לביבות ירק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות ירק

לביבות ירק

רוצים להכין משהו קליל בלי לעבוד קשה ? היו לי מבחר ירקות במקרר מבחינתי זה היה ברור שאני הולכת להכין לביבות. אני אוהבת להכין לביבות ירק במיוחד שזה כל כך קל ומשדרג כל ארוחה. לא בטוח שהכל מגיע לשולחן בגלל כל הטעימות שבדרך אבל אבל אני משתדלת שישאר משהו.
כיף של מתכון קל טעים ופשוט אפילו הילדים אוהבים אותן.

15 לביבות

מרכיבים:

בצל קטן
קישוא גדול
2 גזרים
תפוח אדמה
בטטה קטנה
שן שום
ביצה
3 כפות כוסברה
2 כפות שמן
חצי כוס קמח
פלפל שחור גרוס
כפית מלח


הכנות:

1. לגרד את כל הירקות, לקצוץ את הכוסברה ולהוסיף לירקות להוסיף את שאר המצרכים ולערבב.

2. ליצור לביבות לשטח להדק קצת כדי שיצאו הנוזלים.

3. לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן ולטגן את הלביבות עד הזהבה משני הצדדים.

*4. למי שרוצה לאפות : לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.

הוגש עם : מרק עגבניות מוקרם, פיצה, סלט סביח מוס תותים לקינוח.

27523 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

עדניי: “אפיתי ויצא מהמםםםם”


48
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלי

היי ניקי,
האם ניתן להקפיא? במידה ולא עד כמה ימים לפני ניתן להכין?

תודה (:
גלי

רותי

הי ניקי,
מה אפשר במקום הבטטות?

תאיר

לגרד בפומפיה דקה או גסה?

תמר ש

הכנתי אתמול את התערובת ..
ולא הספקתי לטגן שמתיה במקרר..
האם התערובת עדיין טובה להכנה?

מיכל

היי ניקי,
תודה רבה על האתר והמתכונים הנפלאים!!!
האם אפשר להוסיף תרד?