לביבות ירק אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות ירק אפויות

לביבות ירק אפויות

כמה פשוט וכמה קל לוקחים לביבות ירק שבעבר הייתי מטגנת אותן מכניסים לתנור, תראו איזה יופי של לביבות יצאו ואף אחד לא מבחין בהבדל והטעם חבל על הזמן.

מספר מנות: 14 לביבות

זמן הכנה: כ – 45 דקות

מרכיבים:

2 קישואים
2 גזרים
בצל קצוץ מטוגן
ביצה גדולה
5 כפות פירורי לחם / קמח
כפית גדושה שום כתוש
מל”פ ( מלח, פלפל )

הכנות:

1. לגרד את הירקות ולערבב את כל המצרכים, להמתין כ 10 דקות.

2. ליצור לביבות ולהדק היטב לסחוט ולהוציא נוזלים.

3. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן ולסדר את הלביבות.

4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 25 דקות צד ראשון ולהפוך לצד השני לעוד 10 – 15 דקות או עד שמזהיב – משחים מעט.

בתמונה יש לביבות נוספות:
לביבות תפוחי אדמה ובטטה
לביבות גזר
לביבות בטטה

359167 צפיות 89 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות ירק אפויות

לביבות ירק אפויות

גולשים מכינים וממליצים:

ענת : היי ניקי -הלביבות יצאו לי מדהימות וטעימות-חבל”ז .הצלחתי להפוך אותם בשלמותם .תודה על העזרה

שושי : וואוווווו!!! הכנתי אתמול בערב והן יצאו מעולות!! אחי שלא אוכל מטוגן בדרכ אכל את הלביבות בזהירות..לאחר שסיפרתי שהן אפויות -כמובן שטרף בלי נקיפות מצפון חחחח 😉 מחר אכין את לביבות תפוחי האדמה. תודה על מתכונים נפלאים!

לינוי : “טוב הייתי חייבת לחזור ולהגיב…
הייתי מורעבת כשאכלתי אז קשה לי להעיד אבל-
בן ה-7 חודשים(!) פשוט טרף אותן!!! אכל כל פירור ובגיל הזה זה ממש לא רגיל.
תודה :)”

434
תגובות

  הרשם  
עדכן
זהבית

האם אפשר להכין את אותו מתכון כפשטידה במקום קציצות?

עמית

היי ניקי בוקר טוב
האם אפשר להוסיף בטטה אחת מגורדת לתערובת? אני מכינה את הלביבות לבני התינוק והוא אוהב את המתיקות של הבטטה. שאר החומרים יהיו בכמות זהה?
תודה

מימי

היי ניקי האם יש אפשרות לעשות את זה כפשטידה?

הילה

היי הלביבות נראות נהדר אבל האם יש תחליף לפרורי לחם בגלל מחלת הצליאק?

שם

מלכה.כ (לא רשום) | 30.11.2011 – 19:49
תודה רבה רבה.איזה ביטחון את נותנת לי לנסות.הכל נשמע פתאום קל ולא מסובך.אגב אי אוהבת אותן עם פטרוסיליה

שם

אנונימי (לא רשום) | 01.12.2011 – 10:36
נרשמתי לפני רבע שעה ואני מוקסמת מהאתר המדהים הזה, כיף גדול, תודה רבהץ
הולכת להכין כמה דברים כי אני מארחת בשבת

שם

איזה כיף!!! (לא רשום) | 01.05.2012 – 21:02
היי ניקי,
עשיתי היום לפני שעתיים את הלביבות וכבר נגמרו!!! יצאו ממש טעימות ואיזה כיף סוף סוף בלי כל השמן והטיגון.
ואגב אתמול הכנתי את העוגת גזר המדהימה שלך והיום את הלביבות, בעלי לא מבין מאיפה החשק אבל הוא מאוד מרוצה!
אז ממש תודה לך על מתכונים פשוטים שכיף לעשות וכ”כ טעימים! אני כבר מחפשת איזה מתכון לעשות מחר.

1 2 3 29