מאפינס זיתים וקוטג’

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס זיתים וקוטג'

מאפינס זיתים וקוטג'

חובה להתחיל את היום עם משהו שיתן חיוך ואולי חשק ללכת למטבח. אני מתחילה עם מאפינס זיתים, היה לי קוטג’ שהתוקף שלו התקרב, הוספתי קצת תירס זהוב שיקרוץ לילדים, לקח לי 5 דקות וזה נכנס לתנור ואפילו לא טרחתי יותר מידי. תוך 20 דקות היו לי מאפינס זהובים חמים ומריחים טוב, איזה כיף!

18 יחידות

מרכיבים:

3/4 כוס טבעות זיתים
2 ביצים גדולות
4 כפות שמן
200 ג’ קוטג’
3 כפות תירס
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
140 ג’ קמח תופח (כוס)
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

מאפינס פסטה וגבינות


הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב לעיסה אחידה.

3. לשמן תבנית שקעים ולמלא את השקעים עד 3/4 גובה.

4. לאפות 20 דקות או שמאפינס מזהיבים.

הוגש עם פיצה, לביבות תפוחי אדמה, פלפלים ובצל ופיצה

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יומיים מראש ולשמור במקרר, מי שלא אוהב תירס שיוסיף אותה כמות זיתים, ניתן להקפיא.

59967 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רותי : “הכנתי פעם ראשונה. יצא מדהים. כל בני הבית התלהבו”

יצחק : “אדירר!!! אחד הדברים החלביים הטעימים שאכלתי בחיי! פשוט וואו!”

אלינור : “מ ע ו ל ה!!! עוד לפני שהספיקו להתקרר חוסלו :-)”

ג’ני : “יצא אליפותתתתתת!
הכפלתי כמויות ואפיתי בתבנית פיירקס רגילה יצא ק ט ל נ י!”

דסי : “אין לתאר כמה אני נהנת מהמתכונים המנצחים שלך.
בעלי ואני החלטנו לנצל את מוצ”ש והכנו את המאפינס הזה…יצא אליפות!!! פשוט מושלמים!!!
תודה על הכל!!
חנוכה שמח!!!”

איריס : “מתכון מעולה. כרגיל
ניקי, תבורכי. בזכותך למדתי לבשל”

רחלי ארביב : “מתכון קל ומעולה!!!
אין עלייך ניקי!!! מבשלת רק את המתכונים שלך”

אור : “מוצלח מאוד!!
קיבלתי הרבה מחמאות וכבר הפנתי למתכון באתר”

שרה : “מתכון מעולה. קבוע אצלנו. תודה”


417
תגובות

  הרשם  
עדכן
אור

יש לי תבנית מאפינס מסיליקון. צריך לשמן אותה ?? תודה:)

אור

ניקי היקרה!
כבר פעם שלישית שאני מכינה את המתכון הזה ויוצא מדהים כל פעם מחדש! כמה פשוט ככה טעים 🙂 בגלל שלא היו לי זיתים החלטתי לגוון והכנתי פעם אחת עם פלפלים שקליתי בתנור והערב הכנתי עם ברוקולי, ושמתי מוצרלה במקום גבינה צהובה, פשוט מעולה!!!

אור

יצא מצויין! מתכון פשוט וטעים ממש! אפשר להחליף את הזיתים במתכון רק בתירס? יעבוד כמאפינס תירס?

תודה רבה ניקי 🙂

טליה

הי ניקי, חג שמח!
אפשר להמיר את הקמח התופח לקמח תופח של פסח או לקמח מצה וא. אפיה?

אורטל

היי ניקי,
שנים כבר מבשלת בזכות האתר שלך והמתכונים הנגישים והטעימים שלך
רציתי לשתף שהכנתי עם קמח כוסמין מלא +אבקת אפיה ויצא טעים בריא 🙂 כך גם את המאפינס גזר שלך ועוגת תפוחים בחושה.

1 25 26 27