יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מאפינס מלוחים פשטידות

מאפינס תירס

1 יולי 2012
(Visited 244,604 times, 7 visits today)

מאפינס תירס

לפעמים מתחשק לנשנש משהו טעים ומי קבע שחייבים לאכול מתוק ? תחשבו על מאפינס תירס שהרגע יצאו מהתנור, חמים זהובים ורכים. לסדר אותם בצלחת הגשה במרכז השולחן, לחתוך ירקות ליד ולתת לילדים לחסל הכל.
כמה פשוט כמה טעים המאפינס האלה הם שדרוג נהדר לארוחת ערב.

12 יחידות

מרכיבים:

כוס גרעיני תירס קפואים
או מקופסת שימורים
3 ביצים קטנות / 2 ביצים L
4 כפות שמן
250 ג’ קוטג’ / גבינה לבנה
2 כפיות מיונז (לא חובה)
70 ג’  קמח תופח (חצי כוס)
70 ג’ גבינה צהובה מגורדת
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב לעיסה אחידה.

3. לשמן תבנית שקעים ולמלא עד 3/4 גובה.

*4. לאפות כ 20 – 25 דקות או עד שהמאפינס זהובים ויציבים.

Corn Muffins

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין כמה ימים מראש ולשמור במקרר, ניתן להקפיא להוציא כשעה לפני ההגשה ולחמם.
המיונז לא חובה. רוצים להכין כפשטידה ? מתאים לתבנית אינגליש קייק.

מאפינס תירסמאפינס תירס

גולשים מכינים וממליצים:

רונית : לא שמתי גבינה צהובה והשתמשתי בתירס מקופסת שימורים – יצא מדהים, פשוט נחטף… תודה 🙂

חגית : ניקי תודה! המתכון קל מאד ויצא נהדר!

מיכל : יצא מעולה! תודה 🙂

lili : הוספתי כף קמח תירס בנוסף לקמח התופח. המאפינס יצא מעולה!!!!

עדי : ניקי, את אלופה! כ”כ פשוט וכ”כ טעים…ועכשיו בתנור נאפית ומריחה בכל הבית עוגת שוקולית שלך…תודה!!

מורן : “ניקי, אני לא יודעת איך לא הגבתי עד עכשיו. כמעט ואין שבוע שאני לא מכינה את המאפינס האלו. לבקשת הילדים- אני מוסיפה קצת טבעות זיתים ירוקים והם יוצאים נהדר!!! תודה.”

מאיה : “יוצא מדהיםםםםםםם!!!!!!”

מיכל : “נפלא!! דקה וחצי הכנה, ויוצא טעים טעים טעים. תודה ניקי על עוד מתכון מוצלח!”

הרשם
עדכן
464 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי מאפינס הכי טעמים שאפיתי

היי ניקי,
אם אני מכינה 4 ימים לפני, עדיף להקפיא או לשמור במקרר?
זה טעים לאכול גם בטמפרטורת החדר? או עדיף חם?
תודה רבה!!

אנסה בשמחה. המתכונים שלך ככ מוצלחים, קלים להכנה ,פשוטים להבנה וטעימים!!!
תודה לך

מתכון מעולה!! קבוע אצלי.
אפשר להקפיא? אני רוצה להכין כמות ולא אספיק באותו יום את הכל..
אם כן, איך מומלץ להפשיר?

טעים

פעם אחת הכנתי ומאז מככב אצלי בארוחות ערב. מתכון קל וטעים להפליא. תודה!

אם אני שמה קמח רגיל כמה אבקת אפיה להוסיף?