קציצות לחם

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות לחם

קציצות לחם

פתרון נפלא כשיש לכם פרוסות לחם שאף אחד לא רוצה לאכול. בואו נחפש את הפרוסות למשהו אחר שלא יזכיר בכלל לחם. הכנתי קציצות לחם עם עשבי תיבול. כמה שהן טעימות!

10 קציצות

מרכיבים:

6 פרוסות לחם
3/4 כוס עשבי תיבול
(פטרוזיליה ושמיר)
2 ביצים L
בצל קצוץ ומטוגן
כפית שטוחה מלח

הכנות:

1. להכין קערה עם מים להשרות כמה שניות את פרוסות הלחם להוציא לסחוט ולקצוץ ולהעביר לקערה.

2. להוסיף את הביצים ושאר המצרכים.

3. ליצור קציצות לשטח קצת, לשים כמה כפות שמן במחבת ולטגן עד הזהבה משני הצדדים. להוציא לנייר סופג.

30540 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות לחםקציצות לחםקציצות לחם קציצות לחםקציצות לחםקציצות לחםקציצות לחםקציצות לחם

33
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדס

שלום ניקי!
אוהבת את האתר שלך!
אפשר להוסיף גם טונה משימורים? כמה בערך?

רוית

הכנתי מספר פעמים אך הן תמיד יצאו רכות מדי עד כדי התפוררות במחבת .יותר מדי נוזלים . אשמח לטיפ איך לא להגיג למצב הזה .

רעות

יש לציין שהופתעתי לטובה מהמתכון!! , בכלל לא מרגישים טעם של לחם. אישית בשונה מהמתכון הכנתי עם שאריות חלה וכוסברה. המתכון הזה נכנס לתפריט שלי מעכשיו, תודה ניקי

sima1546@walla.co.il

היי ניקי אפשר להכניס אותם לרוטב?