לביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיות

לביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיות

אני אוהבת לביבות ואני מכינה אותן כל השנה לא רק בחנוכה. ניתן למצוא אותי במטבח לעיתים קרובות מכינה לביבות ואם יש בהן תפוחי אדמה עשיתי לילדה שלי את היום. שילוב של תפוחי אדמה ובטטה מושלם מה יש לומר ? יאלללה למטבח.

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה
בטטה אחת גדולה
בצל
2 ביצים
70 ג’ קמח (חצי כוס)
כפית מלח

הכנות:

1. לגרד את הירקות ולשים בקערה, להוסיף את שאר המצרכים.

2. ליצור לביבות ולשטח קצת, כל לביבה ללחוץ מעט להוצאת נוזלים. לשים במחבת 3 כפות שמן לטגן את הלביבות משני הצדדים על אש בינונית עד שהן מזהיבות ולהוציא לנייר סופג.

*3. להגיש ערימת לביבות ליד מטבל שמנת מעולה

רוצים לביבות אפויות ? תלחצו כאן

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש ולתת חימום קל בתנור, נהדרות גם בטמ”פ החדר. רוצים לביבות בטטה אפויות ?תלחצו כאן.
רוצים להכין לביבות תפוחי אדמה ? תלחצו כאן. כדאי מראש להכפיל כמויות הן נהדרות.

42273 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיותלביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיותלביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיות

גולשים מכינים וממליצים:

חן : “וואי יצא מושלם! בקושי יצא מהמחבת וכבר לא נישאר”

41
תגובות

  הרשם  
עדכן
מור

הי ניקי
עשיתי את המתכון שלך וניסיתי לטגן והם פשוט התפרקו לי, אח”כ ניסיתי בתנור ושוב התפרקו.
עכשיו יש לי מגש של לביבות ולא יודעת מה להוסיף כדי שהתחברו ולא יתפרקו

עידית

הי ניקי חג שמח(:
האם התערובת תשמר במקרר עד מחר?

לירון

היי ניקי, כמה לביבות מתקבלות מהבלילה? תודה רבה על מתכונים מעולים (:

עדי

היי ניקי ; אין מה לאמר פשוט וקל וכמה טעים ;זכרונות מבית הורי גמר חתימה טובה לך ולמשפחתך יקירה