מאפינס כרובית טעימים ביותר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס כרובית טעימים ביותר

מאפינס כרובית טעימים ביותר

מאפינס כרובית טעימים ביותר, אני אוהבת לאכול מאפינס כאלה טעימים, בזמן האחרון אני מכינה אותם המון הם פשוט נחטפים אחד אחרי השני והם עוברים נהדר הקפאה, שווים.

20 יחידות

מרכיבים:

כרובית מפורקת לפרחים
בצל גדול קצוץ
כפית שום כתוש
3 ביצים
5 כפות יפות של קמח
חצי כפית א. אפייה
קוטג’
70 ג’ גבינה צהובה מגוררת
70 ג’ מוצרלה מגורדת
כף א. מרק / כפית מלח
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לשים במחבת כ 4 – 5 כפות שמן ולחמם, להוסיף את הבצל ולטגן עד שהבצל שקוף ולהוריד מהאש.

2. לבשל את הכרובית במים רותחים כ 15 דקות עד שהיא רכה אבל לא מאוד שתישאר קצת פריכות.

3. לקצו את הכרובית גס / חתיכות קטנות ולערבב את כל המצרכים.

4. לשמן את השקעים ולמלא כמעט עד הסוף.

5. לחמם את התנור ל 180 מעלות ולאפות כ 20 דקות או עד שהמאפינס מקבלים צבע יפה והם יציבים.

13407 צפיות 39 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מוניה: “היכנתי את המתכון לחולה צליאק אז החלפתי את הקמח בקמח רב תכליתי ללא גלוטן ויצא מעולה.
תודה על המתכון המצוין”

25
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה

היי ניקי, אודה לתשובתך הדחופה – הכנתי הכל ופתאום שמתי לב שצריך קוטג’ – עד כמה זה קריטי? אין לי גם גבינה בבית, רק גבינות קשות מגורדות…

תודה מראש!

מוריה

בוקר טוב! האם אפשר להחליף את הקוטג׳ בגבינה לבנה?
תודה!

מיטל

יש לי ילדה אלרגית לחלב וביצים. אפשר להפוך לטבעוני? את הגבינות אחליף בגבינת סויה אבל מה ניתן לשים במקום הביצים?

תמר

אם אני רוצה להשתמש בכרובית קפואה סנפרוסט בכמה כרובית עלי להשתמש (יש 800 גרם)והאם עלי לבשל אותה. תודה