לביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיות

לביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיות

אני אוהבת לביבות ואני מכינה אותן כל השנה לא רק בחנוכה. ניתן למצוא אותי במטבח לעיתים קרובות מכינה לביבות ואם יש בהן תפוחי אדמה עשיתי לילדה שלי את היום. שילוב של תפוחי אדמה ובטטה מושלם מה יש לומר ? יאלללה למטבח.

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה
בטטה אחת גדולה
בצל
2 ביצים
70 ג’ קמח (חצי כוס)
כפית מלח

הכנות:

1. לגרד את הירקות ולשים בקערה, להוסיף את שאר המצרכים.

2. ליצור לביבות ולשטח קצת, כל לביבה ללחוץ מעט להוצאת נוזלים. לשים במחבת 3 כפות שמן לטגן את הלביבות משני הצדדים על אש בינונית עד שהן מזהיבות ולהוציא לנייר סופג.

3. למי שרוצה לאפות : לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.

*4. להגיש ערימת לביבות ליד מטבל שמנת מעולה

רוצים לביבות אפויות ? תלחצו כאן

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש ולתת חימום קל בתנור, נהדרות גם בטמ”פ החדר. רוצים לביבות בטטה אפויות ?תלחצו כאן.
רוצים להכין לביבות תפוחי אדמה ? תלחצו כאן. כדאי מראש להכפיל כמויות הן נהדרות.

12496 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חן : “וואי יצא מושלם! בקושי יצא מהמחבת וכבר לא נישאר”

14
תגובות

  הרשם  
עדכן
קרן

היי ניקי
אפשר להחליף את הקמח בקמח ממה?

שרית

הי ניקי תפוחי אדמה לבנים או אדומים?

יונית דוד

עשיתי עכשיו אחרי הצום כמות כפולה ויצא מווששללם!! תודה רבה!!

אילנה

היי ניקי

האם בצל סגול גם יתאים כאן ?
גיליתי הרגע שאין לי בצל לבן
תודה

אושרת

ניקי שבת שלום
ניתן להחליף את ההאטה בגזר

רחל

במה אפשר להמיר את כוס הקמח בפסח?

מיטל

היי ניקי,
מה אפשר לשים במקום קמח לטובת מי שרגיש לגלוטן?