מאפינס כרובית טעימים ביותר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס כרובית טעימים ביותר

מאפינס כרובית טעימים ביותר

מאפינס כרובית טעימים ביותר, אני אוהבת לאכול מאפינס כאלה טעימים, בזמן האחרון אני מכינה אותם המון הם פשוט נחטפים אחד אחרי השני והם עוברים נהדר הקפאה, שווים.

20 יחידות

מרכיבים:

כרובית מפורקת לפרחים
בצל גדול קצוץ
כפית שום כתוש
3 ביצים
5 כפות יפות של קמח
חצי כפית א. אפייה
קוטג’
70 ג’ גבינה צהובה מגוררת
70 ג’ מוצרלה מגורדת
כף א. מרק / כפית מלח
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לשים במחבת כ 4 – 5 כפות שמן ולחמם, להוסיף את הבצל ולטגן עד שהבצל שקוף ולהוריד מהאש.

2. לבשל את הכרובית במים רותחים כ 15 דקות עד שהיא רכה אבל לא מאוד שתישאר קצת פריכות.

3. לקצו את הכרובית גס / חתיכות קטנות ולערבב את כל המצרכים.

4. לשמן את השקעים ולמלא כמעט עד הסוף.

5. לחמם את התנור ל 180 מעלות ולאפות כ 20 דקות או עד שהמאפינס מקבלים צבע יפה והם יציבים.

50172 צפיות 42 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מוניה: “היכנתי את המתכון לחולה צליאק אז החלפתי את הקמח בקמח רב תכליתי ללא גלוטן ויצא מעולה.
תודה על המתכון המצוין”

66
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלי

הי ניקי, האם אפשר לוותר על הבצל??
שבת שלום וחג שמייח(-:

רויטל

היי ניקי רוצה להכין השנה לשבועות. אם אכין ביום חמישי, איך ניתן לשמור עד שבת בערב? האם ניתן להקפיא או לשמור במקרר? תודה

ענבל

היי ניקי,
אם אני אכין יום קודם ואחמם בתנור לפני ההגשה זה יפגע בטעם?

ליבי

היי ניקי, מה שלומך? יעבוד עם יוגורט במקום הקוטג’?

טלי

חג שמח ניקי, אחרי מאפינס הקישואים המעולים שלך, ממשיכה לכרובית… יש מצב להפוך לפשטידה? אני שואלת כי בתבנית השקעים שלי יש מקום רק ל 6 מאפינס. התבנית שלי הכילה בדיוק את הכמות במאפינס קישואים, אבל פה הכמות נראית לי גדולה יותר. המון תודה!

שושנה

הי ניקי
רציתי לשאול אם אפשר להכין מכרובית קפואה, ואם כן בכמה להשתמש?
ועוד שאלה- אפשר להכין לפסח? באיזה קמח להשתמש?
תודה מראש וחג שמח!

שרעבי רות

היי ניקי..
האם צריך למתכון הזה קוטג’ שלם?
תודה