לביבות תפוחי אדמה ובטטה אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות תפוחי אדמה ובטטה אפויות

לביבות תפוחי אדמה ובטטה אפויות

עברו כמה שנים טובות התחלתי לאפות לביבות לפני 10 שנים אפילו יותר. אני חושבת שאני הייתי בין הראשונים שהתחילו לאפות לביבות. בזמנו כל מי ששמע על זה היה בטוח שזה נועד לכישלון, הפלא ופלא זה הצליח ובגדול הלביבות האפויות מככבות ואני אגלה לכם בסוד שאין שום הבדל זה יוצא נפלא.
הלביבות האלה זה המשך של הלביבות המקוריות שהפכו להיות להיט בחנוכה שעבר והייתי חייבת לעשות עם זה משהו והלביבות האלה הגיעו.
טעים ומומלץ בחום, פשוט להתאהב. איך מכלום מצרכים יוצא דבר כל כך טעים ?

15 לביבות

מרכיבים:

בטטה גדולה
3 תפוחי אדמה מגורדים
(סך כל משקל הירקות 800 ג’)
בצל קצוץ ומטוגן
כפית מלח


הכנות:

1. לבשל את הבטטה עד שהיא רכה ולמעוך, לגרד את התפוחי אדמה

לערבב את כל המצרכים וליצור לביבות.

2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לסדר את הלביבות.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות לאפות כ 20 דקות צד ראשון או עד שמזהיב, להפוך ולאפות עוד 10 דקות.

25317 צפיות 100 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

דינה : “טעים בטרוף
לפני שמורידים תאפליקציה שלך צריכה להיות אזהרה “זהירות ממכר”

אתי : “זה פשוט התחסל בבית ישר מהמגש. לא נשאר מה להגיש לשולחן. כל כך טעים ומוצלח!! תודה רבה :-)”

מורן : “יצא סוף הדרך!!! יותר טעים מהמטוגן!!! מומלץ בחום להכפיל ולשלש כמויות. תודה ניקי יקרה.”

שרה : “מתכון אליפות!
ידעתי שאני לא אתאכזב, אבל ממש הופתעתי כמה שזה מוצלח!
וכולם אמרו שזה הרבה יותר טעים משנה שעברה (שטיגנתי את הלביבות)
בקיצור ניקי- את נהדרת!
תודה רבה וחנוכה שמח:)”

יסמין : “הכנתי אתמול בפעם ה…. (גם אצלנו זה מעדן קבוע, לא רק לחנוכה). יצא מדהים וחוסל תוך דקות! תודה ניקי וחנוכה שמח.”

ענת : “הי ניקי, הלביבות פשוט נפלאות. אלו הלביבות חנוכה הכי טעימות שאכלתי, ואני כבר בת 42 😀
תודה רבה!!”

נעמה : “הכנתי היום ליום הולדת משפחתי, בהשראת אחי הטבעוני שביקש מתכון ללביבות תפו”א דומות שהכנתי בעבר. התקבלו בתאבון, חוסלו (הכנתי כמות כפולה) וקיבלו מחמאות. תודה :)”


236
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדינה

היי ניקי
האם יכול להיות שאין צורך במתכון זה לביצים וקמח?

שלומית

היי ניקי, קודם כל תודה רבה על מתכונים נהדרים! אני רוצה להכין לביבות ולהביא מחר לגן. את ממליצה להכין היום ולחמם מחר, או להיכן עד שלב האפיה, לשמור בקירור ולאפות מחר בבוקר? תודה.

1 14 15 16