יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מאפינס מלוחים מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לתשעה באב פשטידות

מאפינס כרובית טעימים ביותר

18 מאי 2016
(Visited 45,239 times, 3 visits today)
מאפינס כרובית טעימים ביותר

מאפינס כרובית טעימים ביותר

מאפינס כרובית טעימים ביותר, אני אוהבת לאכול מאפינס כאלה טעימים, בזמן האחרון אני מכינה אותם המון הם פשוט נחטפים אחד אחרי השני והם עוברים נהדר הקפאה, שווים.

20 יחידות

מרכיבים:

כרובית מפורקת לפרחים
בצל גדול קצוץ
כפית שום כתוש
3 ביצים
5 כפות יפות של קמח
חצי כפית א. אפייה
קוטג'
70 ג' גבינה צהובה מגוררת
70 ג' מוצרלה מגורדת
כף א. מרק / כפית מלח
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז אפוי עם ירקות 5 דקות הכנה ולתנור

    עזבו הכל ככה מכינים אורז, רציתי אורז עם ירקות כתומים אבל בלי טיגונים והכל אפוי בתנור וכמובן קל קל לא תאמינו כמה שזה פשוט להכנה.  לקח לי 5 – 10 דקות גג, הכנסתי הכל לתבנית ולא בישלתי שום דבר מראש וגם לא חצי בישול.
    הכנסתי לתנור חזרתי אחרי שעה ואיזה ניחוחות יצאו מהתבנית. תוספת מושלמת לארוחה יצא נהדר.
    היופי במנה הזאת זה שילוב הצבעים המהמם הלבן של האורז עם הכתום של הירקות, לא רק מתכון קל גם נראה נהדר,
    מנה משפחתית שכולם אוהבים.
    עכשיו יש לי בעיה איך אני אחזור להכין אורז על האש עכשיו ? תשמרו ישר במועדפים שלא ילך לאיבוד.

  • בטטות אפויות בדבש וסויה

    זאת הדרך הכי קלה וטעימה לאפות בטטות וזה יוצא מעולה, הן לא צריכות יותר מידי דברים בשביל לקבל טעם נהדר, חום גבוה ותנו לתנור לעשות את הקסם שלו, מתכון שאי אפשר ליפול איתו וכשיש אורחים זה בכלל חגיגה.
    הן יוצאות שחומות חרוכות, נימוחות מתקתקות, מקורמלות עם נגיעות של צ'ילי מתוק רק מלקרוא את זה בא לי להכין שוב.
    מנת ירקות נטו למי שמחפש תוספת בלי לעבוד קשה.
    מתחסלות ישר מהתבנית איזה כיף שיש כאלה מתכונים טובים וקלים שבכלום עבודה נותנים תוספת נהדרת.

    5 – 6 מנות

  • תפוחי אדמה ברוזמרין אפויים בתנור

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני בשמיים אין על מתכונים פשוטים ממצרכים שיש לכל אחד בבית.
    הכנתי את אחת התוספות הכי קלאסיות תפוחי אדמה אפויים תראו לי אחד שלא אוהב תפוחי אדמה בתנור אין מצב כזה.
    אני רוצה לספר לכם שאפילו לא קילפתי את התפוחי אדמה אם כבר חיים קלים אז עד הסוף ויצאו לי תפוחי אדמה אפויים מושלמים רכים זהובים עם נגיעות רוזמרין פה ושם אפילו לא צריך תבלינים מלח פלפל וזה מושלם.
    זה נישנוש אדיר ישר מהתבנית רק בשביל לבדוק טעמים 🙂 (רואים בסרטון כמה אני טועמת)
    יש לכם 10 דקות ? תכינו כמעט בלי התעסקויות ויש לכם תוספת מושלמת ומראש הכנתי הרבה שיהיה מה לנשנש עד שזה מגיע לשולחן.

    4 – 5 מנות

  • מרק אפונה וגזר סמיך ומהיר

    התאהבתי באפונה זאת קיטניה נהדרת ואני לא מפסיקה להכין איתה מרקים והפעם הלכתי על מרק אפונה קרמי קטיפתי תדמיינו מרק סמיך שכיף לאכול זה מרק מושלם!
    ארוחה שלמה בקערה אחת מרק משביע וטעים שממלא את הבטן, תוך יומיים לא נשאר כלום הסיר התחסל.
    כמה בריאות בסיר אחד (חלבון, ברזל) ואין כמו מרק חם ביום קר.
    האפונה הולכת לככב אצלי כל החורף במרקים ואני אישית מעדיפה אפונה יבשה כי היא יותר טעימה וזמינה
    לקח 10 דקות להכין ומשם השארתי לכיריים לעבוד ואני רוצה לומר לכם אין השרייה של האפונה זה אומנם מפתיע הרבה אנשים אבל באמת שאין צורך להשרות. הולכים להכין מרק ?

    4 מנות

הכנות:

1. לשים במחבת כ 4 – 5 כפות שמן ולחמם, להוסיף את הבצל ולטגן עד שהבצל שקוף ולהוריד מהאש.

2. לבשל את הכרובית במים רותחים כ 15 דקות עד שהיא רכה אבל לא מאוד שתישאר קצת פריכות.

3. לקצו את הכרובית גס / חתיכות קטנות ולערבב את כל המצרכים.

4. לשמן את השקעים ולמלא כמעט עד הסוף.

5. לחמם את התנור ל 180 מעלות ולאפות כ 20 דקות או עד שהמאפינס מקבלים צבע יפה והם יציבים.

גולשים מכינים וממליצים:

מוניה: "היכנתי את המתכון לחולה צליאק אז החלפתי את הקמח בקמח רב תכליתי ללא גלוטן ויצא מעולה.
תודה על המתכון המצוין"

הרשם
עדכן
75 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות