מאפינס זיתים וקוטג’

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס זיתים וקוטג'

מאפינס זיתים וקוטג'

חובה להתחיל את היום עם משהו שיתן חיוך ואולי חשק ללכת למטבח. אני מתחילה עם מאפינס זיתים, היה לי קוטג’ שהתוקף שלו התקרב, הוספתי קצת תירס זהוב שיקרוץ לילדים, לקח לי 5 דקות וזה נכנס לתנור ואפילו לא טרחתי יותר מידי. תוך 20 דקות היו לי מאפינס זהובים חמים ומריחים טוב, איזה כיף!

18 יחידות

מרכיבים:

3/4 כוס טבעות זיתים
2 ביצים גדולות
4 כפות שמן
200 ג’ קוטג’
3 כפות תירס
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
140 ג’ קמח תופח (כוס)
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

מאפינס פסטה וגבינות

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב לעיסה אחידה.

3. לשמן תבנית שקעים ולמלא את השקעים עד 3/4 גובה.

4. לאפות 20 דקות או שמאפינס מזהיבים.

הוגש עם פיצה, לביבות תפוחי אדמה, פלפלים ובצל ופיצה

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יומיים מראש ולשמור במקרר, מי שלא אוהב תירס שיוסיף אותה כמות זיתים, ניתן להקפיא.

47384 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רותי : “הכנתי פעם ראשונה. יצא מדהים. כל בני הבית התלהבו”

יצחק : “אדירר!!! אחד הדברים החלביים הטעימים שאכלתי בחיי! פשוט וואו!”

אלינור : “מ ע ו ל ה!!! עוד לפני שהספיקו להתקרר חוסלו :-)”

ג’ני : “יצא אליפותתתתתת!
הכפלתי כמויות ואפיתי בתבנית פיירקס רגילה יצא ק ט ל נ י!”

דסי : “אין לתאר כמה אני נהנת מהמתכונים המנצחים שלך.
בעלי ואני החלטנו לנצל את מוצ”ש והכנו את המאפינס הזה…יצא אליפות!!! פשוט מושלמים!!!
תודה על הכל!!
חנוכה שמח!!!”

איריס : “מתכון מעולה. כרגיל
ניקי, תבורכי. בזכותך למדתי לבשל”

רחלי ארביב : “מתכון קל ומעולה!!!
אין עלייך ניקי!!! מבשלת רק את המתכונים שלך”

אור : “מוצלח מאוד!!
קיבלתי הרבה מחמאות וכבר הפנתי למתכון באתר”

שרה : “מתכון מעולה. קבוע אצלנו. תודה”

402
תגובות

  הרשם  
עדכן
לילך

הי ניקי,
האם ניתן לשמור את המאפינס במקרר יותר מיומיים? אם כן כמה ימים?

אסי

שלום ניקי המדהימה. רק רציתי לומר לך שנהייתי מכורה לאפליקציה שלך. כל פעם שבעלי או הילדים רואים אותי מתעסקת בטלפון הם שואלים: עוד הפעם ניקי?
בעלי אפילו הזהיר אותי שבקצב הזה הוא לא יוכל לעבור בפתח הדלת יום אחד.
אבל מה לעשות נהייתי מכורה.
שאלתי: יש לי תבנית שקעים מטפלון. עוד לא השתמשתי בה אף פעם. אני תוהה אם אפשר להכין את המתכון הזה בתבנית כזו. הם יצאו משם בקלות לאחר האפיה?

קרינה

הכנתי עכשיו והבלילה יצאה מאוד יבשה. להכניס ככה לתבנית ?

מיכל צ

זה פשוט מתכון מנצח. אני מחליפה את הגבינצ בבולגרית ואם אין קוטג מחליפה בגבינה לבנה. אני שמה יותר תירס ולפעמים גם מדליוני תרד מהמקפיא. לא משנה מה אני עושה – זה יוצא מעולה. תודה!

טליה

הי ניקי, אני רוצה להכפיל את הכמות אבל יש לי רק קוטג’ אחד. האם אפשר להוסיף במקום שמנת חמוצה?

1 24 25 26