מאפינס תירס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס תירס

מאפינס תירס

לפעמים מתחשק לנשנש משהו טעים ומי קבע שחייבים לאכול מתוק ? תחשבו על מאפינס תירס שהרגע יצאו מהתנור, חמים זהובים ורכים. לסדר אותם בצלחת הגשה במרכז השולחן, לחתוך ירקות ליד ולתת לילדים לחסל הכל.
כמה פשוט כמה טעים המאפינס האלה הם שדרוג נהדר לארוחת ערב.

12 יחידות

מרכיבים:

כוס גרעיני תירס קפואים
או מקופסת שימורים
3 ביצים
4 כפות שמן
250 ג’ קוטג’
2 כפיות מיונז
70 ג’  קמח תופח (חצי כוס)
70 ג’ גבינה צהובה מגורדת
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב לעיסה אחידה.

3. לשמן תבנית שקעים ולמלא עד 3/4 גובה.

*4. לאפות כ 20 – 25 דקות או עד שהמאפינס זהובים ויציבים.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין כמה ימים מראש ולשמור במקרר, ניתן להקפיא להוציא כשעה לפני ההגשה ולחמם.
המיונז לא חובה. רוצים להכין כפשטידה ? מתאים לתבנית אינגליש קייק.

60291 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רונית : לא שמתי גבינה צהובה והשתמשתי בתירס מקופסת שימורים – יצא מדהים, פשוט נחטף… תודה 🙂

חגית : ניקי תודה! המתכון קל מאד ויצא נהדר!

מיכל : יצא מעולה! תודה 🙂

lili : הוספתי כף קמח תירס בנוסף לקמח התופח. המאפינס יצא מעולה!!!!

עדי : ניקי, את אלופה! כ”כ פשוט וכ”כ טעים…ועכשיו בתנור נאפית ומריחה בכל הבית עוגת שוקולית שלך…תודה!!

מורן : “ניקי, אני לא יודעת איך לא הגבתי עד עכשיו. כמעט ואין שבוע שאני לא מכינה את המאפינס האלו. לבקשת הילדים- אני מוסיפה קצת טבעות זיתים ירוקים והם יוצאים נהדר!!! תודה.”

מאיה : “יוצא מדהיםםםםםםם!!!!!!”

מיכל : “נפלא!! דקה וחצי הכנה, ויוצא טעים טעים טעים. תודה ניקי על עוד מתכון מוצלח!”

389
תגובות

  הרשם  
עדכן
מוריה

היי ניקי.
אפשר גבינה לבנה במקום קוטג’ ?
והאם אפשר קמח מצה במקום קמח רגיל ?

שרון

היי ניקי. כמה פרוסות של גבינה צהובה זה 70 גרם? תודה.

מור

הי ניקי, אני מתכננת להכפיל כמויות. אפשר 1 קוטג’ + 1 שמנת מתוקה?

רעות

היי ניקי,
אני רוצה להכין במאפינס אישיים כאלה מקרטון, האם הכמות יוצאת בערך אותו הדבר?
והאם צריך לשמן אותם לפני?

ספיר

היי ניקי.
ראשית רוצה לפרגן על האתר והמתכונים המעולים שתמיד מצליחים.
רוצה להכין את המאפינס מחר (רביעי) ולהגיש בשבת(לא אספיק להכין יותר מאוחר). עדיף לשים במקרר או להקפיא? הטעם נשמר אם מקפיאים?
שאלה נוספת, מה אפשר לשים במקום מיונז?

תודה רבה

רונית

סליחה על הבורות ניקי, איזו תבנית שקעים מומלצת? זו מסיליקון או מתכתית? היתה לי פעם תבנית שקעים מסיליקון והניקוי היה מייגע….

1 25 26 27