מאפינס תירס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מאפינס תירס

לפעמים מתחשק לנשנש משהו טעים ומי קבע שחייבים לאכול מתוק ? תחשבו על מאפינס תירס שהרגע יצאו מהתנור, חמים זהובים ורכים. לסדר אותם בצלחת הגשה במרכז השולחן, לחתוך ירקות ליד ולתת לילדים לחסל הכל.
כמה פשוט כמה טעים המאפינס האלה הם שדרוג נהדר לארוחת ערב.

12 יחידות

מרכיבים:

כוס גרעיני תירס קפואים
או מקופסת שימורים
3 ביצים קטנות / 2 ביצים L
4 כפות שמן
250 ג’ קוטג’ / גבינה לבנה
2 כפיות מיונז (לא חובה)
70 ג’  קמח תופח (חצי כוס)
70 ג’ גבינה צהובה מגורדת
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב לעיסה אחידה.

3. לשמן תבנית שקעים ולמלא עד 3/4 גובה.

*4. לאפות כ 20 – 25 דקות או עד שהמאפינס זהובים ויציבים.

Corn Muffins

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין כמה ימים מראש ולשמור במקרר, ניתן להקפיא להוציא כשעה לפני ההגשה ולחמם.
המיונז לא חובה. רוצים להכין כפשטידה ? מתאים לתבנית אינגליש קייק.

138470 צפיות 74 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס תירסמאפינס תירס

גולשים מכינים וממליצים:

רונית : לא שמתי גבינה צהובה והשתמשתי בתירס מקופסת שימורים – יצא מדהים, פשוט נחטף… תודה 🙂

חגית : ניקי תודה! המתכון קל מאד ויצא נהדר!

מיכל : יצא מעולה! תודה 🙂

lili : הוספתי כף קמח תירס בנוסף לקמח התופח. המאפינס יצא מעולה!!!!

עדי : ניקי, את אלופה! כ”כ פשוט וכ”כ טעים…ועכשיו בתנור נאפית ומריחה בכל הבית עוגת שוקולית שלך…תודה!!

מורן : “ניקי, אני לא יודעת איך לא הגבתי עד עכשיו. כמעט ואין שבוע שאני לא מכינה את המאפינס האלו. לבקשת הילדים- אני מוסיפה קצת טבעות זיתים ירוקים והם יוצאים נהדר!!! תודה.”

מאיה : “יוצא מדהיםםםםםםם!!!!!!”

מיכל : “נפלא!! דקה וחצי הכנה, ויוצא טעים טעים טעים. תודה ניקי על עוד מתכון מוצלח!”

444
תגובות

  הרשם  
עדכן
דורית

פשוט מעולה!! מתכון קבוע בבית, עם גיוון במילוי- פטריות ברוקולי וכו. תודה רבה!

בתיה

יש לי גבנ”צ בריבועים
כמה ריבועים לשים?

בתיה

אם אוותר על הגב”צ זה גם ייצא טעים?

בתיה

כמה קופסאות זה 250 גרם קוטג’?
אין לי קמח תופח
כמה קמח רגיל לשים ואבקת אפיה?

הילה

אפשר גבינה לבנה סקי במקום קוטג?

אילה

האם אפשר להקפיא?

נעמה

אפשר בלי מיונז ?