מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לפסח מתכונים לשמירת המשקל מתכונים לתשעה באב פשטידות פרווה

לביבות גזר אפויות

21 יוני 2012
(Visited 71,867 times, 11 visits today)
לביבות גזר אפויות

לביבות גזר אפויות

אני אוהבת להכין לביבות המצרכים תמיד זמינים, למי אין ירקות בבית ?
נכון שבא לכם לשדרג את ארוחת הערב ? לביבות קצת דברים טובים ליד ההכנה קלילה קצת טעימות בדרך, מה מותר לי לטעום לא ? מתכון פשוט וקל שיוצא מאוד טעים. תכינו ותהנו מכל ביס.

 

מרכיבים:

4 גזרים (2 כוסות גזר מגורד)
בצל קטן
4 כפות שמן
1/3 כוס קמח מצה / קמח רגיל
2 ביצים
פלפל שחור גרוס
מלח

מטבל שמנת שום ועירית

גביע שמנת חמוצה 200 מ"ל
2 כפיות שום כתוש
2 – 3 כפיות מיונז
עירית קצוצה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקלף את הגזרים לגרד אותם בחורים הגדולים ולהעביר לקערה, לגרד את הבצל גם בחורים הגדולים להוסיף את שאר המצרכים כולל השמן ולערבב לעיסה אחידה.

2. ליצור לביבות, ללחוץ היטב מכל הכיוונים ולהוציא נוזלים.

3. שתי אפשרויות:
אפייה : לחמם תנור ל 180 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה לשמן יפה לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות או עד שהלביבות מזהיבות, להפוך לצד השני ולאפות עוד כ 15 – 20 דקות.

4. טיגון : לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הלביבות משני הצדדים עד שהן מזהיבות ולהוציא לנייר סופג.

*5. לערבב את מצרכי המטבל ולהגיש עם הלביבות.

Baked carrot fritters

כדאי לדעת ש…
אפשר לבשל תפוח אדמה אחד עד שהוא רך למעוך ולערבב עם הגזר, זה שדרוג קטן ללביבות, את הבצל אפשר לטגן במקום לגרד. אפשר להכין יום מראש ולתת חימום קל בתנור, נהדרות גם בטמ"פ החדר, מתאימות לפיקניק.
לא ניתן להכין את העיסה מראש, לעבוד מהר כי הירקות מגירים נוזלים.
בתמונות מופיעות לביבות תפוחי אדמה בנוסף ללביבות גזר.

לביבות גזר אפויותלביבות גזר אפויותלביבות גזר אפויות

גולשים מכינים וממליצים:

סימה : " הכנתי היום את הלביבות גזר, אבל למדתי מהתגובות להכין כמות כפולה. ובאמת לא נשאר אפילו אחד! מדהים!"

שירה : מעולה! מעולה! מעולה! בכלל לא מרגישים שזה גזר. יצאו לי בדיוק 9 לביבות והכנתי אותן בטוסטר אובן, יצא ממש טעים!!

דפנה : הכנתי את הלביבות האלה והם יצאו מעולות, הוספתי קורט קינמון וחוץ מזה כלום והן פשוט טעימות בכל מצב ואי אפשר להפסיק לאכול אותן. גם בגן בחנוכה נטרפו.
אז תודה רבה

מיכל : "הכנתי אותם היום לראשונה.הן יצאו פצצה!!!לא יאומן איך גזר יכול להיות ככ טעים!!!תודה רבה על המתכון הנפלא"

ליהיא : הכנתי אותן השבוע עם בתי בת ה-7 כגיוון לארוחת הערב, ויצא מעולה!! למחרת כבר הכנתי אותן למסיבה בגן של הבן וגם שם הן התחסלו! למי שאין כוח/זמן לגרד גזר – אפשר להשתמש גם בגזר החתוך מראש לשבבים שקונים בסופר… קצת יותר יקר אבל יוצא מצוין.

שם : היי ניקי, הלביבות פשוט נהדרות! לא יאומן שהבן שלי אוכל גזר.. הכנתי פעמיים: פעם בתנור ופעם טיגנתי במחבת. יצא מושלם והתחסל במהירות. תודה 🙂

שם : הכנתי ויצא מעולה! יבורכו ידיך, יצרותיך וכישוריך! המשיכי לשדרג הרבה בתים בישראל! מעריכה מאוד.

 שם : יצאו מושלמות !!

שם : יצא ממש ממש טעים! את המטבל הכנתי מיוגורט יווני והיה מושלם! בחיים אני לא מטגנת יותר לביבות 🙂

מיכל : "לביבות אליפות!!! לא להאמין שזה גזר…תודה על עוד מתכון מוצלח וקל!"

דינה : "וואוווו
זה לא אמיתי
בחיים לא חשבתי שייצא כזה טעים במיוחד כשמדובר בגזר…
ההיתי חייבת לשתף אותך ניקי אלופה"

לינוי : "מושלמות!!! תודה רבה לך ניקי על עוד מתכון מושלם"

אסנת : "הכנתי את המתכון מס' פעמים והוא פשוט להכנה וטעים ביותר!!! המטבל מוסיף המון 🙂 תודה לך!"

דינה : "יאו! זה יצא טעים ברמות!!!"

הרשם
עדכן
410 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן