


קציצות לחם
פתרון נפלא כשיש לכם פרוסות לחם שאף אחד לא רוצה לאכול. בואו נחפש את הפרוסות למשהו אחר שלא יזכיר בכלל לחם. הכנתי קציצות לחם עם עשבי תיבול. כמה שהן טעימות!
10 קציצות
מרכיבים:
6 פרוסות לחם
3/4 כוס עשבי תיבול
(פטרוזיליה ושמיר)
2 ביצים L
בצל קצוץ ומטוגן
כפית שטוחה מלח
הכנות:
1. להכין קערה עם מים להשרות כמה שניות את פרוסות הלחם להוציא לסחוט ולקצוץ ולהעביר לקערה.
2. להוסיף את הביצים ושאר המצרכים.
3. ליצור קציצות לשטח קצת, לשים כמה כפות שמן במחבת ולטגן עד הזהבה משני הצדדים. להוציא לנייר סופג.
33371 צפיות 7 צפיות היום
הכנתי עם פיתות , בצל חי, הוספתי גם כוסברה ויצא טעים מאוד מאוד תודה!
שלום ניקי!
אוהבת את האתר שלך!
אפשר להוסיף גם טונה משימורים? כמה בערך?
הכנתי מספר פעמים אך הן תמיד יצאו רכות מדי עד כדי התפוררות במחבת .יותר מדי נוזלים . אשמח לטיפ איך לא להגיג למצב הזה .
יש לציין שהופתעתי לטובה מהמתכון!! , בכלל לא מרגישים טעם של לחם. אישית בשונה מהמתכון הכנתי עם שאריות חלה וכוסברה. המתכון הזה נכנס לתפריט שלי מעכשיו, תודה ניקי
היי ניקי אפשר להכניס אותם לרוטב?