יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

איך לאכול בריא ארוחות ערב קלות לביבות אפויות מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לחנוכה מתכונים לתשעה באב

לביבות כרובית ועדשים אדומות

4 מאי 2016
(Visited 13,955 times, 1 visits today)
לביבות כרובית ועדשים אדומות

לביבות כרובית ועדשים אדומות

מתכון קל פשוט וטעים ללביבות כרובית, רכות בפנים  איזה כיף לקחת אחת ולתת ביס. הבעיה היא שאחת לא מספיקה…. הוספתי עדשים שהוסיפו עוד טעם מעניין, קצת בריאות מה יש ? אפשר להנות עכשיו מהלביבות הטעימות. אמרתי שהן אפויות ?

15 לביבות

מרכיבים:

כרובית בגודל בינוני
בצל קצוץ דק ומטוגן
2 כפות גדושות עדשים אדומות
בטטה בגודל בינוני מגורדת גס
2 ביצים גדולות
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לביבות חצילים וירקות

    היום אני עושה משהו עם אחת אהבות הכי גדולות שלי ואני מתכוונת לחצילים, הכנתי המון דברים עם חצילים, אני הכי אוהבת להכין איתו דברים.
    אף פעם לא הכנתי לביבות עם חצילים ואני לא יודעת למה, יש לחצילים טעם נהדר ושהם אפויים בתנור זה מושלם!
    ברור לי שסלטי חצילים זה מתכון מנצח אבל הייתי נחושה בדעתי להכין לביבות שירגישו טוב את החציל כשאוכלים.
    הוספתי עוד ירקות אם אם כבר מכינים צמחוני אז מכל הלב וזאת הזדמנות נהדרת להכניס ירקות לילדים גם למי שלא אוהב ירקות.
    בא לכם לשדרג את ארוחת ערב או הצהריים ? אולי נישנוש עם ירקות ?
    לכו על לביבות חצילים.

    13 לביבות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

הכנות:

1. להרתיח מים במחבת קטנה להוסיף את העדשים ולבשל כ 15 – 20 דקות, לסנן.

2. לפרק את הכרובית לפרחים ולבשל אותם כ 15 – 10 דקות עד שהכל רך, את הגזעים השארתי פריכים כלומר לא רכים עד הסוף זה יותר כיף שאוכלים.

3. למעוך את הכרובית ולהוסיף את שאר המצרכים, ליצור לביבות להוציא נוזלים.

3. לחמם מחבת עם שמן ולטגן משני הצדדים עד הזהבה.

4. אפייה : לחמם תנור ל 180 מעלות, להכין תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן ולסדר את הלביבות. לאפות כ 20 – 25 דקות צד אחד או עד הזהבה ולהפוך לעוד 15 דקות.

לביבות כרובית ועדשים אדומותלביבות כרובית ועדשים אדומותלביבות כרובית ועדשים אדומותלביבות כרובית ועדשים אדומותלביבות כרובית ועדשים אדומותלביבות כרובית ועדשים אדומות

הרשם
עדכן
57 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם אפשרי להחליף את הבטטה לא בתפוח אדמה או לחם ?

ניקי שלום
תודה רבה על המתכונים כל מתכון יוצא טעים !!
לא מזמן התחלתי דיאטה ללא לחם פירורי לחם בטטה ותפוח אדמה כל שהוא הבעיה שאני רוצה לביבות או פשטידה להכין וכל מתכון זה עם אחד המוצרים
האלה האם יש תחליף או ביצים יותר או ירק אחר שאפשר ? נגיד במתכון הזה יש בטטה מה אפשר במקום ? תודה

היי, יש הבדל בין עדשים אדומות לירוקות? יש לי ירוקות
תודה

הי ניקי, אפשר לעשות את הבישולים והטיגונים מראש ורק למעוך ולערבב לפני האפייה וההגשה? תודה

היי ניקי, לא יצא לי טוב, הם מתפרקות בטיגון …. עשיתי כמו שכתוב במתכון…. מבאס

הי ניקי, מה אפשר להגיש ליד בתור תוספת?

היי ניקי
אפשר להחליף את הבטטה בגזר?