לביבות ירק אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות ירק אפויות

לביבות ירק אפויות

כמה פשוט וכמה קל לוקחים לביבות ירק שבעבר הייתי מטגנת אותן מכניסים לתנור, תראו איזה יופי של לביבות יצאו ואף אחד לא מבחין בהבדל והטעם חבל על הזמן.

מספר מנות: 14 לביבות

זמן הכנה: כ – 45 דקות

מרכיבים:

2 קישואים
2 גזרים
בצל קצוץ מטוגן
ביצה גדולה
5 כפות פירורי לחם / קמח
כפית גדושה שום כתוש
מל”פ ( מלח, פלפל )

הכנות:

1. לגרד את הירקות ולערבב את כל המצרכים, להמתין כ 10 דקות.

2. ליצור לביבות ולהדק היטב לסחוט ולהוציא נוזלים.

3. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן ולסדר את הלביבות.

4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 25 דקות צד ראשון ולהפוך לצד השני לעוד 10 – 15 דקות או עד שמזהיב – משחים מעט.

בתמונה יש לביבות נוספות:
לביבות תפוחי אדמה ובטטה
לביבות גזר
לביבות בטטה

381862 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות ירק אפויות

לביבות ירק אפויות

גולשים מכינים וממליצים:

ענת : היי ניקי -הלביבות יצאו לי מדהימות וטעימות-חבל”ז .הצלחתי להפוך אותם בשלמותם .תודה על העזרה

שושי : וואוווווו!!! הכנתי אתמול בערב והן יצאו מעולות!! אחי שלא אוכל מטוגן בדרכ אכל את הלביבות בזהירות..לאחר שסיפרתי שהן אפויות -כמובן שטרף בלי נקיפות מצפון חחחח 😉 מחר אכין את לביבות תפוחי האדמה. תודה על מתכונים נפלאים!

לינוי : “טוב הייתי חייבת לחזור ולהגיב…
הייתי מורעבת כשאכלתי אז קשה לי להעיד אבל-
בן ה-7 חודשים(!) פשוט טרף אותן!!! אכל כל פירור ובגיל הזה זה ממש לא רגיל.
תודה :)”

450
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירן

יצא טעים אבל השום נתן טעם לוואי , אפשר בקלות לוותר עליו. כמו כן – זה הרבה עבודה, במיוחד שכל הזמן יוצאים מהירקות מים (הוספתי גם תפו”א).

שושי

וואוווווו!!! הכנתי אתמול בערב והן יצאו מעולות!!
אחי שלא אוכל מטוגן בדרכ אכל את הלביבות בזהירות..
לאחר שסיפרתי שהן אפויות -כמובן שטרף בלי נקיפות מצפון חחחח 😉

מחר אכין את לביבות תפוחי האדמה.
תודה על מתכונים נפלאים!
חג שמייייח 🙂

רחל

היי ניקי,
תודה על כל המתכונים המעולים!!!
רציתי לשאול האם אפשר להשאיר את הבלילה למשך יום ( 24 שעות ) במקרר ולאפות לאחר מכן?

Bשולה

ניסיתי ורשמתי לביבות טעימות. ממליצה לך, ניקי לנסות אותן וברור לי שתמצאי דרך להשביח אותן. אז להלן:
לביבות סלק ותפו”א (לגייס מראש שומר ראש. הן נחטפות בעודן חמות)

4 תפו”א
3 סלקים
1 בצל / לגרר גס את תפוחי האדמה, הסלקים והבצל
4 שיני שום כתוש
4 ביצים
4 כפות גדושות קמח אורז
1 כף שטוחה מלח גס
1 כפית פלפל שחור / לערבב

ענתי

היי ניקי יקרה ,אני מגרדת את הירקות בפומפיה-האם גס? איך את משמנת את נייר האפיה? האם בתרסיס שמן?תודה

אילנה פיקסלר

המתכונים פשוטים וקלים להכנה כמו שצריך, תודה

רינת

ניקי שלום,

אני רוצה להכפיל את כמויות הירקות ,האם אני צריכה להכפיל גם את כמות הביצים?

דרך אגב, המתכון של הצלי עם תפוחי האדמה והפיטריות יצא מעולה , תבורכי מפי עליון.

רינת