לביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיות

לביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיות

אני אוהבת לביבות ואני מכינה אותן כל השנה לא רק בחנוכה. ניתן למצוא אותי במטבח לעיתים קרובות מכינה לביבות ואם יש בהן תפוחי אדמה עשיתי לילדה שלי את היום. שילוב של תפוחי אדמה ובטטה מושלם מה יש לומר ? יאלללה למטבח.

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה
בטטה אחת גדולה
בצל
2 ביצים
70 ג’ קמח (חצי כוס)
כפית מלח


הכנות:

1. לגרד את הירקות ולשים בקערה, להוסיף את שאר המצרכים.

2. ליצור לביבות ולשטח קצת, כל לביבה ללחוץ מעט להוצאת נוזלים. לשים במחבת 3 כפות שמן לטגן את הלביבות משני הצדדים על אש בינונית עד שהן מזהיבות ולהוציא לנייר סופג.

*3. להגיש ערימת לביבות ליד מטבל שמנת מעולה

רוצים לביבות אפויות ? תלחצו כאן

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש ולתת חימום קל בתנור, נהדרות גם בטמ”פ החדר. רוצים לביבות בטטה אפויות ?תלחצו כאן.
רוצים להכין לביבות תפוחי אדמה ? תלחצו כאן. כדאי מראש להכפיל כמויות הן נהדרות.

18256 צפיות 50 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיותלביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיותלביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיות

גולשים מכינים וממליצים:

חן : “וואי יצא מושלם! בקושי יצא מהמחבת וכבר לא נישאר”


34
תגובות

  הרשם  
עדכן
תהלה אביקזר

הי ניקי. תודה על המתכונים המדהימים . היום עשיתי את הלביבות הנ”ל טיגנתי ועשיתי כפי שרשום אבל בפנים הירק לא התבשל וגם מרגיש לא מבושל . בחוץ זה קריספי מה עשיתי לא בסדר:(

חן

שלום
אני מתלבטת בין המתכון הזה לבין https://nikib.co.il/pasty/pancake/46511/
מה עדיף לדעתך? (אני רוצה לאפות אותן)
תודה

ליאת

היי ניקי
אפשר גם תפ”א לבן?
(ראיתי בתגובות שרשמת למישהי אדום)

עופרי

הי ניקי, אמורה להביא משהו למסיבת חנוכה. והחלטתי להביא את לביבות תפו”א עם מטבל שמנת. כמה לביבות יצאו במתכון זה. והאם כדאי להכפיל כמויות? כל אחד/אחת אמור להביא משהו…

עדי

יש לי כבר 3 תפו”א מבושלים.. אפשר למעוך אותם במקום לגרד?

אלה

לכמה יח’ זה מספיק? ל4 אנשים זה מספיק?

מירב

לא כדאי לאפות יוצא יבש