לביבות ירק אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות ירק אפויות

לביבות ירק אפויות

כמה פשוט וכמה קל לוקחים לביבות ירק שבעבר הייתי מטגנת אותן מכניסים לתנור, תראו איזה יופי של לביבות יצאו ואף אחד לא מבחין בהבדל והטעם חבל על הזמן.

מספר מנות: 14 לביבות

זמן הכנה: כ – 45 דקות

מרכיבים:

2 קישואים
2 גזרים
בצל קצוץ מטוגן
ביצה גדולה
5 כפות פירורי לחם / קמח
כפית גדושה שום כתוש
מל”פ ( מלח, פלפל )

הכנות:

1. לגרד את הירקות ולערבב את כל המצרכים, להמתין כ 10 דקות.

2. ליצור לביבות ולהדק היטב לסחוט ולהוציא נוזלים.

3. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן ולסדר את הלביבות.

4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 25 דקות צד ראשון ולהפוך לצד השני לעוד 10 – 15 דקות או עד שמזהיב – משחים מעט.

בתמונה יש לביבות נוספות:
לביבות תפוחי אדמה ובטטה
לביבות גזר
לביבות בטטה

381476 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות ירק אפויות

לביבות ירק אפויות

גולשים מכינים וממליצים:

ענת : היי ניקי -הלביבות יצאו לי מדהימות וטעימות-חבל”ז .הצלחתי להפוך אותם בשלמותם .תודה על העזרה

שושי : וואוווווו!!! הכנתי אתמול בערב והן יצאו מעולות!! אחי שלא אוכל מטוגן בדרכ אכל את הלביבות בזהירות..לאחר שסיפרתי שהן אפויות -כמובן שטרף בלי נקיפות מצפון חחחח 😉 מחר אכין את לביבות תפוחי האדמה. תודה על מתכונים נפלאים!

לינוי : “טוב הייתי חייבת לחזור ולהגיב…
הייתי מורעבת כשאכלתי אז קשה לי להעיד אבל-
בן ה-7 חודשים(!) פשוט טרף אותן!!! אכל כל פירור ובגיל הזה זה ממש לא רגיל.
תודה :)”

450
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדי

היי ניקי יש לי רק קישוא אחד.. 🙁
אם אני אוסיף את הקישוא הה=זה עם תפוח אדמה קטן זה יהיה בסדר לדעתך?

איה

מהמם!!! עליי לציין והמליץ הוספתי כבר 10 פעמים למתכון הזה עוף טחון סתם בא לי וזה יוצא מדהים ומשביע!!!!!!!!

ifu

הי ניקי,
אני ממש אוהבת את המתכונים שלך ואת האתר.
אני די חדשה בתחום הבישולים. אבל מדליק לנסות כל פעם מתכון חדש שלא מסובך מידי ועדיין יוצא טעים.
במידה ואני רוצה להכפיל את כמות הלביבות מה לעשות עם שאר הפרופורציות?
בנוסף, יש לי תבנית של 12 שקעים, האם אפשר להכין בתבנית? או שעדיף ליצור לביבות קטנות?

תודה 🙂

מירב

ממש עכשיו הכנתי,יצאו מצויין,התהפכו בקלות,רק מעטיותר מ5 כפות פרורי לחם..לאיכולתי להתאפק,טעמתי ישר מהתנור: מצויינות..
המבחן האמיתי יהיה עוד מעטהאם הילד שלי שלא אוכל ירקות בשום צורה יאהב את הוריאציה הזו.
אני אהבתי.ממולץ ביותר.ובלי קלוריות.
בתאבון.

הטאג'ין

ניקי, אני יכולה לא לטגן את הבצל, אלא לשים אותו בתערובת חי??

ענתי

היי ניקי -הלביבות יצאו לי מדהימות וטעימות-חבל”ז .הצלחתי להפוך אותם בשלמותם .תודה על העזרה

ענתי

היי ניקי -חג שמח. הכנתי אתמול ולא יצא לי טוב.גירדתי בפומפיה הגסה,הוספתי את שאר החומרים,כולל הבצל המטוגן (דרך אגב-בלי השמן,נכון)
סחטתי ושמת בתבנית כפי שרשמת.לא הצלחתי להפוך אותם יפה .תוכלי לתת לי טיפ?אשמח לנסות היום.