לביבות כרובית ועדשים אדומות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות כרובית ועדשים אדומות

לביבות כרובית ועדשים אדומות

מתכון קל פשוט וטעים ללביבות כרובית, רכות בפנים  איזה כיף לקחת אחת ולתת ביס. הבעיה היא שאחת לא מספיקה…. הוספתי עדשים שהוסיפו עוד טעם מעניין, קצת בריאות מה יש ? אפשר להנות עכשיו מהלביבות הטעימות. אמרתי שהן אפויות ?

15 לביבות

מרכיבים:

כרובית בגודל בינוני
בצל קצוץ דק ומטוגן
2 כפות גדושות עדשים אדומות
בטטה בגודל בינוני מגורדת גס
2 ביצים גדולות
כפית מלח

הכנות:

1. להרתיח מים במחבת קטנה להוסיף את העדשים ולבשל כ 15 – 20 דקות, לסנן.

2. לפרק את הכרובית לפרחים ולבשל אותם כ 15 – 10 דקות עד שהכל רך, את הגזעים השארתי פריכים כלומר לא רכים עד הסוף זה יותר כיף שאוכלים.

3. למעוך את הכרובית ולהוסיף את שאר המצרכים, ליצור לביבות להוציא נוזלים.

3. לחמם מחבת עם שמן ולטגן משני הצדדים עד הזהבה.

4. אפייה : לחמם תנור ל 180 מעלות, להכין תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן ולסדר את הלביבות. לאפות כ 20 – 25 דקות צד אחד או עד הזהבה ולהפוך לעוד 15 דקות.

35870 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות כרובית ועדשים אדומותלביבות כרובית ועדשים אדומותלביבות כרובית ועדשים אדומותלביבות כרובית ועדשים אדומותלביבות כרובית ועדשים אדומותלביבות כרובית ועדשים אדומות

57
תגובות

  הרשם  
עדכן
נילי

ניקי יקרה,
אפשר עם כרובית קפואה?

גילת

הי ניקי,
יש לי כרובית קפואה, זה מתאים?
אם כן, מה הכמות (זו שקית שלמה של סנפרוסט לדעית 800ג’) ומה אופן ההכנה
תודה רבה

בלי

היי ניקי.
קניתי לראשונה ברקולי.. מה אפשר להכין?

gaya

אפשר בלי עדשים?

ג’וליה

היי ניקי ! מה שלומך
אם אוסיף פירורי לחם או קמח זה יפגע לדעתך במרקם ? גם אחרי סחיטה זה קצת מתפרק , לא מגיעה לתוצאות היפות שמופיעות בתמונות שלך
אם זה פתרון סביר – כמה לדעתך כדי לשים ?
שיהיה לך סופש מדהים !!

ג׳וליה

שבוע טוב ניקי !
אפשר להכין את הלביבות יום לפני ההגשה ?
איך את מציעה לחמם אותם כדי לשמור על המרקם שלהם ?
תודה רבה !! ג’וליה

ניר

מתכון מעולה…הוספתי צ’יה,קישואים.