מאפינס גבינות ושיבולת שועל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מאפינס גבינות ושיבולת שועל

שדרוג טעים לארוחת ערב, מאפינס עם הרבה גבינות טובות, קצת זיתים שיבולת שועל, תוסיפו ירקות ויש ארוחת ערב טעימה מאוד.

6 מאפינס גדולים / קטנים 20

מרכיבים:

חצי כוס זיתים ירוקים פרוסים
2 ביצים
בצל קצוץ
4 – 5 כפות שמן
3/4 כוס גבינות מגורדות
(גאודה, אמנטל, קצ’קבל)
50 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
70 ג’ קמח (חצי כוס) תופח
2 כפות שיבולת שועל דקה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עם השמן לערבב את כל המצרכים למלא תבנית שקעים ולאפות ב 180 מעלות כ 25 דקות.

10406 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס גבינות ושיבולת שועל

גולשים מכינים וממליצים:

עדי : “יצא מושלם!!! 5 דקות עבודה וטעים רצח :)”

42
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלית

הי ניקי האם אפשר להקפיא
את הבלילה בתוך השקעים עד מחר? תודה

אביגיל

הי ניקי,
אם מכפילים את המתכון צריך להכפיל הכל? להשתמש ב4 ביצים? וכמה גבינות (יש לי רק גבנצ, גבינה לבנה וקוטג)?

שאלה לא ככ קשורה – אני צריכה לחסל שיבולת שועל דקה… אם יש לך מתכון שצורך די הרבה ממנה אשמח אם תוכלי להפנות אותי..

תודה רבה!
אביגיל.