יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות לא זורקים לחם לביבות אפויות

קציצות לחם

29 אפריל 2018
(Visited 19,952 times, 7 visits today)
קציצות לחם

קציצות לחם

פתרון נפלא כשיש לכם פרוסות לחם שאף אחד לא רוצה לאכול. בואו נחפש את הפרוסות למשהו אחר שלא יזכיר בכלל לחם. הכנתי קציצות לחם עם עשבי תיבול. כמה שהן טעימות!

10 קציצות

מרכיבים:

6 פרוסות לחם
3/4 כוס עשבי תיבול
(פטרוזיליה ושמיר)
2 ביצים L
בצל קצוץ ומטוגן
כפית שטוחה מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

1. להכין קערה עם מים להשרות כמה שניות את פרוסות הלחם להוציא לסחוט ולקצוץ ולהעביר לקערה.

2. להוסיף את הביצים ושאר המצרכים.

3. ליצור קציצות לשטח קצת, לשים כמה כפות שמן במחבת ולטגן עד הזהבה משני הצדדים. להוציא לנייר סופג.

קציצות לחםקציצות לחםקציצות לחם קציצות לחםקציצות לחםקציצות לחםקציצות לחםקציצות לחם

הרשם
עדכן
34 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הכנתי עם פיתות , בצל חי, הוספתי גם כוסברה ויצא טעים מאוד מאוד תודה!

שלום ניקי!
אוהבת את האתר שלך!
אפשר להוסיף גם טונה משימורים? כמה בערך?

הכנתי מספר פעמים אך הן תמיד יצאו רכות מדי עד כדי התפוררות במחבת .יותר מדי נוזלים . אשמח לטיפ איך לא להגיג למצב הזה .

יש לציין שהופתעתי לטובה מהמתכון!! , בכלל לא מרגישים טעם של לחם. אישית בשונה מהמתכון הכנתי עם שאריות חלה וכוסברה. המתכון הזה נכנס לתפריט שלי מעכשיו, תודה ניקי

היי ניקי אפשר להכניס אותם לרוטב?

היי ניקי אפשר סלרי במקום הפטרוזליה והשמיר?

ניקי יקרה, מה שלומך?
משתפת שאת הקציצות האלו הכנתי היום לארוחת בוקר מפנקת, הוספתי גם תירס ויצא מושלם.
הבת שלי ואני בדיוק טורפות את הכנפיים ברוטב ברביקיו שלך ועוגת רסק התפוחים כבר יצאה מהתנור עם ריח וטעם מטריף.. עכשיו הולכת לבחור מתכון לכרעיים לערב שבת. לסיכום- כרגיל, לא זזה במטבח בלעדייך 🙂 תודה על הכל ושבת שלום!