


מאפינס גבינות ושיבולת שועל
שדרוג טעים לארוחת ערב, מאפינס עם הרבה גבינות טובות, קצת זיתים שיבולת שועל, תוסיפו ירקות ויש ארוחת ערב טעימה מאוד.
6 מאפינס גדולים / קטנים 20
מרכיבים:
חצי כוס זיתים ירוקים פרוסים
2 ביצים
בצל קצוץ
4 – 5 כפות שמן
3/4 כוס גבינות מגורדות
(גאודה, אמנטל, קצ’קבל)
50 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
70 ג’ קמח (חצי כוס) תופח
2 כפות שיבולת שועל דקה
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל עם השמן לערבב את כל המצרכים למלא תבנית שקעים ולאפות ב 180 מעלות כ 25 דקות.
24747 צפיות 14 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
עדי : “יצא מושלם!!! 5 דקות עבודה וטעים רצח :)”
הי ניקי האם אפשר להקפיא
את הבלילה בתוך השקעים עד מחר? תודה
הי ניקי,
אם מכפילים את המתכון צריך להכפיל הכל? להשתמש ב4 ביצים? וכמה גבינות (יש לי רק גבנצ, גבינה לבנה וקוטג)?
שאלה לא ככ קשורה – אני צריכה לחסל שיבולת שועל דקה… אם יש לך מתכון שצורך די הרבה ממנה אשמח אם תוכלי להפנות אותי..
תודה רבה!
אביגיל.