קציצות לחם

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות לחם

קציצות לחם

פתרון נפלא כשיש לכם פרוסות לחם שאף אחד לא רוצה לאכול. בואו נחפש את הפרוסות למשהו אחר שלא יזכיר בכלל לחם. הכנתי קציצות לחם עם עשבי תיבול. כמה שהן טעימות!

10 קציצות

מרכיבים:

6 פרוסות לחם
3/4 כוס עשבי תיבול
(פטרוזיליה ושמיר)
2 ביצים L
בצל קצוץ ומטוגן
כפית שטוחה מלח

הכנות:

1. להכין קערה עם מים להשרות כמה שניות את פרוסות הלחם להוציא לסחוט ולקצוץ ולהעביר לקערה.

2. להוסיף את הביצים ושאר המצרכים.

3. ליצור קציצות לשטח קצת, לשים כמה כפות שמן במחבת ולטגן עד הזהבה משני הצדדים. להוציא לנייר סופג.

8060 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות לחםקציצות לחםקציצות לחם קציצות לחםקציצות לחםקציצות לחםקציצות לחםקציצות לחם

11
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותי

היי ניקי. מה אפשר במקום שמיר? אולי להוסיף בנוסף לפטרוזיליה, גם כוסברה? יתאים? תודה

רוני

נראה לי שעשיתי טעות- הוספתי את כל החומרים כולל הבצל המטוגן מהמחבת ישר לקערה עם הביצים והעיסה נהפכה קצת לחביתה- כאילו בישל את הביצים. לזרוק? זה אבוד? או שאפשר להציל?

גלית

אני גם רוצה להכין את זה עם חלה. השאלה מה את מציעה להשים במקום העשבי טיבול??

גלית

היי ניקי יקרה, זה טעים גם בלי עשבי טיבול??

אביגיל

הי ניקי,
יש עשבי תיבול אחרים שמתאימים למי שלא אוהב פטרוזיליה ושמיר (וכוסברה) או שעדיף לוותר על המתכון?
תודה, אביגיל.

שיר

ניקי את גאון:)
כל שאריות הלחם חוסלו, יצא מושלם. תודה!