מאפינס תירס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס תירס

מאפינס תירס

לפעמים מתחשק לנשנש משהו טעים ומי קבע שחייבים לאכול מתוק ? תחשבו על מאפינס תירס שהרגע יצאו מהתנור, חמים זהובים ורכים. לסדר אותם בצלחת הגשה במרכז השולחן, לחתוך ירקות ליד ולתת לילדים לחסל הכל.
כמה פשוט כמה טעים המאפינס האלה הם שדרוג נהדר לארוחת ערב.

12 יחידות

מרכיבים:

כוס גרעיני תירס קפואים
או מקופסת שימורים
3 ביצים
4 כפות שמן
250 ג’ קוטג’
2 כפיות מיונז
70 ג’  קמח תופח (חצי כוס)
70 ג’ גבינה צהובה מגורדת
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב לעיסה אחידה.

3. לשמן תבנית שקעים ולמלא עד 3/4 גובה.

*4. לאפות כ 20 – 25 דקות או עד שהמאפינס זהובים ויציבים.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין כמה ימים מראש ולשמור במקרר, ניתן להקפיא להוציא כשעה לפני ההגשה ולחמם.
המיונז לא חובה. רוצים להכין כפשטידה ? מתאים לתבנית אינגליש קייק.

31645 צפיות 62 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רונית : לא שמתי גבינה צהובה והשתמשתי בתירס מקופסת שימורים – יצא מדהים, פשוט נחטף… תודה 🙂

חגית : ניקי תודה! המתכון קל מאד ויצא נהדר!

מיכל : יצא מעולה! תודה 🙂

lili : הוספתי כף קמח תירס בנוסף לקמח התופח. המאפינס יצא מעולה!!!!

עדי : ניקי, את אלופה! כ”כ פשוט וכ”כ טעים…ועכשיו בתנור נאפית ומריחה בכל הבית עוגת שוקולית שלך…תודה!!

מורן : “ניקי, אני לא יודעת איך לא הגבתי עד עכשיו. כמעט ואין שבוע שאני לא מכינה את המאפינס האלו. לבקשת הילדים- אני מוסיפה קצת טבעות זיתים ירוקים והם יוצאים נהדר!!! תודה.”

מאיה : “יוצא מדהיםםםםםםם!!!!!!”

מיכל : “נפלא!! דקה וחצי הכנה, ויוצא טעים טעים טעים. תודה ניקי על עוד מתכון מוצלח!”

359
תגובות

  הרשם  
עדכן
תותי

חחחח. הכנתי עכשיו. אני משתמש במתכון רק כדי לא לשכוח מרכיבי הבסיס. בפועל אני שם את כל הגבינות והשאריות יוגורטים שיש בבית וכל מני ירקות ובצל מטוגן. כמובן שיוצא נהדר

צופית

הי ניקי בןקר טוב. רוצה להכין את המאפינס הזה ליום שישי הקרוב.
ובתכנון להכין אותו היום. האם כדאי להקפיא ? או לשמןר במקרר ? תודה לך.וגם על אתר מקסים

אריאלה

ניקי . הכנתי את הפשטידה בשתי תבניות אינגליש קייק אחת אכלנו יצאה טעימה והשנייה השארתי בתנור כל הלילה הכנתי בערב הכנסתי הרגע למקרר אחרי כל הלילה אגב לא שמתי מיונז. דינה לפח? תודה

יקרת

אפשר להשתמש ביוגרט או שמנת חמוצה במקום קוטג’?

רות דוברס

ניקי , אני קוראת את האתר שלך בארה”ב בהנאה . יש לי שאלה בקשר לתבנית הנקראית “אינגליש קייק” , האם זאת תבנית מלבנית הנקראית כאן loaf pan , בגודל 21X11 ס”מ ? או תבנית אחרת ? אודה לך אם תעדכני אותי.
רות

1 23 24 25